Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam Dhe Une Ballkanas
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SHKODRA4001
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/09/2011
Vendbanimi: BELGJIKE DHE SHKODER
Mesazhe: 599

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
E kam ndjekur dhe une do kohe kete kanalin muzikor, por fatkeqsisht ka gati dy vjet qe nuk transmeton me.
Ne satelit po them.

tema ska baj me festivalin ballkanik zotni..imazhi ishte thjesht nje sfond i paster i cili sapo po krijohet ne ballkan.esenca e temes ka tjeter synim....analiza!e mos rri maje catis me mbajt antenen se ska ere jo.....
Ballkani sot ka me shume nevoje per patriotizem,e jo nacionalizem!

Modifikuar nga SHKODRA4001 datë 21/06/2012 ora 02:44

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Qershor 2012 02:16
SHKODRA4001 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRA4001 Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRA4001 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRA4001 Shto SHKODRA4001 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRA4001 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

e ktu ta ngava llafne ke rrenja e fjales

E... rrenjet thuaj na mbajne te lidhur duke thithur limfen e jeten prej tokes meme. Moment frymezimi motra.

Mesazh i vjetër 21 Qershor 2012 04:42
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Vertet?

Te te jap nje kafe

von ll dhe shelgjet sinqerisht me pelqejn moj shpresoj te mos jehs dhe ashu semos pyt cme gjeti

Mesazh i vjetër 21 Qershor 2012 07:41
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re saci.jpg
Ky file është shkarkuar 30 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001

tema ska baj me festivalin ballkanik zotni..imazhi ishte thjesht nje sfond i paster i cili sapo po krijohet ne ballkan.esenca e temes ka tjeter synim....analiza!e mos rri maje catis me mbajt antenen se ska ere jo.....
Ballkani sot ka me shume nevoje per patriotizem,e jo nacionalizem!

Po pse mos te bejme nje festival ballkanik.
Mundesisht popullor do ishte me i bukur.
Qe thua ti e kam te motorizuar antenen e saçit.

Mesazh i vjetër 21 Qershor 2012 22:38
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Po pse mos te bejme nje festival ballkanik.
Mundesisht popullor do ishte me i bukur.
Qe thua ti e kam te motorizuar antenen e saçit.

Ja lujtke fene thuaj.

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2012 00:10
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
robert
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/05/2010
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 871

Do ti propozoja stafit te ketij forumi ta fuste Shkodren ne stafin e vet, si i afte te hape tema te reja, ndonese artificiale, dhe ti mbaje njerzit gjate ne forum.

Mesazh i vjetër 07 Korrik 2012 13:35
robert nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të robert Kliko këtu për të kontaktuar me robert (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: robert Shto robert në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto robert në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Ne nuk kemi pse marrim pjese ne kto koncerte balkanse, jemi gjenetikisht dhe mentalisht me afer evrioianve nga perendimi sesa balkansilt dhe hellenet fallco. Sic do thoshte raimnodi, ky eshte komplex superioreti i joni
Titulli i temes dingellon keq, padashje noshta

Eshte e rendesishme ne shqipraret te krijojm music orgjinale te lehte dhe folkor, jo si tani qe kemi nje influence koti nga jashte mainstream Por talenti exsiston, dhe dini psene, lool

Mesazh i vjetër 07 Korrik 2012 17:26
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRA4001
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha robert
Do ti propozoja stafit te ketij forumi ta fuste Shkodren ne stafin e vet, si i afte te hape tema te reja, ndonese artificiale, dhe ti mbaje njerzit gjate ne forum.

Artificiale temat? sipas teje ne nje forum gjith kohen u dashka te sorollatemi tek temat chit chat?cfar po ben e cfar po han??jo ja lype jo sta dha.......ndersa n lidhje me propozimin tend ironik,skerkoj aspak dallim mes jush.
Verej gjithkund ne forume shqiptare,ku nje antar i ri direkt sulmohet nga antaret e hershem nga temat qe ai ju servir.po ju a nuk mendoni ndonjeher s eneveri dhe ne kemi pas nga tema teper qesharake,ku ketu ne europe as nuk exsistojn.....e me e keqja se jeni thuajs ete gjithe larg shqiperise,e keto tema sikur skan esence pervec se tregojn personin ne fjal sa ka njohuri.shkenca,politka,historia ectr me interesojn ti studiojm pak nga memorja e shum ne ndihm te tv e internet.tretje kohe kot ketu sme intereson kehstu I PROPOZOJ STAFIT QE ROBERT TE BEHET PJESE E TYRE NE RROLIN E RENDESISHEM KRITIKA.

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2012 16:58
SHKODRA4001 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRA4001 Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRA4001 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRA4001 Shto SHKODRA4001 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRA4001 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRA4001
Anëtar Aktiv

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Ne nuk kemi pse marrim pjese ne kto koncerte balkanse, jemi gjenetikisht dhe mentalisht me afer evrioianve nga perendimi sesa balkansilt dhe hellenet fallco. Sic do thoshte raimnodi, ky eshte komplex superioreti i joni

Eshte e rendesishme ne shqipraret te krijojm music orgjinale te lehte dhe folkor, jo si tani qe kemi nje influence koti nga jashte mainstream Por talenti exsiston, dhe dini psene, lool

Pershndetje zotni.

Titulli i temes tingullon keq po kjo eshte e verte,por keshtu kisha qellim une te tregojm injorimin qe ne shqiptaret ja bejm vetvetes me indentifikim rajonal ne bote.Mos harro se je banor i gadishullit ballkanik,e quhesh ballkanas pastaj shqipetar.Kur pyet nje person ne spanje te thot jam IBERIK,kur ndeshesh me nje verior te thot skandinavian, nje ameriacain jam USA se amerike eshte i gjithe veriu dhe jugu i saj nga alaska deri ne ushuaia.

Nejse gjithsecili ka at preferencen e tij por mos harrojm se dhe sot ne zemer te europes ne shqiptaret akoma nuk na dine vendin exsacte ku ndodhet la petite albanie?dis ame thone aaa cet ex jugoslavie,tje rme thon qa di jeni n lindje -est,se bazohen tek lufta e ftofte.E t thuash jam ballkanas ooopaa mbesin shtangur aa ta kthejne,ju jeni te lashte keni histori e lavdi ne egsistenc njerezore.....por ne thjesht nga padituria kerkojm indentifikim te shkurter e shum te perzier ku vetem ju japim ne njejten kohe shpjegim dhe denoncim(duke akuzuar fqinjet).Une indentifikohem keshtu jam ballkanas,vij nga shqiperia qyteti im ehste shkodra(skadar).

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2012 17:10
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

Kurti nuk mund ta mohojme se jemi ballkanas dhe tashme ballkanas jane edhe serbet, kroatet sllovenet e bullgaret, pavarsisht se jane sllave. Pastaj muzika e tyre eshte mjaft e bukur melodioze dhe ne Shkoder e gjetke degjohen edhe sot neper radiot e makinave kenget e Lepa brenes, Draganes Ceces etj.

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2012 23:23
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam Dhe Une Ballkanas

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar