kotka
.....
Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Nuk o puna per i squt, por kur te bejne pytje aq te thjeshta domethene eshte gjeegjeze me te futme. Duhet vetem me gjet ku eshte e futmja
Nooo, o puna per i squt, se zgjuaresia qendron tek thjeshtesia e te menduarit dhe e te zgjidhurit te problemeve si ne matematike edhe ne jete.....
Une kur isha ne gjimnaz kisha shoqen time me te ngushte, qe kam kujtimet me te mira per te dhe akoma e dua shume i zgjidhte problemat e stereometrise, trigonometrise apo gjeometrise descriptive me gjashte faqe shpjegime, kur une apo ndonje tjeter ne klase me kater rreshta jepnim rezultatin. Rezultati dilte njelloj ne fund po une dhe ndonje tjeter lodheshim me pak, po keshtu edhe zysha kur lexonte provimet tona dhedilnim nga klasa shpejt te loznim pak volejboll kur shoqja ime akoma vazhdonte shpjegimet faqe mbas faqe. Tani mendoj zyshat dhe profesoret sa shume lodheshin me provimet e saj