Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Puthme shpirt te largoj friken.

Se kam frike se ti mos iken
Kam frike se mos shkon me henen
kur ajo perendon dhe lind agimi
kur miremengjes i thua botes
dhe lamtumire i thua endres
Kam frike kur me ze gjumi
dhe ti do te shkosh bashke me eren
duke shushuritur midis gjetheve
duke puthur aromen e trandafilave
duke lozur me engjejt si femij
duke peshperitur poezi zanave
duke perkedhelur petale shpirtrash
shpirtra te humbur,humbur neper lot.
Kam frike...
Puthme,vritme por te lutem mos ik.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Tetor 2006 01:08
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Filloj te shkruaj ,pastaj se di gjithcka prish prap.Konfuzion ne mendjen time , ndoshta keto dite kane qene aq te zena sa ti nuk ke pasur mundesin te jesh as ne anekset e bodrumeve te kujteses.Pastaj cdo te beje ti ne ditet e mia valle? Asgje ,vec pak ndot nga ana ime.A do te me thuash se perse flas keshtu ,perse jam bere keshtu sepse une nuk jam keshtu ,per ty jam dikush tjeter.Jam dikush qe ti njeh mire ,jam dikush qe smund te jete keshtu.Gabohesh une jam keshtu ,keshtu si me sheh tani ,i njejti bastard qe ti kishe antipati ne fillim ,i njejti... I njejti...

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 02:26
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Mirese u ktheve diabolic. Vertet keto dite pa ty,shkrimet e tua ne forum ishin si lulet ne prag te dimrit.Te tkurrura ,te strukura sikur u mungonte ngrohtesia e fjaleve te tua.
Uroj te jesh mire. Kenaqsi si gjithmone te te lexoj.

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 02:48
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

=Ditet e tua pa mua jane kthyer ne re te bardha, atje tej ne horizontin e zymte.
Kur isha ne avjon(rreth 9 ore per ne Vienna) cuditerisht s`me benin me pershtypje shtellungat e bardha te reve.Te imagjinoja sikur ti ishe cdo shtellunge reje qe siperkalonte avjoni.Eh , mendoja"Sa shpejt zbardhi drita!"
As dy ore nuk kisha qe isha nisur nga JFK(nate),dhe ja perballja me driten e reve!
Ashtu si isha veshur une, ca mos te kishe te ftohte!Mbeshtolla kembet ne batanijen ngjyre jeshile te hapet(batanije t`i thuash, me ekq se carcaf ishte)
dhe me koken kthyer nga dritarja enderroja diten e re.
Po sikur atje te te takoja TY?!Sikur?!
Ashtu tere bezdi durova gjtihe ate udhetim te gjate.Pagjumesi, kufjet en vesh qe me bezdisnin(pasi ajo lloj muzike sme qetsonte fare);
te ftohtet qe ndjeva,te vjellat e nje te panjohuri afer meje, ato stjuardesat
e zbardhura nga kremrat e renda, me shpifen cdo deshire!
Zbrita...
Si ate dite dhe sot, mendova sesi do te ishin ditet e mia pa TY, por dhe ditet e tua pa mua.
Veshtire te genjeja vetveten me.Budallaqe, i thosha vetes.Mos filozofo me teper se do prishesh dhe buzeqeshjen tende aq te padjallzuar.
Dhe ditet iken, iken e iken, her me buzeqeshje, her me bezdi e her me enderra te frikshme.
Po jetoja realitetin tim, boten qe me rrethonte(dhe pse kisha shkuar ne Boten e Cudirave te Medha)!!!=

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 02:52
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Mirese u ktheve diabolic. Vertet keto dite pa ty,shkrimet e tua ne forum ishin si lulet ne prag te dimrit.Te tkurrura ,te strukura sikur u mungonte ngrohtesia e fjaleve te tua.
Uroj te jesh mire. Kenaqsi si gjithmone te te lexoj.

Kur kthehesh ne shtepi pas shume kohesh dhe perreth gjen miq qe ke kenaqsi ti rigjesh atehere ditet marrin kuptimin e duhur.Marrin kuptimin e duhur edhe fjalet ,idete ,mendimet ,deshirat.Eshte kenaqsi qe te rigjej dhe me ben te lumtur mendimi qe ne nje fare menyre eshte ndier sado pak mungesa ime. Ciao yllo shpresoj te jesh mire. Kiss

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 15:37
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

...

Ditet e mia me ty ishin genjeshter, ditet e mia pa ty jane te verteta...

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2006 16:11
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

=Ditet e mia pa TY me dhembin ne palcen e shpirtit(nese vertet mund te kem nje shpirt brenda meje!)

Shpesh pyes veten:-"Si do kishin qene ditet e mia me TY?!"

...dhe heshtja me vret, me keqtrajton trishtimi;aq sa me humbet shkelqimi i syve...sepse une vec TY Dashurova,dhe gjtihmone

do e vuaj Mungesen TENDE.C`rendesi ka perse vuaj?C`rendesi ka

perse lumturohem?C`rendesi ka se ne c`planet ndodhemi?

...Une bashkejetoj me TY ne planetin e SHPIRTIT TIM.Aty te gjej, te takoj, te flas, te buzeqesh, te prek, te ledhatoj,te bertas,te puth embelsisht...dhe ashtu me sy mbyllur, kryqezohem ne mekatin e SHENJTE.

Sepse une s`di te dashuroj ndryshe;-o krejtesisht, o hic!=

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 00:53
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Me ka marre malli per ditet e humbura ne iluzion.Per ditet ku asgje skishte kuptim pervec egzistences tende ne formen e kujtimit a te egzistences tende si ide a forme fizike. Me ka marre malli te te them te dua e pastaj te te dergoj ne djalle.Ah djalli ta marre si nuk e gjetem kurre rrugen e duhur per ne parajs ,rrugen qe na con drejt lumturise.Ah djalli ta marre ,malli me ka marre,deshira per ty me ka marre ,deshira per te te thene , shko ne djalle shpirti im...

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2006 16:30
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

ditet e mija pa ty...?mendoj cdo cast larg teje momentet me te lumtura qe kalonim kur ishim bashke dhe ajo me ben me te forte dhe ti rezistoj madhit qe mos te me marre per poshte...por do te thoja edhe se ditet e mija pa ty jane thjeshte nje...ferr.

Mesazh i vjetër 22 Tetor 2006 14:10
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Kjo dite e purpurt me verbon syte.Me duket sikur me mbyt me monotonine e saj .Por gjithsesi sot ishte e djele dhe te djelave ka qene gjithmon keshtu .Ka qene gjithmon dite ndeshjesh,ku prisja vetem milani te lozte dhe asgje tjeter skishte rendesi.As ti...

Mesazh i vjetër 23 Tetor 2006 00:29
Ora tani: 16:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar