SHKODRA4001
Anëtar Aktiv
Regjistruar: 19/09/2011
Vendbanimi: BELGJIKE DHE SHKODER
Mesazhe: 599
|
Citim: Po citoj ato që tha kurti
Ne nuk kemi pse marrim pjese ne kto koncerte balkanse, jemi gjenetikisht dhe mentalisht me afer evrioianve nga perendimi sesa balkansilt dhe hellenet fallco. Sic do thoshte raimnodi, ky eshte komplex superioreti i joni
Titulli i temes dingellon keq, padashje noshta
Eshte e rendesishme ne shqipraret te krijojm music orgjinale te lehte dhe folkor, jo si tani qe kemi nje influence koti nga jashte mainstream Por talenti exsiston, dhe dini psene, lool
Pershndetje zotni.
Titulli i temes tingullon keq po kjo eshte e verte,por keshtu kisha qellim une te tregojm injorimin qe ne shqiptaret ja bejm vetvetes me indentifikim rajonal ne bote.Mos harro se je banor i gadishullit ballkanik,e quhesh ballkanas pastaj shqipetar.Kur pyet nje person ne spanje te thot jam IBERIK,kur ndeshesh me nje verior te thot skandinavian, nje ameriacain jam USA se amerike eshte i gjithe veriu dhe jugu i saj nga alaska deri ne ushuaia.
Nejse gjithsecili ka at preferencen e tij por mos harrojm se dhe sot ne zemer te europes ne shqiptaret akoma nuk na dine vendin exsacte ku ndodhet la petite albanie?dis ame thone aaa cet ex jugoslavie,tje rme thon qa di jeni n lindje -est,se bazohen tek lufta e ftofte.E t thuash jam ballkanas ooopaa mbesin shtangur aa ta kthejne,ju jeni te lashte keni histori e lavdi ne egsistenc njerezore.....por ne thjesht nga padituria kerkojm indentifikim te shkurter e shum te perzier ku vetem ju japim ne njejten kohe shpjegim dhe denoncim(duke akuzuar fqinjet).Une indentifikohem keshtu jam ballkanas,vij nga shqiperia qyteti im ehste shkodra(skadar).
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|