myzeqari
daddy
Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498
|
Ju falenderoj perzemersisht te gjitheve duke filluar nga Etniku, qe me nderoi duke e hapur kete teme dhe vazhdoj me Keila , patriotin tim Azurro , Trojanin , Analisten , Syrin (flm per lulet) , Eshi , Isra , Plloshtani , Dionis dhe ne fund Hiron dhe Monen . pse thoni ju i lashe per ne fund keto te dyja !?
Se keto mor te keqen e kane pazarin e larte shume , se ti Mona fukarenj vertet por ta plas qindshen nga balli , si ta kuptoje une kete tani
jo per ndonje gje por ri dhe vras mendjen se ne ketej kemi vetem njezece dhe pesdhjece , prandaj po bej llogarine tani sa i bie me kursin qe ta coj dhe une kur te vije ditlindja jote
Kurse Hirua me dergon Audin TT qe kur te jete rradha e saj ti marr Porche une Rugullohesh me me nje Volswagen ti Hiro
Dje kam kaluar vetet nje dite fantastike sebashku me bashkshorten time, plus mora dhe dhuratat e mia (te vertetat) , me pelqyen te tera jashte mase por mbi te gjitha nje aukuarium me dy peshq shume te bukur , ngela pas tyre gjithe diten , vdes per peshq
Por sidoqofte ndjeva dhe nje fare vetmie me mungon shume familja dhe shoket e mi , sado qe komunikuan per te me uruar prape , nejse kete ruge te jetes ndoqa dhe vec veten time bej me faj dhe asnje tjeter .
Kur hapa temen dhe pashe keto urimet tuaja u ndieva shumeeeeeee me mire , me bene te ndihem high dhe me sollen buzeqeshjen ne vend
Edhe njehere ju falenderoj te tereve nga zemra
P.S Plloshtan me i bukur se jam s'behem dot se te marin me sysh pastaj (shaka bej e di qe ne tjeter kuptim e the)
Modifikuar nga myzeqari datë 26/03/2005 ora 02:49
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|