Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
e dini se sa me shume stres i jepni vetes shume me shume mundesi keni te beni nje jet te varfer (shpirterisht ,mendurisht e fizikisht gjithahstu ) per mu kjo
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 15/02/2012 Vendbanimi: Skandinavia Mesazhe: 523
...Facebook nuk do te ekzistoje pas 3 vjetesh me?
__________________ Dashurohem ndersa tjetra lendohet dhe vuan.
Citim:Po citoj ato që tha F_xhunior ...Facebook nuk do te ekzistoje pas 3 vjetesh me? yuopiiiiiiiiiiiiiiii po na shpetokam se jam pendu qe kam rihap
Citim:Po citoj ato që tha F_xhunior ...Facebook nuk do te ekzistoje pas 3 vjetesh me?
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
... sot ne bote ka 7 miliarde te gjalle dhe 100 miliarde te vdekur?
__________________ mir..
a e dini qe mu hap kryt katersh sot
Regjistruar: 31/12/2011 Vendbanimi: . Mesazhe: 53
E dini se fjalia mesiperme eshte fallso.
__________________ Nobody is as ugly as their driver license picture, nobody is as attractive as their profile picture!
pasha te mallin zot poooooooooooo more
Regjistruar: 16/02/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 823
do jesh ftohur dylan, gjithe kjo dite e bukur sot, dil merr ca rreze dielli falas! ha ha ha
poooooooooooooooo super dita po betohem as me marr fryme skam pas kohe sot e pooooooooooooo sdi pse mu hap kryt ne fact i tesh jam me mir po tre tylonol priher i kam marr se isha tuj maru
perse nuk perdor Advil ( gel) , ka me efectivitet. Me beso! Te mjafton nje ne 8 ore. Mos e trefisho dozen, se larg qofte!!!! je ndopak optimiste ?!