Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > Basketboll > Kush thoni se do ta fitoje NBA Championship kete vit.
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
West-ConcEpT
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 07/03/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 7

Natyrisht po ti kesh lexuar disktutimet e meparshme kam thene qe Lakers do ta mbrojne kampjonatin, por kam thene qe dhe sdo jete si viti i dyte ku i sweepen pothujse te gjithe skudrat pervec phillyt qe fituan nje loje. Po hej Lakers are gonna work their asses off se sacramento seshte skuader e keqe. Per fansat e Lakers watch out se do ju rrafi zemra disa here mire se po ju them dhe njehere Lakers kane Kobe-Shaq po Sacramento can shoot. But than again Lakers are gonna be 4 time champions. ehe

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Prill 2003 10:11
West-ConcEpT nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të West-ConcEpT Kliko këtu për të kontaktuar me West-ConcEpT (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të West-ConcEpT't! Kërko mesazhe të tjera nga: West-ConcEpT Shto West-ConcEpT në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto West-ConcEpT në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
"Nervi"
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 08/04/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 6

Smile

THIS IS FOR YOU LARRY:

THE LAKERS ARE GONNA WIN BABY

Mesazh i vjetër 10 Prill 2003 01:52
"Nervi" nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të "Nervi" Kliko këtu për të kontaktuar me "Nervi" (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: "Nervi" Shto "Nervi" në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto "Nervi" në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Regjistruar: 02/04/2003
Mesazhe: 175

West-ConcEpT

go laker. hehehe... Nuk ma merr mendja se lakers do ta kene me te veshtire se sa e kishin vjet. Pse?! Per thejsht faktin se me e veshtire se ndeshja 7-te ne WCF ne OT eshte maksimumi dhe ne rast se themi qe lakers do fitojne por do ta kene me te veshti eshte e pamundur sepse po te jete me e veshti lakers i bie te humbin me SacTown. Gje qe une nuk e shoh te ndodhi. Une jam vertet tifoz i Lakers-ave por kam qene tifoz i tyre qe ne '96 kur kur kam ardhur ketu te shikoj NBA dhe kam qene tifoz i tyre qe ne dite kur Kobe shot 4 air balls with Utah dhe sweep ne 99 nga SanAntonio spurs. Nuk e di pse por Kings ankohen shme me arbitrat. Ekipi qe eshte konfident dhe pretendon per kampion e mbyll gojen dhe luan NBA. E ankuara tek arbitrat nuk ka per te nxjerre ndonje gje ne drite dhe deri sa Kings ta kuptojne kete ato nuk kane per te fituar kundrejt Lakers.

nuk e di nese e pe ndeshjet e fundit qe lakers kane luajtur por me Dallas te gjithe lakers jane duke kontribuar ne double digits dhe tani ne Playoffs Lakers just plain straight play to win. Sidoqofte mos me keqkupto e respektoj mendimin tend dhe jame mese dakort qe nuk do bejne sweep.

go lakers baby

Mesazh i vjetër 10 Prill 2003 09:22
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
West-ConcEpT
Anetar i pa konfirmuar

Diskutuam per kampjonatin dhe megjithese playoffs sa do fillojne dua te shqyrtoj nje gje tjeter. KUsh mendoni do jete MVP kete vit?
Personalisht une them KG dhe mendoj qe e meriton pasi leads his team ne points , blocks dhe assists. Ka fituar shume loje kur lojtaret e tjere si zerbiac (bad spellin) kane qene injured dhe ka arritur ti beje the timberwolves a playoff team. Megjithate nuk duhet harruar dhe Tim Duncan dhe ai eshte leader i San antonios qe sa u bene number 1 ne west sonte. For some reason it's not fun watchin him play but Tim get's his points. So it's a tough decision. Plus kemi dhe lojtare te tjere si TRAcy , Allan, KObe .
Pergjigjuni ketij diskutimi.....

Mesazh i vjetër 10 Prill 2003 11:41
West-ConcEpT nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të West-ConcEpT Kliko këtu për të kontaktuar me West-ConcEpT (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të West-ConcEpT't! Kërko mesazhe të tjera nga: West-ConcEpT Shto West-ConcEpT në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto West-ConcEpT në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Hey dude...

Une personalisht jam tofos I mbaruar mbas Kobe-t lojtarit me te mire ne planet por kur vjen puna tek MVP per kete KG eshte mvp. Kobe nuk ka per te marre ndonjehre MVP(as much as I love him) sepse te gjithe do te thone qe ai ka Shaq megjithese si une si ti e dime qe Ai eshte lojtari me i mire ne kete planet. KEte vit e meriton KG dhe asnje tjeter megjithese KObe kishte muajin me te llahtarshe ku beri 41.2 pike per ndeshje.

Mesazh i vjetër 10 Prill 2003 19:25
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
West-ConcEpT
Anetar i pa konfirmuar

Kam von bast 5 dollare si pune ma shume me e qujt bast jo per leke qe Pistons sdo dalin eastern champions. Tashti po deshet me diskutu , pergjigjuni si mendoni do boje gje Detroidi ne playoffs apo jo. Po qete crazy pistons fan mos shkruni fare se ju a dime pergjigjen, po deshet me e pergjigj tregoni saktesisht me prova cfare weapons ka detroidi qe do ta ndihmoje te dali ne krye te east. Dhe per ato qe kane qefe shume numrat dhe lojrat e fituara they dont mean anything. In the playoffs the intensity of the game is different...

Mesazh i vjetër 21 Prill 2003 10:34
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

all I got to say is TMac, TMac, TMac

Detroit o zot amon...Per sa kohe qe TMac luan ashtu mos e co neper men. Une jam tifoz me Lakers keshtu qe mos kujtoni se jam tifoz i TMac por amon ajo ishte nje performance qe o zot o zot. Magic in 6

Pastaj Lakers and Kobe...28 pike ne pjesen e pare. uauuuu Sorry KG po prap qe ne te paren do dalesh. Them ishalla nuk turperohen me ndonje 4-0. Lakers in 4

Po AI oh my god. 55 points. 76rs in 5

Mesazh i vjetër 21 Prill 2003 12:02
West-ConcEpT
Anetar i pa konfirmuar

Per ato qe kane nba live 2003 na jipni ip number ne email ose na mesazhoni qe te bejme ndonje loje online. Te lujme dhe ne pak se boll u merzitem duke pa . ehe

Mesazh i vjetër 22 Prill 2003 08:51
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

se kom ne PC dreqin....damn...oh well.

Mesazh i vjetër 23 Prill 2003 21:17
NetsGirl52430
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: new york
Mesazhe: 22

Kush mendoni se do fitoje kete vit nga NBA?

I love the Nets, but i don't think that they can win the whole thing this year. Indiana is playing good ball now, and they probably have the best chance to go to the finals. as for the west, the competition is tight, and anything can happen.

Modifikuar nga qershor13 datë 26/04/2004 ora 12:13

Mesazh i vjetër 25 Prill 2004 02:55
NetsGirl52430 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NetsGirl52430 Kliko këtu për të kontaktuar me NetsGirl52430 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: NetsGirl52430 Shto NetsGirl52430 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NetsGirl52430 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Sporti > Sporte të tjera > Basketboll > Kush thoni se do ta fitoje NBA Championship kete vit.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] nuk lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar