Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime
Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
sarandaebukur
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/06/2003
Vendbanimi: New-York
Mesazhe: 817

Pershendetje

Po citoj ato që tha princi-kalter
Une jam nje princ sa edhe i kalter edhe artist. Une studioj per piktur jam maturant. Talentin nuk ta muhon kush por kisha disa vrejtje. peshembull per ate vajzen qe eshte si manikin, figura e saje eshte shum e vogel ne krahsim me permasat e kuadratit. tjter ato vijat e zeza qe i ke vene demek si hunda edhe buza ban mir mi hek edhe sfondin jshil mrapa duhet me e gjallnu pak.

E para eshte e bukur por me duket se e kam pare diku tjeter me nje ndryshim se nuk kishte floke.

E dyta me pelqen , figura e vajzes te jep ate pershtypje se eshte shtatezane (7-8 muajsh). sa per ngjyrat eshte shija e piktorit megjithate fillimi gjithmon eshte pak veshtire por mendoj se keni talent dhe do te arrini suksese.

Me respekt sarandaebukur.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2004 22:01
sarandaebukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sarandaebukur Kliko këtu për të kontaktuar me sarandaebukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sarandaebukur Shto sarandaebukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sarandaebukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

shume faleminderit per komentet, dhe sidomos per kritikat Une i mirepres keshillat e te tjereve, se pasi rri e shof 2 ore te njejten pikture me bejne syte tek a cift dhe nuk i dalloj dot gabimet

princi i kalter, sa per sfonde jam ku te therret qameti, s'kam idera fare... Ndersa ato vizat tek fytyra nuk jane goja dhe hunda, por gjasme pasqyrimi i dickaje larg perpara, sic duket s'ja paskam arritur mire qellimit

sarandaebukur, nuk e di ku mund ta kesh pare, piktura te ngjashme ka plot, une ne fakt kam perdorur veten time si model (dmth per modelin e flokeve )

faleminderit edhe nje here!

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2004 23:48
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Vector!

Edhe nje vizatim tjeter

Disa sqarime te domosdoshme:

Ky lloj stili i artit dixhital, i perdorur pergjithesisht nga ilustratore dhe desingers (si i thone shqip?) quhet vector. Ndryshimi kryesor midis tij dhe vizatimeve te tjera te zakonshme eshte menyra e vizatimit dhe ruajtja e vizatimit nga ana e kompjuterit.
Vizatimi i ketij vektori i perngjan paksa nje loje me spango; cdo vize ose kurbe formohet duke e "terhequr" vizen nga pikat kyce, dhe jo thjesht duke e vizatuar ashtu sic behet me lapes. Kjo eshte arsyeja perse kurbat duken kaq "perfekte", ketu nuk ekziston dridhja e dores, etj.
Ngaqe vizatimi perbehet nga viza e kurba te ndryshme, kompjuteri e ruan vizatimin si nje formule algoritmi. Pikerisht prandaj figura mund te zmadhohet pafundesisht dhe perseri cdo vize te mbetet perfekte.
Njecike si abstrakte, une keto gjera s'kam shume qe i kam marre vesh per vete...Nejse, ketu keni vektorin tim te pare

Modifikuar nga wydra datë 12/02/2006 ora 00:25

Mesazh i vjetër 11 Nëntor 2004 19:39
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Hmmmm.

Pune fantastike si amatore qe je. Nuk e di por me pelqen stili yt Wydra, me shkakton emocion . Sa per vektoret, ke bere nej shpjegim te permbledhur dhe shume kuptimplot. Ndoshta ne te ardhme duhet te piqemi ne te dy dhe te bashkojme kokat (e medha), hahahhaa....

