Regjistruar: 13/06/2011 Vendbanimi: Ku tmund Mesazhe: 259
Citim:Po citoj ato që tha lule : e gjith kto vota qe ke mar ti, ku ti çojm ne ee?? p.s Shelgu, un & kurti si dum sondazhet ,as sexy guy . me pak fjale, s'na ndizen telat... virtuallisht . hahhahahahahhagahahahahaghaaa
Citim:Po citoj ato që tha lule : e gjith kto vota qe ke mar ti, ku ti çojm ne ee?? p.s Shelgu, un & kurti si dum sondazhet ,as sexy guy . me pak fjale, s'na ndizen telat... virtuallisht .
__________________ Perfect.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Lule, cilat tela me? Se po me ben te kontrrolloj ca gjera
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Ndjenjat e kisha llafin shelgu. ja pyt sexy, se ai me njef goxha.. per ça telash e kishe llafin? qe po i luje dmth. sexy pstttttttttttt mos qesh, se erdhen oret e fundit P.s Vizioneri te gjith po tallemi e argetohemi..un jam knoq per vete
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha lule P.s Vizioneri te gjith po tallemi e argetohemi..un jam knoq per vete Lena ma ti, je knaq!!! E bane Deb-in per 1 lek ti se tka vene emrin Cer po argetohesh ti?!
Citim:Po citoj ato që tha lule P.s Vizioneri te gjith po tallemi e argetohemi..un jam knoq per vete
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Lena ma ti, je knaq!!! E bane Deb-in me 1 lek ti se tka vene emrin Cer po argetohesh ti?! se du emrin nlist . Arsyen e lexove .
Citim:Po citoj ato që tha Vizioner Lena ma ti, je knaq!!! E bane Deb-in me 1 lek ti se tka vene emrin Cer po argetohesh ti?!
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Lule, cilat tela me? Se po me ben te kontrrolloj ca gjera Mos jemi gje komshij ne cedrus???!!!
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Lule, cilat tela me? Se po me ben te kontrrolloj ca gjera
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Edhe mua Kati se si po me duket si me mendime te errta. Eria ti e ke fajin, edhe pse hiqesh si shenjt. Per çin te betohem qe s'kam faj,jam inoçente
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Edhe mua Kati se si po me duket si me mendime te errta. Eria ti e ke fajin, edhe pse hiqesh si shenjt.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Mos jemi gje komshij ne cedrus???!!! Hahaha. Pse ore ti qenke ke dritarja? Une thashe se kishte ardhur kojshije e re.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Mos jemi gje komshij ne cedrus???!!!
O Rob, lexoni RREGULLOREN. Ke ky Sondazh fitojne ato qe NUK MARRIN asnje Vote! Apo jo Deb*? Mos u gzoni kot JU me vota
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Vizio, mos te ngeli hatri, por e din ti qe tani ne vere, eshte budallallik te lidhesh, kur ke mundesi te frekuentosh gjithe ato cuna
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!