Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Kush eshte ai person qe te frymezon ty?
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Frymezimi im me i madh kane qene femijet. Kam arritur te paaritshmen kur mendoja per ta. Se nga vinte ajo energji une edhe sot nuk di ta shpjegoj.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 06:03
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Thumbs up

"Une ,Ti dhe Vdekja!"

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 08:42
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Vellai im dhe nje shok qe me jep guxim gjate dites dhe me thote ulu e meso se per te miren tende eshte

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 17:43
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cancer
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 448

Nje njeri me pak mend ne koke nuk frymezohet nga persona te tjere, e shumta mund te "frymezohesh" nga nje veprim i nje personi ose kur bie brenda me nje person. Po kjo e fundit squhet se zemra ia merr kontrollin trurit dhe seshte mir kshu.
Nqs do zgjidhja patjeter nje person atehere do thoja nene tereza pasi mendoj se ka qene nje person i jashtezakonshem me zemren shume te madhe dhe me shpirt human e te sakrifices per te tjeret dhe per kauzen e vet. Megjithate un nuk jam tip aq "human" qe te frymezohem kollaj,thjesht besoj te vetja dhe mundohem ta shoh boten me te mirat dhe sidomos me te keqijat e saj sa me realisht pa genjyer veten dhe pastaj nuk besoj se ka shum vend per frymezim nga ndonje person

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 00:57
cancer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cancer Kliko këtu për të kontaktuar me cancer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cancer Shto cancer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cancer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
"Une ,Ti dhe Vdekja!"

Paris...

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 02:26
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Paris...

Ne FH edhe mua.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 02:31
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

frymezimi im eshte jeta dhe shneti per te arritur aty ku dua......

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 02:44
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Cmirra qe kam ndaj te tjereve

"Ajo"...

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 18:08
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

sot me frymezon pajtimi,dashuria.

Mesazh i vjetër 07 Shkurt 2006 21:31
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

AI qe me frymezon mua nuk ehste person por dicka konkrete,reale e pavdekshme:MILANI!!!!Pastaj ka edhe faktore te tjere psikologjike,jokonkrete dhe frymore.
au revoire!

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2006 05:54
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Kush eshte ai person qe te frymezon ty?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar