Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Cfare do te benit???... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 20 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Citim:
Ne 24-oreshin e fundit te jetes sime,do lexoja biblen qe s`e kam lexuar kurre!Dhe nuk do vdisja injorante!

Pashim Lezha!

Jam dakort me ty po do kishe autore me te mire qe te lexonje para se te vdisje p.sh kafka ,tolstoi,dostojevski,heminguej etj...

Nese do te lexosh biblen sdo te te dilte koha....apo e the se ke bere shume mekate???!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 08:07
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Lezha,

Franz Kafken, Leon Tolstoin,Ernest Heminguej,Dostojewsky-n, etj etj
i kam lexu qysh 14 vjece!
Bilben s`kam pas durin me e lexu kurre,Zot me fal!
Jo se kam ba mekate e po du me i shly per 24 ore,-thjesht mos me vdek injorante!

Pashim ne shkrimet e tjera!

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 08:12
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
I Pavdekshem

Citim:
Franz Kafken, Leon Tolstoin,Ernest Heminguej,Dostojewsky-n, etj etj
i kam lexu qysh 14 vjece!
Bilben s`kam pas durin me e lexu kurre,Zot me fal!
Jo se kam ba mekate e po du me i shly per 24 ore,-thjesht mos me vdek injorante!

Pashim ne shkrimet e tjera!

O shkodra e merr vesh ti se ka shume gjera te tjera qe po si provove do vdesesh injorante...?

Meso dale-ngadale,bibla eshte mire qe te lexohet ,por me beso,ne 24 oret e fundit mund te keshe shume zgjidhje te tjera per te bere te cilat mund te jene me terheqese...!

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 09:18
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Po mire o Lezha!

Na sugjero ti naj gja ma terheqse?!
Meqense ty te duken boshe menimet e mia?!

see yaaaa!

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 09:35
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
I Pavdekshem

Citim:
Na sugjero ti naj gja ma terheqse?!
Meqense ty te duken boshe menimet e mia?!

see yaaaa!

hajde sykaltra hajde...u be me nerva.

Ske pse me goce une po ta perseris qe ka gjera me interesante se te lexosh biblen,p.sh sic tha pogradeci : te besh sex ose si tha suga-tirance qe tu thonte te gjithe djemeve qe i pelqen qe i ka qefe...

...ose, kete e ke nga une...tja plasesh ne fytyre personit qe ke me inate dhe tja tja zbrazesh te gjitha tek e tek...te betohem do kishe vdekur me e qete

me rrespekt: lezhjani

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 10:18
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Hi Lezha!

Jo per zotin s`jam ba me nerva,po desha i menim ma te sakte sinqerisht!
Pasi mrena 24 oreve,rrezik nuk ngihesh as me fryme prej tmerrit se ke me hum Familjen, te afermit,etj etj...
Thjesht kam fantazu se cilat mund te ishin deshirat e mia te fundit!
Teme interesante ke gjet,-taman me na vu ne menime!

Gjithashtu respekte LEZHA!

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 10:30
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Unhappy

Ja dhe nje mendim i sotem...

Do dialogoja me vetvetem, mundesisht ne nje shkretetire
ku s`ka as uje me pi...-

Mesazh i vjetër 14 Maj 2005 19:36
LIS
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/03/2005
Vendbanimi: ne nje cep te botes pa shqetesuar njeri
Mesazhe: 71

Unhappy

Persa i perket BIBLES eshte mire ta lexonit tani , sepse kur te vije 24 oreshi i fundit i jetes mendoni se si mund te shuheni qetesisht , sepse asnjeri s'mund ta parashikoje dot , sado fantazi qe te kemi .........

Mesazh i vjetër 14 Maj 2005 20:42
LIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LIS Kliko këtu për të kontaktuar me LIS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LIS Shto LIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Smile

Ne 24 oret e fundit do shkruaja ne forum,hahahaahahahahahaa!

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2005 19:12
LIS
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 12/03/2005
Vendbanimi: ne nje cep te botes pa shqetesuar njeri
Mesazhe: 71

Smile

JETOJENI JETEN MIQ ....... DHE MOS MENDONIPER ME GJATE . AJO ESHTE E BUKUR , SADOESHKURTER QOFTE

Mesazh i vjetër 27 Qershor 2005 00:59
LIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LIS Kliko këtu për të kontaktuar me LIS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LIS Shto LIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Cfare do te benit???...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar