Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Je Shqiptar vetem kur...
Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Shtojzovalle
Mjekësi...

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: Në shpirtin dhe vargjet e Poetit..
Mesazhe: 383

Belgium,

cfar llogarie apo raport pret Ti nga une, pos qe je munduar t´i ikesh pyetjeve te mia dedikuar Ty... nuk ke pergjigje efikase zoteri, sepse jo vetem Ti por askush nuk do kete......

heheheh zoteri, per leksion gjuhe do kisha nevoje vetem atehere kur jam e bindur se kam mangesi, por hmmm mbeteni i zhgenjyer, nuk keni sens per me teper, me vjen shume keq qe beheni PRE e inferioritetit te "diturise" suaj......apo e sistemit emocional...

PS. Kupto po munde(sinqerisht), nuk ka fare dmth. se nga jam e ku jetoje, mos mendo se Ju ne Shqiperi nuk perdorni barbarizma ne gjuhe dhe shprehjen e saj.....????

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 00:24
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

re

Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
Belgium,

cfar llogarie apo raport pret Ti nga une, pos qe je munduar t´i ikesh pyetjeve te mia dedikuar Ty... nuk ke pergjigje efikase zoteri, sepse jo vetem Ti por askush nuk do kete......

heheheh zoteri, per leksion gjuhe do kisha nevoje vetem atehere kur jam e bindur se kam mangesi, por hmmm mbeteni i zhgenjyer, nuk keni sens per me teper, me vjen shume keq qe beheni PRE e inferioritetit te "diturise" suaj......apo e sistemit emocional...

PS. Kupto po munde(sinqerisht), nuk ka fare dmth. se nga jam e ku jetoje, mos mendo se Ju ne Shqiperi nuk perdorni barbarizma ne gjuhe dhe shprehjen e saj.....????

deri me tani ti ske ber asnji pyetje por thjesht monolog me vetveten dhe per me teper monolog shum rutin dhe shum banal .
ateher se kuptoj pse gjith kto fjal qe jan abastrakte per biseden ne fjal .
te pyeta thjesht diçka dhe duhet te pergjigjeshe .
kur mundohesh te imponosh nji mendim ose nji eksperienc te jetes tende te pakten beje ne menyr inteligjente sepse menyra qe ke zgjedhur esht shum banale mendoj .
pre e inferioritetit te dituris tuaj ne thonjeza . mendon qe behesh interesante kur shprehesh keshtu ?? :-))))))
ne thjesht po bisedojm ska nevoj te tregojm anet e erreta te karakterit ketu :-)))

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 00:34
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

Belgium,

Ty thjesht te mungon kultura ne te shprehur e nje mendimi korrekt e pa asnje instrumentalizem tjeter, une menjehere te lexova kapacitetin tend, por gjithnje duke u nisur nga parimi pozitiv mendova se do angazhohesh ne bisede konstrunktive e jo duke kaluar ne sistem tipik ballkanik siq eshte fyerje apo nençmim te nje mendimi i bazuar sipas pervojes jo personale por me gjere........seriozisht je per keqardhje...

Une kam ku e deshmoje personin tim, assesi ne arenen virtuale zoteri, nuk jetoi me gjera jasht realitetit por e shikoje jeten ne sy e jo larg tyre...

nuk ishte ana e karakterit tim ne pyetje se ajo s te intereson aspak, duhesh te mesohesh te fitosh rezistence ndaj kundermendimeve.....ky fenomen eshte pjese perberese e moderimit njerezor...

ciaooooooooooooo

ps. EC me kohen....

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 01:43
Shtojzovalle nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shtojzovalle Kliko këtu për të kontaktuar me Shtojzovalle (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Shtojzovalle Shto Shtojzovalle në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shtojzovalle në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

re

Citim:
Po citoj ato që tha Le te jem une e para
Belgium,

Ty thjesht te mungon kultura ne te shprehur e nje mendimi korrekt e pa asnje instrumentalizem tjeter, une menjehere te lexova kapacitetin tend, por gjithnje duke u nisur nga parimi pozitiv mendova se do angazhohesh ne bisede konstrunktive e jo duke kaluar ne sistem tipik ballkanik siq eshte fyerje apo nençmim te nje mendimi i bazuar sipas pervojes jo personale por me gjere........seriozisht je per keqardhje...

Une kam ku e deshmoje personin tim, assesi ne arenen virtuale zoteri, nuk jetoi me gjera jasht realitetit por e shikoje jeten ne sy e jo larg tyre...

ciaooooooooooooo

ps. EC me kohen....

mendoj qe me debatu me ty esht ofendim ndaj vetvetes po te lej ne monologun tend ciao

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 01:49
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shtojzovalle
Mjekësi...

ti ishe ai monologu jo une....dhe ti ishe ai qe fillove me vleresim te thate e pa pike njohurie...dhe Ti je ai qe "dezertove" pikerisht nga monolugu yt...

une e thash mendimin troq e jo me stilizime se nuk jemi ne teater o zoteri i mire bota e jeta aktron jasht teatrit...e te shqiptari yne jeta vertet eshte aktrim i rrejshem..behu i sinqerte dhe prano kritiken( une nuk dyshoje se nuk je i sinqert, por je kokefort)..

mirembetshi per se fundi here...

Modifikuar nga Shtojzovalle datë 30/05/2005 ora 14:13

Mesazh i vjetër 30 Maj 2005 02:58
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Je shqiptar vetem kur?!!!???

-Ke lindur ne Shqiperi!
-Flet perfekt gjuhen shqipe!
-Mban ne shtepi flamurin Kombetar!
-Mban akoma traditat dhe kulturen kombetare shqiptare!

S`e kuptova mire une kete pyetje Isra!
Mos doje te thoje qe :Kur ndihemi Shqipetare te vertete?!

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2005 00:49
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Re: Je shqiptar vetem kur?!!!???

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
-
S`e kuptova mire une kete pyetje Isra!
Mos doje te thoje qe :Kur ndihemi Shqipetare te vertete?!

Jo e dashur, me sa shoh tema ime paska kaluar ne zona te nxehta, saqe si prisja fare. Madje mesazhi i kesaj teme eshte thjesht per te buzeqeshur, as per te qeshur, as per debat

Po ti shihni pikat me nagadale do kuptoni qe shume prej tyre jane te verteta, cilesi qe e kane karakterizuar shqiptarin gjithmone, (behet fjale qe nga koha e monizmit dhe deri tani)

Nuk kuptoj as debatet e 'Le te jem e para' as te Belgiumit..
Me siguri qe jane keqkuptuar.

Tani, lerini debatet, po te keni deshire komentoni ndonje pike dyshuese...
ju pres....

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2005 13:02
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Re: Re: Je shqiptar vetem kur?!!!???

Citim:
Po citoj ato që tha isra

Jo e dashur, me sa shoh tema ime paska kaluar ne zona te nxehta, saqe si prisja fare. Madje mesazhi i kesaj teme eshte thjesht per te buzeqeshur, as per te qeshur, as per debat

Po ti shihni pikat me nagadale do kuptoni qe shume prej tyre jane te verteta, cilesi qe e kane karakterizuar shqiptarin gjithmone, (behet fjale qe nga koha e monizmit dhe deri tani)

Nuk kuptoj as debatet e 'Le te jem e para' as te Belgiumit..
Me siguri qe jane keqkuptuar.

Tani, lerini debatet, po te keni deshire komentoni ndonje pike dyshuese...
ju pres....

isra ku je o engjell i erresires ku je se na thave site :-)))))))

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2005 13:04
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

O ISra po ku i ke gjete gjithe keto mi zemra?

Gjithsesi na kenaqe..

Tung KISS

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2005 13:42
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
O ISra po ku i ke gjete gjithe keto mi zemra?

Gjithsesi na kenaqe..

Tung KISS

Olit: ja andej, ketej.......
Belgiumit: Ska engjelj erresirash, engjejt jane vec me drite....

Mesazh i vjetër 02 Qershor 2005 13:49
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:46 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Je Shqiptar vetem kur...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar