Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Mami Te Dua Shume!
SI E SHPREH DASHURINE PER MAMIN TEND?!
Ky sondazh është i mbyllur.
MAMI TE DUA SHUME! 13 86.67%
SA E MIRE QE JE O MAMI! 2 13.33%
Gjithsej: 15 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 26 Mars 2005, ora 00:10  (100 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Po mire ne bukurine tende nuk ka gisht fare mami yt .Pra i ngelet merita babit.Hajde nje urra edhe per babin,te tendin,te timin dhe per baballaret e te gjitheve ketu ne forum pa perjashtim :
URRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAA

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 08/12/2006 ora 05:37

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Mars 2005 12:30
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

Mami ime e dashur

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re th_dozen_red_roses_expand_vase_lg_wht.gif
Ky file është shkarkuar 141 herë.

O Mami ime te dua shum,
ti je gjithcka per mua, te dushum Mami

Mesazh i vjetër 16 Maj 2005 17:06
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diellza26
i am a good person

Regjistruar: 09/07/2004
Vendbanimi: ku te dua
Mesazhe: 359

o Mamiiiiiiii dhe une te dua shume shume.

Mesazh i vjetër 06 Korrik 2005 15:34
diellza26 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diellza26 Kliko këtu për të kontaktuar me diellza26 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: diellza26 Shto diellza26 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diellza26 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Sa sondazh i lezetshem.me mire te ishte alternativa qe "e duam mamin"2."Se duam fare"3."Kush eshte me e mire,mami im apo mami botes"4"Abstenim":p:p:p:p:p
mendimi im ne ndihme te Sykaltres:p se pastaj ju gocat hapni llafe larte e poshte qe ne djemte shqiptare sju ndihmojme fare

Mesazh i vjetër 07 Korrik 2005 10:46
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

oh sa shume te dua o mami

sykaltra urime per temen.

Mesazh i vjetër 25 Korrik 2005 01:10
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

Smile

mami te kam shume shpirt, te dua shume

tani do i dergoj nje mesazh me mire keshtu si thoni juve

sykaltra urime per temen
shume sweet

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2005 20:59
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Arrow

Je dashuria me e paster e kesaj jete dhe kesaj bote!
Te Dua Mami im!Te dua me gjithe zemer e shpirt!Je e mrekullueshme!

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2005 09:04
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

oh mami....ooooo mami ime........
je gjeja me e mrekullueshme qe zoti ka krijuar ne bote.

Mesazh i vjetër 04 Shtator 2005 15:41
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

O mami im i DASHUR
JE MOTIVI QE UNE JETOJ JE GJEJA ME E SHTREJTE NE BOTE
FJALA ME E BUKUR FJALA ME E EMBEL
ESHTE FJALA NENE
Nuk do kisha force po mos ta dija dashurine tende....Do doja qe dhe babit t ja thoja keto gjera kaq te bukura...sic te them ty cdo dite ne tel....por babi me ka trathtuar...me ka lene...S kam force te shkruaj sot me..........

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2005 14:51
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Baby Birba
Anetar i ri

Regjistruar: 09/12/2005
Vendbanimi: nuk e di...
Mesazhe: 11

Me e mira ne bote

Mami te duket femra me bukur ebotes , do gjithcka qe eshte e e saja t ,floket,syte e trishtuar...
Une e adhuroj mamin tim,sepse nuk e arrij te perceptoj nje tjeter kaq perfekte ,te kam shume xhan mami,shume fare...

Mesazh i vjetër 06 Shkurt 2006 20:55
Baby Birba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Baby Birba Kliko këtu për të kontaktuar me Baby Birba (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Baby Birba Shto Baby Birba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Baby Birba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Mesazhe dashurie > Mesazhe dashurie > Mami Te Dua Shume!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar