Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Atehere po te jene per ty keto ........ e para e vertete ......... dy te tjerat mashtrime ............... . nthuq se ke gjet naj jep opsion per vete e mundohu tgjet tverteten
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Atehere po te jene per ty keto ........ e para e vertete ......... dy te tjerat mashtrime ............... .
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne e mundohu tgjet tverteten Po cfare mund te jete???? Se misterioze nuk je .......... e prape jo e jo?????
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne e mundohu tgjet tverteten
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Po cfare mund te jete???? Se misterioze nuk je .......... e prape jo e jo????? O flori po sjam bjonde pra He jep opsione tashi
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Po cfare mund te jete???? Se misterioze nuk je .......... e prape jo e jo?????
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
1-Pelqej shume per ti dhene makines 2-Kam nje Ducatti Monster 3- Ne mars do iki ne UK dy te verteta nje genjeshter .... ?!!
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne O flori po sjam bjonde pra Hemmm ............. s'e kisha pare kete une .............. . Nice ....... brunet kane zelet ...................... .
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne O flori po sjam bjonde pra
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Smoker po te quaj treshin genjeshter. Caloj nga njera kembe. Embelsirat s'i fus ne goje. Jam ne lidhje te ngushte me paqen.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
sorry, e dyta eshte genjeshter Duke kapur autobuzin per pune sot vrave kembem dhe mund te jete e vertete , te jesh femer te mos i hash embelsirat ...hmmm e fundit eshte e genjeshter
Ncq Smoker. Ncq.
po na thuaj genjeshtren pra ose dy te vertetat dhe e gjejme vete tjetren
Pah sa i kapshem! Une vdes per embelsira!