Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Arkivi i Konkurseve > Letrari i muajit Shkurt '06 - (kategoria - proze) Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Voto per letrarin e muajit!
Ky sondazh është i mbyllur.
Iliriusa 11 36.67%
Indrit 10 33.33%
SHKODRANI I QESHUR 4 13.33%
Diabolic 5 16.67%
Gjithsej: 30 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 10 Shkurt 2006, ora 05:22  (30 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Konkurentet jane te tere te talentuar!
Vota ime shkon per Ilirusen!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Janar 2006 17:19
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Votova per ilirusen

Modifikuar nga ksenia datë 13/01/2006 ora 18:39

Mesazh i vjetër 13 Janar 2006 17:38
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Talking

Iliriusa, po te mos isha nje konkurent sigurisht do te votoja per ju.

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 17:19
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Votova per ilirusen

Paska ec mirboll konkurimi ne krahasim me heren tjeter!
Urime te gjitheve!
Ciao Ksenia!

Modifikuar nga PARIS datë 14/01/2006 ora 19:37

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 19:21
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
Iliriusa, po te mos isha nje konkurent sigurisht do te votoja per ju.
Po deshe jepi edhe xhaketen, jo vetem voten
o grupi-lagjes-proza

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 19:39
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Po une qe jam pakez i ngatruar !!
Per ke te votoj se qe te tere shume te mire jeni !?

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 00:03
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Citim:
Po citoj ato që tha eXplore
Po une qe jam pakez i ngatruar !!
Per ke te votoj se qe te tere shume te mire jeni !?

Diabolic ka shkruar vertet nje proze,-nese vertet po votoni per nje proze te mirefillte.
Sugjerimi im Myzo!

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 00:41
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

vota ime

Hapa te ndryshkur ne kerkim te dickaje te bukur... - nga - Iliriusa

shume e bukur motra!

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 21:00
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Shkodra e qeshur per mua .

Mesazh i vjetër 15 Janar 2006 21:13
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjilanasi_csi
GjeniU I VogeL

Regjistruar: 23/11/2003
Vendbanimi: Washington Dc..
Mesazhe: 102

Pa kurfar diskutimi

IliriUsa.

Mesazh i vjetër 29 Janar 2006 07:31
Gjilanasi_csi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjilanasi_csi Kliko këtu për të kontaktuar me Gjilanasi_csi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjilanasi_csi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjilanasi_csi Shto Gjilanasi_csi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjilanasi_csi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Arkivi i Konkurseve > Letrari i muajit Shkurt '06 - (kategoria - proze)

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar