Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionatet Kryesore Evropiane > A mund te luajne Femrat bashke me Meshkujt Futboll...!!!
A mund te luajn femrat bashke me meshkujt Futboll...?
Ky sondazh është i mbyllur.
Jam Pro luajtjes se nje femre! 6 66.67%
Jam Kunder luajtjes se nje femre! 3 33.33%
Jam Apstenim per kete tem! 0 0%
Gjithsej: 9 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 7 Janar 2005, ora 00:52  (365 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

une nuk do e pelqeja idene qe femrat te luajne futboll, nuk eshte per femra ky sport..nje top duan ato dhe pastaj fillojne pasojat.
Femra ka trup delikat, eshte per te tjera sporte, gjimnaste, balerine, patinazh etj...:p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2005 13:24
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha isra
une nuk do e pelqeja idene qe femrat te luajne futboll, nuk eshte per femra ky sport..nje top duan ato dhe pastaj fillojne pasojat.
Femra ka trup delikat, eshte per te tjera sporte, gjimnaste, balerine, patinazh etj...:p

harrove sportin me kryesor,ate te sexyt,

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2005 13:46
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NYCgirl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 05/01/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 218

Jo

Megjithese jam mese pro rivalitetit te femrave ndaj meshkujve ne aspektin intelektual, shkencor etj..... persa i perket sportit, sidomos te futbollit, nuk do isha dakort qe te luanin femrat dhe meshkujt ne te njejten skuader....
Jo vetem nga ana objektive, por edhe asaj praktike nuk do ishte njesoj...
Personalisht, nuk do rrija te shikoja nje ndeshje te tille, mix......Femrat kane shume fusha te tjera ne jete ku te vene forcat e tyre per konkurim, para se t't vije rradha futbollit.......

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2005 15:03
NYCgirl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NYCgirl Kliko këtu për të kontaktuar me NYCgirl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: NYCgirl Shto NYCgirl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NYCgirl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
DMX_feat_2PAC
**STREET_SOLDIER**

Regjistruar: 24/03/2004
Vendbanimi: ''''GaNgStA-NaTiOn''''
Mesazhe: 157

ore keq sdo jet te luajn femrat me meshkujt se e bejn lojen me terheqese po ska per te ndodhur ajo gje se fuqia e femres nuk krahasohet me fuqine e mashkullit

Mesazh i vjetër 24 Shkurt 2005 23:24
DMX_feat_2PAC nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të DMX_feat_2PAC Kliko këtu për të kontaktuar me DMX_feat_2PAC (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të DMX_feat_2PAC't! Kërko mesazhe të tjera nga: DMX_feat_2PAC Shto DMX_feat_2PAC në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto DMX_feat_2PAC në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionatet Kryesore Evropiane > A mund te luajne Femrat bashke me Meshkujt Futboll...!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar