Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Ca vape pffff Te thashe te dilje me shalka, po ti s'do, gjinset nuk i hoqe nga buta. E zhezhite te shkreten.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Ca vape pffff
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
S'nuk e zhozhita se me shalka e llere perjashte kam dale zotrote
__________________ .
Regjistruar: 10/01/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 5233
disiplinimi i vetvetes eshte gjeja qe kam me inat, por qe duhet. lum si ata qe e kane te lindur.
__________________ It takes just as much courage to express your love when it's right, as it does to walk away when it's wrong.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Eh cbehettttt..............
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Cfare ( kush:p ) te mundon Eria? He de nxirre te shkreten..
Me vjen cudi,me vjen....
Hmmmm mos e humb kohen duke menduar per njerez qe nuk e meritojne zemra... Buzeqesh
Mos me lexo mendimet,e di qe ta kam ndaluar ...Nuk harxhohet koha me mendime negative,kur ka plot mendime pozitive... Buzeqesh dhe ti
Jo per sot nuk qesh me lool Qe ne 07" jam zgjuar me buzeqeshje, e dita me ka vazhduar me gallata pafund...duhet pak seriozitet se jam dhe me njerez neper kembe. Me kupton besoj
Te hengert pianon ty ...Une skam mbushur racionin me te qeshura sot...KEshtu qe do keep smiling ....