Mesazh i vjetër 14 Nëntor 2004 20:47
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
princi-kalter
Anetar i ri

Regjistruar: 26/08/2004
Vendbanimi: lezhe
Mesazhe: 5

Ckemi wydra

hi wydra ckemi mir. Sa per kete foton e dyte jam me dakord se me ata te parat te lumte. Kurse prap me sfondin je konfuze. Mundoju te gjesh ditqka tjeter nje ngjyre tjeter. E bardha eshte nje ngjyre(nqs mund ta quajme ngjyre) e kollajt per tu vendosur dhe e tjesh. Kuptoje te shikosh vetem bardh. Kjo eshte vrejtja e vetme qe kam per kete punimin e dyte. Nese mundesh kisha pas qef te me tregosh ndonje punim tendim qe ke bere me dore nqs ke, do mundohem te te tregoj edhe une punime te miat. Hajt pashim tash po te shkruaj prap.

Mesazh i vjetër 15 Nëntor 2004 03:03
princi-kalter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të princi-kalter Kliko këtu për të kontaktuar me princi-kalter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: princi-kalter Shto princi-kalter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto princi-kalter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
princi-kalter
Anetar i ri

Regjistruar: 26/08/2004
Vendbanimi: lezhe
Mesazhe: 5

Pa titull

Edhe diqka tjeter me kete mini foton qe ke vene per veten me ke hyre ne temen time, ne profesionin tim. Nuk po tham se jam fotograf po shoh nje grafike te theksuar, sepse aplikacionin ne shkolle e bej grafike. Dhe endrra ime eshte grafik dizain. Hajt pashim.

Mesazh i vjetër 15 Nëntor 2004 03:13
princi-kalter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të princi-kalter Kliko këtu për të kontaktuar me princi-kalter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: princi-kalter Shto princi-kalter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto princi-kalter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Re: Pa titull

Citim:
Po citoj ato që tha princi-kalter
aplikacionin ne shkolle e bej grafike. Dhe endrra ime eshte grafik dizain

ahh, gjithashtu dhe endrra ime... po une jam kujtuar pak si vone (po mbaroj studimet per finance dhe banke)

Ne avatar kam vene nje fotografi timen, te cilen e kam "rregulluar" ne photoshop, megjithese efektet s'duken shume se eshte e vogel.
Patjeter qe mund te tregoj punimet me dore, vetem qe nuk kam shume, dhe ato te fundit s'i kam skanuar akoma.
Faleminderit per komentet, fjalet e mira dhe kritikat!

Modifikuar nga wydra datë 25/01/2005 ora 04:04

Mesazh i vjetër 15 Nëntor 2004 03:24
wydra
y'know

faleminderit per komentin lordo

tani po postoj nje vizatim me mjete "tradicionale" dmth leter e laps
si fotografi reference kam perdorur Elijah Wood (Frodo) tek Lord of the (ST)Rings:

P.S. E di, floket jane skandal...

Modifikuar nga wydra datë 12/02/2006 ora 00:28

Mesazh i vjetër 15 Nëntor 2004 03:36
wydra
y'know

kjo eshte komshia ime, ose me sakte fytyra e saj, sepse trupin ia zbukurova, se s'e ka kshu

E kam pak fiksim tematiken fantasy, prandaj shume vizatime te mia jane keshtu

Modifikuar nga wydra datë 12/02/2006 ora 00:30

Mesazh i vjetër 15 Nëntor 2004 03:47
ksenia
Ne vendlindje

Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Talking

urime

Wydra!urime lal. me pelqyen shume. Edhe une e pelqej artin, po kush nuk e pelqen te bukuren. Tani po filloj edhe une nga kerkesat: Po te te dergoj une nje foto timen a mund te sajosh ndonje gje te lezetshme se vdes une per keto gjera...Kam nje koleksion timin me gjera te tilla...Ej, mos shtrembero turite...kam pozuar per disa piktore qe jane me emer, jo vetem per piktore, por edhe per aparate...he si thua???po ashtu ma nis adresen ne privat...
Prsh

Mesazh i vjetër 18 Nëntor 2004 19:27
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:01 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 10 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > vizatime

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar