Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Njeriu njihet nga...!
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Me pelqen kjo teme...(urime Gjergj per idene)

Kam degjuar shpesh here se njeriu njihet nga menyra sesi reagon ne momente extreme: i nevrikosur ose shume i gezuar. Nuk jam kunder, por pse te neglizhojme sjelljen e jetes te perditshme? Te gjithe e dime se ka shume momente ne jete qe nuk jemi shume krenare per to, dhe nqs do kishim mundesine ti jetonim prape do vepronim ndryshe. Keto reagime kane ndodhur pikerisht ne momente extreme, keshtu qe nuk duhet ti gjykojme njerzit duke u bazuar ne keto momente. Jeta e perditshme, duke kaluar kohe me dike e jep krejtesisht profilin e vertete te njeriut.
Ky eshte mendimi im,

qofshi mire

Edhe ato momente profilizojne nje ane te karakterit te dikujt

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 11:03
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Edhe ato momente profilizojne nje ane te karakterit te dikujt

Pershendetje Briseide

Sigurisht qe dhe ato momente na tregojne shume per njeriun, une thjesht bazohem me shume tek menyra sesi sillet njeriu ne jeten e perditshme. Momentet extreme me ndihmojne te jap "penelin e fundit" te profilit qe kam krijuar per ate njeri.

P.S: Me pelqejne shume mendimet e tua, jane shume interesante

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 23:20
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Nga veprat qe ben, dhe jo fjalet qe thote. Ka njerez qe ndryshe thone e ndryshe bejne. Blablablabla.............

Mesazh i vjetër 15 Qershor 2009 16:58
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Nga veprat qe ben, dhe jo fjalet qe thote. Ka njerez qe ndryshe thone e ndryshe bejne. Blablablabla.............

ke shume tedrejte

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2009 01:05
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

nga guna pastaj nga puna :p

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2009 01:56
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Jam plotesisht dakort me ju Debora edhe pse dukem naive s'jam aq sa dukem.
Kjo per ato qe duan te dine pak me teper per mua.

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2009 17:32
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Jam plotesisht dakort me ju Debora edhe pse dukem naive s'jam aq sa dukem.
Kjo per ato qe duan te dine pak me teper per mua.

Hemmmm ...........

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2009 17:37
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

turll, po ti pse me ben hhmmm dhe i fut nje te mendume?! ashtu jam eshte fakt, bej sikur besoj por ne realitet nuk besoj asnje % te asaj qe thuhet.

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2009 17:41
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
turll, po ti pse me ben hhmmm dhe i fut nje te mendume?! ashtu jam eshte fakt, bej sikur besoj por ne realitet nuk besoj asnje % te asaj qe thuhet.

Jo mo une i shkreti po mendohesha ............. "Pse duhej bere ai sqarim kur me sa kam lexuar ketu ........ asnje nuk ka aluduar per te kunderten " ...................

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2009 17:44
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Njihet po edhe s'njihet.

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2009 17:56
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Njeriu njihet nga...!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar