iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516
|
Citim: Po citoj ato që tha ~Enigme~
Me lejo te nderhyj ketu iliriusa dhe te te uroj per vizatimet tuaja.
Ne pergjithesi kemi tendence ti mendojme vizatimet si linear te perbera prej nje a shume vizash por keto vizatime qe ke postuar ketu jane shume terheqese. Me pelqen drita, hija dhe perberja te cilat i japin nje strukture gjallore vizatimit. Portreti mendoj qe eshte pak i veshtire te arihet pasi duhet te percjellesh emocione casti te personit dhe besoj se e ke aritur. Gjithashtu qendroj para PC dhe mundohem te analizoj kuptimin e vizatimit te fundit....hmmm pasi jam pak analitike.
Shume Bukur .....Urime!!!
Enigme, se pari faleminderit per urimet tuaja!
Se dyti, , une kam qene shume e vogel kur fal vizatimeve te dikujt tjeter kam kuptuar se sa shume mund te shprehi nje skic e thjesht bardh e zi. Megjithese kam shume gabime ne te vizatuar, edhe kam gjithesej mund ta them me bindje te plote vetem nje portret i cili nuk ka gabime shume te dukshme, vazhdoj vizatoj sepse ndonjehere eshte me e lehte te vizatosh se te shkruash.
Po ashtu sic eshte ndonjehere me e lehte te shkruash se te flasesh... 
Si perfundim, , mjafton ta shprehesh veteveten diku, s'ka rendesi se ne c'menyre..., edhe pse jo edhe aq bukur..., mjafton te gjesh menyren te thuash ate dicka qe do te thuash. 
Respektet e mia!
|