Indrit
I pandreqshem.
Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814
|
Citim: Po citoj ato që tha jimmy84
Pra ADN-ja po shkon edhe me teper se Darvin qe dmth edhe majmuni nga rrjedhim ne kushedi se nga dreqin rrjedh
eshte e vertete kjo qe thua ti gje te cilen e ka cekur edhe Luarasi.
Pervec kesaj me duhet te shtoj edhe:
I tërë kozmosi është i ndërtuar sipas një plani dhe nga një substancë. Nga hidrogjeni përbëhen njëzet e dy elemente të cilat në sistemin e Mendelievit kanë mënyrën e njëjtë të bashkimit dhe derdhjes së fuqisë atomike me të cilën yjet ndriçojnë. Tërë bota e gjallë është e përbërë nga përbërjet e karbonit. Me të djegur ai karbonizohet. Trajtat e tij më të larta, sikur që është bota shtazore, në dukje me dallime të mëdha, tregojnë se në një plan të caktuar të autopsisë bretkosa, lepuri, pëllumbi, krokodili, Xhirafa dhe balena kanë arteriet, enët e gjakut, pjesët e zemrës dhe eshtrat e njëjta. Çdo asht këtu ka vendin e vet përkatës atje - krahu te pëllumbi është këmba e përparme tek bretkosat. Eshtrat janë të njëjta me ndryshim mjaft të vogël - në qafën e Xhirafës, përkundër gjatësisë së saj, gjejmë shtatë unaza sikur edhe te qafa e iriqit. Sistemi nervor tek të gjithë është i njëjtë. Përbëhet nga truri, palca kurrizore dhe nervat. Sistemi i tretjes me barkun, zorrën dymbëdhjetëgishtore, zorrën e vogël dhe të madhe, sistemi i shumëzimit me vezoret, anin (uterusin), kanalet e tyre, sistemi i urinës me veshkët, kanalin e urinës, fshikëza e urinës dhe më në fund, autopsia unike tek të gjithë është qeliza. Identik është edhe përshkrimi i bimës, shtazës dhe njeriut: linden, marrin frymë, shumohen dhe vdesin.
Keto nuk jane gje tjeter pervecse argumente qe te gjithe e kemi prejardhjen nga nje qenie e vetme e cila nenkupton Zotin e Madheruar.
Pse atëherë pas gjithë kësaj do të ishte i çuditshëm pohimi se Krijuesi është Një dhe se egziston.?
Pra Kjo verteteon se eshte Nje Zot i Perkryer i cili me fuqine e tij krijo cdo gje sipas nje plani, ndersa te paperkryerit jane shume.
All-llahu xhel-le shanuhu Zoteron dinjitetin më të lartë dhe gjithëfuqinë absolute, e këto atribute përjashtojnë çfarëdo supozimi foshnjor.