Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Votoni per çiftin forumor 2010!
Votoni per çiftin forumor 2010
Ky sondazh është i mbyllur.
Petter - Niqua 5 21.74%
Al74 - Heyday 2 8.70%
AngelD - Syrius 1 4.35%
Biondia - fajtor 3 13.04%
Cedrus - Kotka 1 4.35%
Ingmetalboy - Enya 0 0%
Antip - Vizioner 1 4.35%
Amor - Cécé 4 17.39%
Ceci - Kurti 0 0%
Piktor - Charlotte 1 4.35%
Eria - Raimondi 1 4.35%
Katilesha - Air-force- one 1 4.35%
Lezhjani - Lela-dr 3 13.04%
Gjithsej: 15 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 10 Shtator 2010, ora 10:53  (15 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha lule

kurti nuk iki pa t'martu ty.. .. vetem vendos shpejt.

that is good news lol shpejt e shpejt, just dont hold your breath till then

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2011 16:23
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
that is good news lol shpejt e shpejt, just dont hold your breath till then

i am concerned

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2011 16:29
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Peter ..

po kam ra mhall me Glak ça sexy girl ti vej?

vdekshaaaaaaaaaaaa une per shoqen qe kam , sa mendon per mu

tashiiiiiiiiiiiiiiiii i kom nja tre - kater ne menie une , po ti them ke veshi , ............... ishalla po na ecen shkuesia

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:17
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

vdekshaaaaaaaaaaaa une per shoqen qe kam , sa mendon per mu

tashiiiiiiiiiiiiiiiii i kom nja tre - kater ne menie une , po ti them ke veshi , ............... ishalla po na ecen shkuesia

emmmmmm shoqe po ça, jo po ta din, qe veç komshijt m'korruptojn mu

Kur do ma thush ke veshi????? se isha vesh per gjum ..
apo je tu m'lon ne ankth si kurti ti?

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:43
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Perfundimisht kjo tema duhet mbyllur e hapur nje e re.

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:44
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Citim:
Po citoj ato që tha lule

Kur do ma thush ke veshi????? se isha vesh per gjum ..
apo je tu m'lon ne ankth si kurti ti?

si je vesh mi ?????????????? thu se do mbohet me fol ... ato momente po te shikoj ashtu ??

do me iki zeri
do me iki fryma
do me bi infrakt .................

vdekt ai qe t'len me prit ty

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:47
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Glak me ke te ciftosen ty?

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:50
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sexy_guy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/06/2011
Vendbanimi: Ku tmund
Mesazhe: 259

huh

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Perfundimisht kjo tema duhet mbyllur e hapur nje e re.

te vika gjum sot me sa duket

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:51
sexy_guy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sexy_guy Kliko këtu për të kontaktuar me sexy_guy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sexy_guy Shto sexy_guy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sexy_guy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Glak me ke te ciftosen ty?

ah moj Debora ... kam ron n'hall tmodh fort , osht bo zemra si me qen hotel , 4 dhoma i kam te zonme .... po kam hallin e atyne dhomave te tjera qe jan bosh .

Sa per ke suita pastaj .... ( osht sekret )

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:53
Deb*
different

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

ah moj Debora ... kam ron n'hall tmodh fort , osht bo zemra si me qen hotel , 4 dhoma i kam te zonme .... po kam hallin e atyne dhomave te tjera qe jan bosh .

Sa per ke suita pastaj .... ( osht sekret )

Suiten mbaje per vete ti, por trego dhomat.

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2011 04:56
Ora tani: 07:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Votoni per çiftin forumor 2010!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar