qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547
|
Minesota në krye të Konferencës së Perëndimit, Indiana udhëheq Lindjen.
Çiftet e konkurrimit në play-off
Konferenca e Lindjes
Indiana - Boston
Nju Xhersi - Nju Jork
Detroit - Miluoki
Majami - Nju Orleans
Konferenca e Perëndimit
Minesota - Denver
LA Lejkërs - Hjuston
San Antonio - Memfis
Sakramento - Dallas
NBA, përfundon sezoni i rregullt.
Kevin Garnet shënoi 26 pikë, ndërsa Minesota Timberulvsi siguroi vendin e parë në Konferencën e Perëndimit në përfundim të sezonit të rregullt, falë fitores ndaj Memfis Grizliesit. Timberulvsat, që e mbyllën sezonin me një seri prej 9 fitoresh radhazi, e përfunduan takimin ndaj Memfisit me një epërsi prej 17 pikësh. Latrell Spriuell shtoi 20 pikë për fituesit. Për Memfisin, që e kishte siguruar kualifikimin në play-off, duke u renditur e 6-ta në Konferencën e Perëndimit, shënuesi më i mirë ishte Po Gasol, me 16 pikë. Në një tjetër ndeshje të mbrëmjes së fundit të konkurrimit në sezonin e rregullt, Indiana Pisrësi fitoi ndaj Çikago Bullsit me rezultatin 101-96. Pisrësat, që patën shënues më të mirë Al Harringtonin, me 22 pikë, dhe Zhërmein O'Nillin, me 19, e mbyllën sezonin e rregullt me bilancin më të mirë në NBA. Ata arritën 61 fitore kundrejt 21 humbjeve. Majami Hitsat fituan me 12 pikë epërsi ndaj Nju Xhersi Netsit, për të siguruar kështu avantazhin e fushës në raundin e parë të play-off-it. Karon Butler, me 22 pikë, ishte shënuesi më i mirë për hitsat, që u kualifikuan në play-off për herë të parë pas 3 viteve të fundit. Në Boston, Markus Banks shënoi 28 pikë, ndërsa sëlltiksat e mbyllën sezonin me një fitore 137-132 ndaj Atlanta Hoksit. 269 pikët e shënuara nga 2 ekipet bënë që ky të jetë takimi me numrin më të madh të pikëve në këtë sezon të NBA-së. Tim Dankani shënoi 23 pikë, ndërsa San Antonio Spursat mposhtën Denver Nuxhetsin, 93-67. Kampionët në fuqi të NBA-së e mbyllën sezonin me 11 fitore radhazi, por sërish nuk mundën ta kapin Minesotën për kreun e renditjes në konferencë. Kobi Brajanti shënoi 37 pikë, ndërsa LA Lejkërsat fituan me 1 pikë epërsi ndaj Portland Treil Bleizërsit në përfundim të dy kohëve shtesë. Shakil O'Nilli shtoi 25 pikë për fituesit.
Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|