freespirit
Anetar i pa konfirmuar
Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525
|
Citim: Po citoj ato që tha SaliBerisha
Kush ta tha ne enderr kete Formule xhan?!
Lumturia nuk mund te jete kurre e perjetshme!
As lind bashke me njeriun, as vdes bashke me njeriun,
por valevitet sa ne nje qenie ne tjetren!
Qellimi i jetes se njeriut eshte Gjithmone te Arrije c`ka deshiron dhe enderron!
E nese per ty Lumturia eshte enderr, atehere te uroj te filozofosh me shume!
Lumturia eshte shume pak...jashtezakonisht pak!
Eshte e tejdukshme lumturia o Landi!
Qellimet e jetes jane tjeter!, tjeter.., tjeter... [/B]
e dashur kur thuhet cili eshte qellimi i jetes nuk do te thote qellimi i jetes tende une te pakten e kuptoje si cili eshte qellimi i jetes si egzistence ne pergjithesi. Cili eshte qellimi ne fund te fundit ti mund te arrish shume gjera te gjitha enderrat mund te behen realitet dhe ta uroj por nje dite ......
Dust in the wind..... Une mendoj se qellimi i jetes eshte shpresa te Shpresa se neser cdo gje do te jete me mire, lindja e nje femije apo kafshe, shpetimi i nje jete, ruajtja e formes se jetes. Per sa i perket lumturise eshte pjese e qellimit por me shume personal dhe mund te jet i perjetshem n.q.se dime te krijojme momente dhe kujtime te bukura dhe te jemi te vetedijshem se sa pak kohe kemi. Atehere lumturia mund te vdese me njeriun dhe njeriu vdes pa pishmane. Enderrat, sukseset, arritjet blah-blah blah-blah kur i arrijme atehere e kuptojme sa shume kohe kemi harxhuar per hic gje. Kur isha e vogel une doja te behesha balerine dhe piktore dhe tani une marr kenaqesi nga kercimi dhe klasa arti ja u arrit. une s'jam Pikaso se ai ishte gjeni por marr kenaqesi nga ajo qe bej.