agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981
|
per uragani
miredita uragane nese eshte ne naryren tende te shash, e ofendosh opinionet e njerzeve, pa i njohur, kjo nuk eshte ne timen.
megjithate nuk e kuptoj pse me flet per Berishen,...........
nese e kuptove mire mesazhin time un nuk ta mbroj,
veçse,un jam nje njeri qe nuk i pranoj pa drejtesite, Berisha sipas jush mund te jet nje kokeshkret, ose nje malsor, nje njeri jo dipllomat.
por te jesh keshtu do te thot se kaq eshte kapaciteti i tij.
por eshte shume large me fjalet qe meriton Nono i poshter, mafjoz, e kriminel.
kur populli u ngrit kunder berishes ai iku nga kolltuku, e kjo do te thot qe ra nga kalli pa e vrare kallin,........... pa i dhene plumbin...................
me thuaj te lutem disa fakte qe tregojne poshtersine e Berishes ?
por mos me fol per budalliqet e Berishes.......
Sa per malsoret e tropojanet dua thjesht te them diçka.
a ja ke bere pyetjen ndonjehere vetes pse veriu ka mbetur kaq mbrapa............?
mos valle kujton se thjesht ne qe i perkasim anes tjeter je mi me te zgjuar..?
jo mor djale jo kjo eshte veper e komunistave.......a i ke pare si kan jetuar........te isoluar, te injoruar,.... per te ardhur ne tirane, i duhej kushedi se sa ore rruge, mos me thene qe i duhej dhe nje pashaport..........
edhe sot jan prape ato (komunistat) qe kane çdo gje ne dore.a e shikon ne cfare gjenje e kan lene shkodren........sepse shkodrant jan ato qe e duan me shume demokracine..............
por nejse............ ku eshte mendimi im....... opinioni im.........
sepse kur lexoj diçka ose degjoj nje informacion, para se te nxjerre konkluzionin mendohem me pare e pastaj falas.........
kjo nuk eshte menura jote e te menduarit sepse nuk do flisje me kaq pasion po te ishte keshtu.
sa per emrin tim nuk me vjen keq nese do me quajne sabrie apo hajrie.keto jan emra, qe shume gra shqiptare, i kan e i mbajne me ndere.
kam lexuar ne france nje liber ku thot, shqiptaret jan nje populle me tradita,....mikprites .........e tjera e tjera e ne fund thone ........por qe shkojne gjithmone kunder interesave te tyre..............besoj se eshte e vertet, kur lexoj opinionet e juaja.
pershendetje uragan
e kini kujdes kur flisni....................
e ju lutem mos ofendoni........ (te degjeneruarit te pamoralshmit).........
a e kuptoni c'do te thone keto flale..............? perse un qenkam nje e tille.........ku e njihni ju moralin, .... horisontin........e kulturen time ...............? si i vlersoni njerzit ne kete menure............!!!!!!!!!!!!!!!!
Modifikuar nga agata datë 23/03/2004 ora 15:33
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|