Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Biondia dhe Stoli .
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2011 01:39
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re stoli.jpg
Ky file është shkarkuar 43 herë.

Kur lexova kete poezi mendova se kishte dicka qe na lidhte ishte ky stol .

Enderr ne stol betoni .

Me dhimbje kujtoj ate stol nden hije,
Vizitore te sapo-mberritur ne qytetin e ri,
U ulem per clodhje ne mes te qetesise,
Ne krahet e njeri-tjetrit plot ngrohtesi.

Te joshur nga deshira per te enderruar ,
Nga stoli i betonit mendja fluturoi,
Dikur ne te ardhmen e desheruar,
Si ne perralla shume larg na coi,

Cfare kishim kaluar, thame te harronim
Lumturine e dikurshme me zjarr kujtuam,
Nje enderr te re deshem te ndertonim,
Kur dy lote papritmas mbi stol pikuan!

Me malle te ndezuar per te kujtuar
Nga largesia u ktheva perseri
Por pemen acari e kishte mbuluar
Dhe stoli qe kthyer ne akull te zi .

Cdo gje qe e zhytyr ne erresire.
Me kapi trishtimi, u mpiva ne vetmi
M'u duk se jeta vete kishte ngrire
Ndaj s'u ula dot ne k'te ftohtesi

Para largimit me frike syte i hodha
Mbi ate stol ku qeme ulur dikur ,
Si dy gure xhevahiri te shndrisnin dallova
Dy pikat e lotit qe s'i harroj dot kurre!

I.Cipuri

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2011 01:40
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

E mrekullueshme Bionde

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2011 01:42
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
E mrekullueshme Bionde

Eria ishte mrekulli i gjithe libri me beri te mendoj se njerezit qe s'jane me me ne si humbim i kemi ne zemer gjithmon.Ishte dhurata e dyte dhe shume e desheruar ky liber qe mora .

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2011 01:46
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Bjondja dhe stoli

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2011 01:47
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Eria ishte mrekulli i gjithe libri me beri te mendoj se njerezit qe s'jane me me ne si humbim i kemi ne zemer gjithmon.Ishte dhurata e dyte dhe shume e desheruar ky liber qe mora .

Te kuptoj shume mire e dashur!
Me vjen mire qe te paska dhuruar kenaqesi ky liber.

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2011 01:56
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Bjondja dhe stoli

Deri para se te lexoja kete liber mendoja qe vetem une kisha nje stol ku mund te ulesha te endrroja, fantazoja , qeshja dhe qaja. Ndihesha mire qe kisha dicka qe me perkiste vetem mua dhe sduhet ta ndaja me askend tjeter qofte dhe virtualisht...sa here jam ulur ne kete stol duke menduar dashurine e humbur, duke menduar dashurine e fituar, duke menduar dashuri te pamanudura e dashuri te fantazuara duke menduar, menduar ....jam ulur ne stol me dhe pa dashuri ... jam ulur ne stol duke menduar njeres qe kerkoja gjithe jeten e me ne fund kur i kisha afer mund ti prekja ti perkedhelja mund te ndihesha e sigurt ne krahet e tij .... ai ishte i dikutj tjetre i perkiste dikujt tjetre, enderronte e vuante per dike tjeter ...jam ulur ne kete stol duke fantazuar njeres qe fytyre nuk kishin por une i magjinoja me tiparet nga me te bukurat i imagjinoja me syte si deti i thelle ku une te shuaja etjen e me buzeqeshje te mrekullueshme qe une te shuaja urine, i imagjinoja me floket e arte qe une te ngrohaj zemren ...jam ulur ne stol duke enderruar njeres qe ze nuk kishin, s'ja kisha degjuar asnjeher por qe vetem une arrija te degjoja dhe frymarrjen e tyre mijra fjale dashurie te pathena arrija te degjoja sinfonine me te bukur qe Bethoven kishte shkruar...E ulur ne stol duke sheruar plaget qe njeres te vegjel me kishin shkaktuar njeres qe kishin lozur me dhembshurine time me kujdesin tim njeres qe perfitonin nga kjo dhembshuri e ky kujdes kur i duhej e pastaj zhdukeshin avullonin.Njeres te shisnin e te blinin sipas interesit nga njera ane te mungonin dhe nga ana tjeter ato nuk eksistonin ishin imagjinata jote ....sot jo kur u ula ne kete stol imagjinar mendova se sjam me vetem nje pjese te stolit e ka zene dikush tjeter me mendime te ndyshme nga te miat me nje dashuri ndryshe nga e imja por jam shume e lumtur qe ai ka nje pjese te stolit tim.

Mesazh i vjetër 22 Dhjetor 2011 02:02
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Gezuar Krishtlindjen.

Krishtlindje do te thote... PRITJE te presesh te lindi cdo gje e mire ne jeten tende dhe ne ate te njeresve qe te rrethojne .
Krishtlindje do te thote PREMTIN ...qe ne ditet do do te vine do mundohem te jem me e mire me e dashur e sa me pak cinike qe nga zemra te me iki ligesia ,inati, xhelozia.
Krishtlindja eshte GJALLERI qe vjen nga zerat e njeresve qe me rrethojne nga fytyrat e femije qe mezi presin dhuratat.
Krishtlindje do te thote KUJTIME te bukura momente qe jane skalitur ne mendjen time ato momente qe kam frike tja tregoj ndonjerit sepse kam frike se ai do ti marri ose do ti ndaje me mua gje qe se deshiroj .
Krishtlindje do te thote NOSTALGJI per cdo gje ka kaluar per njerezit qe si kam me afer dhe qe me mungojne kaq shume sa do te doje te pakten ne here ne kete dite te shejte ti kisha afer e ti tregoje sesa shume i dua dhe sa shume me kane munguar.
Krishtlindje do te thote PROFUM FRUTASH te atyre frutave qe mbeshtillte dhomen time dhe shikoja gjyshen qe i sillte ne tavoline sa me ka munguar ai profum sa me kane munguar ato duar ajo shtepi por cuditerisht sot e ndiej e kam afer .
Krishtlindje do te thote EMBELSIRE e bere me dashuri nga nga duart e mamit .
Krishtlindje do te thote ZJARR ai zjarr qe me ngroh tani dhe ngroh cdo njeri dhe ate qe duret shpirtin syte zemren e ka akull ky zjarr ngroh dhe shkrin cdo gje .
Krishtlindje eshte DASHURI ajo dashuri qe e zbulon ne kete dite dhe s'te len me kurre e mban brenda vetes tende si gjene me te shtrenjte si dhuraten me te bukur qe ke marr e qe ke dhene .
Krishtlindje eshte MIQESI si ajo miqesi e shume njeresve qe gjate gjithe kesaj kohe me kane qendruar prane jo me gjeste te medha ka mjaftuar nje gje e vogel dhe nje pyetje per te me bere te ndiehem mire .

Mesazh i vjetër 24 Dhjetor 2011 16:55
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Gezuar Bionde

Te puthhhh

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2011 01:32
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Gezuar ju te dyjave aty siper --......dhe ju puth te dyjave hahahahahaahahahaha

Mesazh i vjetër 26 Dhjetor 2011 01:36
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Biondia dhe Stoli .

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar