Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionati Shqiptar > Kategoria e parë > Grupi A1 > KS. Lushnja
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Kadiu: Me Besën, ndeshje vendimtare

Mesfushori korçar i "lagunarëve" shprehet optimist në prag të ndeshjes me kavajasit.

Lushnjarët, edhe pse janë skualifikuar nga Kupa e Shqipërisë, nuk e kanë ulur aspak ritmin e përgatitjeve. Tashmë sytë e tyre janë kthyer nga ndeshja e radhës në kampionat, që do ta luajnë në trasfertë përballë Besës. Më shumë se të mendonte për kupën, trajneri i Lushnjës, Agim Canaj, duket se ka pasur dëshirë të mos i aktivizojë disa futbollistë titullarë, për t'i ruajtur për ndeshjen e kësaj të shtune. Midis të munguarve ishte edhe mesfushori i talentuar, Bledi Kadiu, i cili shpreson që në takimin e javës së 14 të, Lushnja të marrë një rezultat pozitiv në stadiumin e Kavajës. Bledi Kadiu, pas eliminimit nga kupa, duke folur për "Sportin shqiptar", u shpreh: "Edhe pse u eliminuam, mund të them fjalët më të mira për ekipin tim. Kemi pasur përballë një Tiranë që i synon të dy trofetë dhe nuk ishte i lehtë kualifikimi. Sidoqoftë, e përballuam mirë këtë skuadër, në të dy takimet e zhvilluara. Ndeshjet e kupës ishin një test i mirë për kampionatin, pikërisht për aty ku synimet tona janë edhe më të mëdha."
Me pak fjalë, sikurse kuptohet edhe në fjalët e korçarit Kadiu, të gjithë myzeqarët po mendojnë për javën e 14 të të kampionatit. Lushnja, para ballafaqimit të nesërm me Besën e Kavajës, mban vendin e 7-të në renditje, me 14 pikë, me dy pikë më pak se Besa, që do të favorizohet nga faktori-fushë. Për ndeshjen e së shtunës, që do të luhet në Kavajë, Kadiu gjykon: "Është një ndeshje vendimtare për ne, ku do të kërkojmë të marrim maksimumin. Luajmë në trasfertë, përballë një Bese që ndodhet vetëm dy pikë para nesh, çka do të thotë se do të zhvillohet një ndeshje e ekuilibruar. Javët e fundit ekipi, ynë ka paraqitur rritje në lojën e tij dhe të njëjtën gjë shpresoj ta shpalosim edhe në këtë 90-minutësh. Një fitore e mundshme ndaj Besës do të thotë ngjitje në mesin e tabelës, aty ku është edhe synimi ynë për këtë fazë të dytë. Shpresoj ta kalojmë me sukses këtë ndeshje. Njëkohësisht u bëj thirrje të gjithë shokëve të ekipit që të mos lëshojnë pe për asnjë moment përballë Besës."

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 13:50
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Sulmuesi gjirokastrit i Lushnjës vlerëson lojën e skuadrës së tij, pas ardhjes së Canajt.
Nora: Lushnja, tani e harmonizuar

Fantazisti gjirokastrit i Lushnjës, Arlind Nora, krahas dhuntisë dhe aftësive teknike, thotë se në këtë minifazë përgatitore të dimrit ka kapur një formë të shkëlqyer fizike. Në një intervistë për "Sportin shqiptar", Nora do të komentonte shumë gjëra që kanë lidhje me skuadrën ku luan edhe vetë:
- Nora, jeni kthyer në idhull të tifozerisë lushnjare, edhe pse jeni nga Gjirokastra. Ç'përbën për ju ky fakt?
- Është shumë domethënës. Madje do ta konsideroja një arritje. Për çdo futbollist, të fitosh zemrat e tifozerisë ku luan do të thotë sukses. Në dy vitet e aktivizimit me fanellën e Lushnjës jam munduar të luaj me shpirt dhe pa kompromis, prandaj them se u kam hyrë në zemër edhe tifozëve. Jam ndier i befasuar vërtet kur ndonjë tifoz fanatik i Lushnjës më ka krahasuar me "Batigolin" e larguar lushnjar, Artan Bano. Gjithsesi, unë nuk e pranoj këtë krahasim, pasi nuk kam bërë as sa gjysma e Banos për Lushnjën. Karriera ime sportive është e shkurtër. Jam ende i ri dhe vetëm pas 6 - 7 vitesh mund t'i pranoj këto krahasime.
- Si ndihet skuadra juaj në prag të rifillimit të kampionatit?
- Mjaft mirë. Gëzojmë një formë të mirë, si në aspektin fizik, ashtu edhe në atë taktik. Fitorja e miqësores me Dinamon ka krijuar një psikologji të shëndoshë te të gjithë futbollistët. Kjo duket qartë edhe në motivimin e të gjithëve në seancat stërvitore.
- A ndiheni të sigurt për qëndrimin në Grupin A1, ndonëse kanë mbetur për t'u luajtur edhe 2 faza të tjera kampionat?
- Unë mendoj se nuk mund të flitet me siguri në këtë drejtim, të paktën nëse u referohemi llogarive matematike. Lushnja, krahas luftës për t'u ngjitur më lart në tabelën e renditjes, duhet të bëjë kujdes për të mos iu afruar fundit. Çfarëdolloj neglizhence apo hapi i gabuar mund të sjellë rrëshqitjen në grupin e skuadrave që kërkojnë të mbijetojnë në Grupin A1.
- Po për sa i përket nevojës për përforcime apo konkurrencës në skuadër, çfarë mund të na thoni?
- Afrimi i Mukës dhe i Iljazit do të ndikojë për mirë në organizimin e lojës sonë në mesfushë. Kjo është njëra anë e medaljes. Nga ana tjetër, ardhjet e Mukës, Iljazit, Likës dhe Xhemës do ta rrisin së tepërmi konkurrencën për një vend në formacionin bazë. Kështu, në repartin e mbrojtjes, krahas Malkos, Vrapit dhe Bikës do të luftojnë për një vend titullari edhe të rinjtë Nikolli, Dhima apo edhe ndonjë tjetër. Edhe në repartin e mesfushës, i cili është më i ngarkuari me futbollistë, do të ketë konkurrencë të madhe. Unë mendoj se trajneri Canaj do ta ketë më të vështirë për të bërë përzgjedhjen e elementëve të duhur në këtë repart, sepse duhet të vendosë mes Mukës, Bardhit, Iljazit, Gazhelit, Hasallës, Çelës, Kadiut dhe Gegës.
- Po në repartin e sulmit, ku luani edhe ju, si paraqitet situata?
- Mos ma merrni për modesti, por mendoj se edhe në sulm nuk do të ishte keq për të bërë ndonjë përforcim.
- Disa rivalë tuaj për mbijetesë në Grupin A1 janë forcuar ndjeshëm në merkaton e dimrit. A i druheni këtij fakti?
- Jo, ky fakt nuk më shqetëson aspak. Fjala vjen, nëse Vllaznia apo Besa mund të kenë afruar në radhët e tyre lojtarë cilësorë, kjo është punë e tyre. Neve na mjafton fakti që kemi krijuar një grup cilësor lojtarësh dhe që e njohin mirë lojën e njëri-tjetrit. Ky grup, të cilin trajneri Canaj e ka "çimentuar" më së miri, do të mund t'i arrijë objektivat e klubit lushnjar.

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Mesazh i vjetër 15 Janar 2004 14:10
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Arbri: Premtoj shumë gola për Lushnjën

Sulmuesi i njohur beratas flet për dy golat dhe eksperiencën e re te skuadra myzeqare.

Në intervistën e tij të parë për ngjyrat e "lagunarëve", goleadori beratas, i sapoardhur te Lushnja, jep mendimin e tij për situatën aktuale dhe vazhdimësinë e skuadrës myzeqare. Humbja ndaj Partizanit, edhe për Klodian Arbrin ishte e papritur në këto përmasa, pasi Lushnja vinte nga një barazim dinjitoz me kampionët në fuqi të Tiranës.
- Klodian, keni shënuar sërish, por keni humbur thellë me Partizanin. E prisnit një disfatë të tillë?
- Kurrsesi jo. Personalisht mendoj se bëhet fjalë për një humbje të paparashikuar, që nuk duhet të vinte në këto momente. Ç'është e vërteta, ishte një ndeshje e rëndësishme, si për ne, ashtu edhe për kundërshtarin. Ne vinim disi të qetë, pas barazimit të bujshëm me Tiranën, ndërsa Partizani vinte i etur për fitore, pas humbjes shokuese me Vllazninë në "Qemal Stafa". Jo se nuk mund të humbisnim, por sepse ishte i papranueshëm një rezultat kaq i thellë, aq më tepër i shoqëruar me një lojë mjaft të dobët.
- Pra, ju pretendonit më shumë në atë ndeshje?
- Sigurisht. Asnjëri nuk e priste që të dilnim pa pikë nga "Qemal Stafa", nisur nga mundësitë tona dhe mobilizimi që kishim pas barazimit me Tiranën.
- Tani keni 3 javë pushim. Sipas jush, a do të ndikojnë për mirë kjo ndërprerje për Lushnjën?
- Çdo ndërprerje e kampionatit ndikon për keq, aq më tepër që bëhet fjalë për një ndërprerje të paparashikuar, si kjo e tanishmja. Personalisht mendoj se, krahas të këqijave, kjo ndërprerje ka edhe të mirat e saj, sidomos për ne. 3 javët pushim do të na shërbejnë shumë për rikuperimin e anës psikologjike, pas humbjes me Partizanin.
- Dy ndeshje, 2 gola me Lushnjën. A keni ndonjë objektiv personal si sulmues?
- Synim të paracaktuar jo. Kam luajtur dy ndeshje me Lushnjën dhe kam shënuar dy gola, ndaj Tiranës dhe ndaj Partizanit. Goli ndaj Tiranës ka vlera, pasi ndryshe nga ai që shënova ndaj Partizanit, ndikoi direkt në rezultatin e ndeshjes. A do të shënoj në të ardhmen? Kjo mbetet për t'u parë. Gjithsesi, duke pasur në krah një partner të talentuar, si Nora, jam i sigurt se golat e mi për Lushnjën do të jenë të shumtë.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2004 13:55
qershor13
Vagabonding

Kadiu: Kolektiviteti, arma kryesore e Lushnjës

Korçari, pasi ka parë miqësoren e së shtunës me Elbasanin, analizon lojën e të tijve.

Si të gjitha skuadrat e tjera të Grupit A1, edhe Lushnja ka zhvilluar të shtunën një miqësore me elbasanasit, në stadiumin "Ruzhdi Bizhuta". Me këtë miqësore, që nuk do të jetë e fundit për "lagunarët" në këto ditë ndërprerjeje të kampionatit, tekniku Canaj ka dashur të verifikojë nivelin e lojtarëve dhe të grupit, në prag të rifillimit të fazës së tretë. Canaj ka hedhur në fushë, në fillim të këtij takimi, formacionin më të mirë të mundshëm të Lushnjës. Evidente dhe e pritshme ka qenë mungesa e Kadiut dhe e beratasit fantazist të sulmit lushnjar, Klodian Arbri. Ndërkohë, Nora, i cili ka munguar në disa seanca stërvitore, për shkak të gjendjes gripale, është aktivizuar për verdhejeshilët në gjysmën e pjesës së dytë të këtij takimi miqësor. I vetmi ndryshim në formacionin bazë të "lagunarëve" ka qenë aktivizimi në portë i veteranit Prençe, i cili nuk është aktivizuar në 11?shen e parë që në ndeshjen e fazës së dytë, kundër Shkumbinit. Korçari Kadiu kishte udhëtuar nga Korça drejt Elbasanit për ta ndjekur këtë takim miqësor të ekipit të tij. Duke shprehur keqardhjen për dëmtimin serioz që ka pësuar në gju, ai vlerësoi lojën e ekipit të tij ndaj portokallinjve. "Më vjen keq që po flas si spektator, apo si kritik i Lushnjës, sepse hëpërhë jam i pamundur për të kontribuar për të këto ditë. Miqësorja me Elbasanin tregoi se jemi lart në aspektin tekniko-taktik. Përveç golave të shumtë të shënuar, të gjithë futbollistët treguan se kanë një kolektivitet i admirueshëm. Për mua ishte ky faktor që bëri edhe diferencën, në krahasim me lojën e kundërshtarit. Harmonizimi i veprimeve të lojtarëve në të tri repartet, - thotë mesfushori Kadiu, i cili e ndoqi këtë takim nga stoli myzeqar, - dhe dublimi i saktë që i bënin lojtarët tanë njëri?tjetrit, bëri të mundur të shënoheshin 4 gola." Sikurse dihet, futbollisti në fjalë ka disa ndeshje që qëndron larg fushave të blerta. Shkak për këtë është bërë një dëmtin që ka në gju. Sipas vetë korçarit Kadiu, ai pret të bëjë një ndërhyrje kirurgjikale në gju këtë javë.

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 14:34
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 04/02/2004
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 93

LUSHNJA PRET E QETE NDESHJEN ME FLAMURTARIN PER TU SHKEPUTUR NJE HERE E MIRE NGA ZONA E FTOHET.
SAPO I KA DHENE NJE DUSH TE FTOHTE ELBASANIT...

FORCA LUSHNJA ..............
NE TIFOZAT LUSHNJARE MEZI PRESIM QE TE SHTROHET TAPETI DHE TE NDJEKIM EKIPIN TONE NGA AFER DHE ME ME ZJARR.
KUSH E MOHON QE PAS VLLAZNISE LUSHNJA KA ME SHUME TIFOZA QE E NDJEKIN?...DHE NUK KEMI EKIP SHUME TE MIRE .IMAGJINO SIKUR TE KISHIM EKIP KAMPION CFARE TIFOZERIE DO TE KEMI.....

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2004 17:10
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Canaj: Dëmtimi i Malkos dhe Bikës, alarmues

Dje, Lushnja ka barazuar 0-0 miqësoren me Naftëtarin, ku nuk kanë luajtur dy titullarët e mbrojtjes.

Ka përfunduar në barazim pa gola ndeshja e dytë miqësore e "lagunarëve" të Agim Canajt me Naftëtarin. Sipas trajnerit të palodhur të verdhejeshilëve, rezultati nuk është parësor për Lushnjën, por konsolidimi i lojës së grupit dhe testimi i elementit të ri. "Në miqësoren e sotme (djeshme) të Kuçovës isha i detyruar të luaja me një formacion eksperimental, krahasuar me miqësoren ndaj Elbasanit. Nuk desha të sakrifikoja aspak, sepse vendësit luajtën rëndë, të përkrahur edhe nga gjyqtari," - u shpreh Canaj pas miqësores se djeshme me Naftëtarin. Njëkohësisht, "arktitekti" i kthesës lushnjare e ka vënë dorën mbi plagën e vjetër të "lagunarëve", finalizimin e dobët. "Edhe në këtë miqësore, ne humbëm shumë raste për gol. Madje disa prej tyre, si ato të Arbrit, Norës, Sefës dhe Byzhytit, ishin flagrante,"- nënvizon ish-dinamoviti në intervistën për "Sportin shqiptar":
- Canaj, keni zhvilluar një miqësore tjetër me Naftëtarin, ku nuk morët më shumë se një barazim pa gola. A lë vend për kritika ky rezultat?
- Ç'është e vërteta, zhvilluam një miqësore jobindëse, për sa u përket mundësive tona reale. Qëllimi kryesor imi në këtë miqësore ishte testimi i lojtarëve rezervë në repartin e mbrojtjes. Kjo për faktin se dy lojtarët titullarë të këtij reparti, Malko dhe rumuni Bika, janë të dëmtuar. Malko ka pësuar një tërheqje serioze muskulare në miqësoren me Elbasanin, ndërsa Bika ka shqetësime në shpatullën e majtë, që në ndeshjen zyrtare me Partizanin.
- Pra, dy futbollistët në fjalë mund t'ju mungojnë në ndeshjen me Flamurtarin?
- Këtë nuk mund ta saktësoj tani për tani. Pavarësisht se Malko dhe Bika mund të riaftësohen deri në ditën e ndeshjes me Flamurtarin, unë duhet të jem i përgatitur për çdo të papritur në këtë drejtim. Rëndësi ka fakti që në këtë miqësore, të rinjtë Nikolli dhe Dhima, shto këtu edhe titullarin Vrapi, bënë një paraqitje të mirë. Jam disi i pakënaqur me lojën e mesfushës, ku u vu re paaftësi organizuese dhe mosimpenjim i disa lojtarëve të këtij reparti.
- Sipas jush, krahasuar me miqësoren paraardhëse me Elbasanin, është rritur apo jo skuadra?
- Nuk pashë ndonjë përmirësim në këtë miqësore. Madje, ndryshe nga ndeshja me Elbasanin, në këtë takim kemi humbur shumë raste të pastra për shënim. Përveç të rinjve Sefa dhe Byzhyti, krejtësisht të pasaktë para portës kundërshtare janë treguar edhe Nora me Arbrin. Këto të meta duhet t'i korrigjojnë sa më parë, pasi në derë po troket sfida me Flamurtarin.
- A mendoni se koha që keni në dispozicion është e mjaftueshme për riparimin e këtyre defekteve?
- Pa diskutim që po. Mosparaqitja e mirë e dy sulmuesve Nora dhe Arbri vjen si rezultat i dëmtimeve që ata kanë pasur. Shumë shpejt ata do të rikthehen në formën e tyre reale, të cilën do ta vërtetojnë që në miqësoren e së premtes ndaj Shkumbinit. Problem shqetësues për mua mbetet riaftësimi i dy mbrojtësve, Malko dhe Bika, pasi dihen vlerat dhe pesha e tyre në ekipin tonë.

Mesazh i vjetër 12 Shkurt 2004 22:36
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

O qershor13
HALLALL .BRAVO TE QOFTE QE I INFORMON NJEREZIT SE CFARE NDODH NE KAMPIONATIN SHQIPTAR SE NDODH NJE PARADOKS.DIME PERMENDESH FORMACIONIN E MILANIT INTERIT,JUVES DHE NUK DIME KUSH LUAN PER EKIPIN TONE TE ZEMRES SEPSE GAZETARIA JONE SPORTIVE VENDASE VERTET KA BERE HAPA PERPARA PO PERSERI ESHTE DILETANTE.
KY KAMPIONATI SIVJET ESHTE VERTET I FORTE.DUHET PERGEZUAR FEDERATA PER KETE FORMULE E CILA STIMULON EKIPET QE TE JAPIN MAKSIMUMIN.
PER SA I PERKET LUSHNJES E GJITHE VEMENDJA ESHTE PERGJENDRUAR TE TAPETI I RI QE FEDERATA NUK PO E MBAN FJALEN E DHENE SEPSE GJITHCKA ESHTE GATI.VETEM TAPETI QE DO DERGONIN ATA KURVAT MUNGON.
PASTAJ DO SHIKOSH LUSHNJEN E VERTETE TI qershor13
----PO TI O qershor13
NGA JE?NGA LUSHNJA?ME KTHE PERGJIGJE PO PATI MUNDESI

Mesazh i vjetër 13 Shkurt 2004 12:33
van-basten nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të van-basten Kliko këtu për të kontaktuar me van-basten (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: van-basten Shto van-basten në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto van-basten në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Nora: Fituam një finale të parakohshme

Autori i golit ndaj Besës e konsideron të merituar dhe të pastër fitoren e fundit të skuadrës së tij.

Ndeshja e së shtunës, e luajtur në stadiumin e Kuçovës, ndërmjet Lushnjës dhe Besës, është konsideruar një finale e parakohshme nga kampi lushnjar. Kjo pasi ballafaqoheshin dy skuadra që luftojnë për t'iu larguar sa më shumë zonës së ftohtë të tabelës së renditjes. Një fitore e mundshme u siguronte lushnjarëve një diferencë prej 9 pikësh ndaj Besës, që mban vendin e parafundit në klasifikim. Dhe djemtë e Agim Canajt e kanë arritur këtë me plot me meritë ndaj kundërshtarit direkt, duke zhvilluar një lojë agresive dhe me theks sulmues, që nga minuta e parë e deri në fund. Një nga lojtarët më të mirë në fushë për lushnjarët në këtë takim ka qenë gjirokastriti Arlind Nora. Ky i fundit, krahas golit të fitores, ka kryer një volum të madh loje, plot grintë e fantazi, në vijën e sulmit të "lagunarëve". "E kishim vlerësuar në maksimum këtë takim për nga vetë rëndësia që kishte për ne, - thotë Nora. - Pothuajse gjatë gjithë këtij 90-minutëshi e kemi mbajtur nën presion kundërshtarin. Futbollistët e Besës pothuajse ishin mbyllur të gjithë në gjysmëfushën e tyre, duke shpresuar te kundërsulmi, për të na zënë në befasi. Fatmirësisht, kjo nuk ndodhi, sepse ne vërtet sulmuam gjatë gjithë ndeshjes, por nuk lejuam asnjë hapësirë në mbrojtje. Përfundimisht, fituam një finale të parakohshme, sepse thelluam diferencën ndaj një kundërshtari direkt në luftën për t'iu larguar fundit të klasifikimit. Ç'është e vërteta, ishte mjaft e vështirë ta qarkulloje topin. Kjo nuk lejonte ndërtimin e aksioneve të rrjedhshme sulmuese. Gjithsesi, Lushnja e arriti fitoren në sajë të një motivimi dhe këmbënguljeje më të madhe se kundërshtari." Autori i 4 golave për lushnjarët në këtë kampionat, duke vlerësuar grupin e futbollistëve dhe lojërat e mira që ka zhvilluar, nuk ngurron të pohojë meritën e padiskutueshme të teknikut Canaj në arritjen e kësaj fitoreje kaq jetike ndaj Besës. "Trajneri ynë ka meritë të padiskutueshme në këtë fitore. Kjo për faktin se diti të na mbante në pozita të forta pune dhe psikologjike pas asaj humbjeje të pamerituar me Teutën. Krahas punës së tij të palodhur në proceset stërvitore, trajneri ka meritë në vendosjen e normalitetit të plotë psikologjik te të gjithë futbollistët, edhe kur vijmë pas humbjesh. Kjo ka bërë të mundur që në shumicën e ndeshjeve të japim më të mirën. Mendoj se kjo fitore do të na motivojë më shumë për të pretenduar pikët edhe në takimin e radhës me Dinamon. Të gjithë e dinë mirë se kemi forca për ta kërkuar suksesin në çdo fushë dhe përballë çdo kundërshtari. Do të stërvitemi fort gjatë kësaj jave, sepse do të udhëtojmë drejt Tiranës vetëm për fitore. Vetëm kështu do të jemi larg surprizave të pakëndshme të fundkampionatit," - e përfundon komentin e tij Nora.

Mesazh i vjetër 01 Mars 2004 17:26
van-basten
Anetar i pa konfirmuar

faleminderit per lajmet qe na jep po Nora ka shenuar 5 gola jo 4 nejse.
FORZA LUSHNJA.
NE JEMI PER A1 DHE DO TA TREGOJME SAPO TE NA SHTROHET TAPETI SE JEMI BERE SI CIFUTET QE BREDHIN NE SHKRETETIRE............

Mesazh i vjetër 01 Mars 2004 17:30
qershor13
Vagabonding

Canaj: Eshtë ende herët të "flemë" mbi dafina

Trajneri i Lushnjës kërkon nga të tijtë vlerësim maksimal për ndeshjet e mbetura të kampionatit.

Lushnja, duke fituar ndaj Besës e vuri në njëfarë mënyre nderin në vend pas asaj humbjeje me Teutën, të cilën "lagunarët" e kanë kontestuar gjatë. Po kështu, duke fituar me verdhezinjtë rivalë, myzeqarët e Agim Canajt rifituan vendin e gjashtë në renditje. Ndërkohë, trajneri Canaj, i vlerësuar nga drejtuesit e klubit lushnjar si njeriu i punës dhe jo i llafeve, ka zhvilluar dy seancat e para stërvitore për këtë javë. Në palestrën e shkollës "Foto Puka" ai po i stërvit të tijtë me mjaft përkushtim për ndeshjen e radhës në kampionat me Dinamon. Për t'u evidentuar është fakti që në kampin lushnjar nuk ka dëmtime, përveç gjendjes së lehtë gripale që po kalon Nora, Arbri dhe Bardhi. Vetë Canaj e vlerëson të kënaqshme formën fiziko?taktike të futbollistëve që ka në dispozicion. Ndërkohë, i pyetur për fitoren e fundit me Besën, trajneri i Lushnjës shprehet: "Mbi të gjitha më kënaqën 3 pikët e marra. Zhvilluam një ndeshje perfekte, sidomos në planin taktik. Luajtëm në bllok dhe me një dëshirë të madhe për të fituar, ç'ka ishte edhe çelësi i suksesit ndaj një kundërshtari të fortë. Besa na bëri mjaft rezistencë, sidomos në mbrojtje. Me këtë rast dua të falënderoj të gjithë futbollistët e mi, të cilët kontribuan në arritjen e kësaj fitoreje sigurie."Përveç fitores, tekniku i "lagunarëve" ka mbetur i kënaqur edhe nga reagimi i të tijve pas asaj humbjeje të pamerituar në Durrës. Kjo i jep shpresa Canajt edhe për trasfertën e radhës në kryeqytet me Dinamon. "Lushnja po kalon një moment mjaft të mirë sportiv, prandaj jam i bindur që do të paraqitet denjësisht edhe ndaj Dinamos. Megjithatë, nuk duhet kaluar në eufori. Pavarësisht distancës që kemi krijuar me tri ekipet e fundit në klasifikim, nuk duhet ta ulim ritmin dhe të "flemë" mbi dafina. Duhet të luftojmë për të marrë pikë në çdo ndeshje, sepse 2?3 rezultate negative na fundosin sa hap e mbyll sytë në zonën e ftohtë të tabelës. Me këtë dua të them se duhet të udhëtojmë drejt kryeqytetit për të mos dalë pa pikë. Po të luajmë me të njëjtin impenjim si ndaj Besës dhe të mos shfaqim shenja nënvlerësimi apo euforie, jam i sigurtë se do ta "vjedhim" Dinamon," - thotë në fund trajneri i ekipit lushnjar.

Mesazh i vjetër 03 Mars 2004 14:55
Ora tani: 13:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Futboll > Kampionati Shqiptar > Kategoria e parë > Grupi A1 > KS. Lushnja

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar