robert
Veteran ne forum
Regjistruar: 08/05/2010
Vendbanimi: Gjermani
Mesazhe: 871
|
FAJTOR, faleminderit njehere, qe dikush te pakten po nis te me ndihmoje ne problemin "tim".
Problemi qendron ketu: shihen ne kete forum materiale te pahapura (me shkronja blu me se shumti), te hedhura keto nga antaret dhe lexuesit e ketij forumi. Me te klikur ne 'to, ato hapen dhe tregojne materialin ne fjale. Bie fjala kenge, apo pjese nga forume te tjera, apo (me duket) edhe libra. Pra, si arrihet kjo te behet?
Une, bie fjala, kam ne kompjuterin tim nje material te caktuar prej 300 faqesh. Si e terheq une kete material nga kompjuteri im e ta hedh ne kete forum, -nese kjo lejohet- pastaj gjithsekush nga antaret e ketij forumi e hap ose jo, sipas kureshtjes se tij/saj, sic hapen ato kenget e hedhura ketu? Pra shkurt: a lejohen te hidhen ketu edhe libra te caktuar, sa eshte limiti i lejuar i byteve dhe, (kryesorja) si behet kjo hedhje materiali ne kete forum?
Une ne probleme teknike te perdorimit te kompjuterit -te flasim shqip- jam tyc, pra marr vesh fare pak; nuk di si behet as markimi i materialeve te te tjerve, sic behet shpesh ketu.
Nuk e di a u kuptova, apo duhet ta shtroj edhe dy-tre here problemin tim!?
|