Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist
Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568
|
Hmmmm....
Une s'jam dakort me mendimin e Isres ne lidhje me seksin anal. Sepse sic thote dhe nje fjale e urte shqipetare: "Pi*ka per evlat dhe by**a per rehat". Pastaj nese deshiron ta shikosh dhe ne aspektin funksional, seksi anal eshte me i rehatshem pasi supozohet se behet ne stilin e qenve ose te lopeve dhe detyrimisht midis partnereve krijohet nje shtyrje dhe nje largim i njetrajtshem i cili arrin te mbaje trajten e njeanshme duke krijuar suspacion ne faqet e by**es se femres nese ajo i ka ne forme te pranueshme dhe jo te rrezuara apo te thara. Plus, e dyta eshte qe muskuli anal eshte ne forme te rrumbullaket dhe krijon nje ndjesi me mbeshtjellese ndaj penisit plus qe zmadhohet sipas perdorimit. Dhe e treta eshte ampula ose kanali anal i cili ka thellesi te mjaftueshme per penetrim te rehatshem edhe ne thellesi te medha. Dhe e fundit eshte aspekti spiritual i cili i jep mashkullit ndjesine e mbizoterimit ndaj femres sidomos ne momentin kur eshte duke e terhequr prej flokesh me njeren dore ndersa me tjetren eshte duke i dhene shuplaka simbolike ne by**e.
Djema, boll u eksituat. Vajza, nuk jam maskilist