IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
bad-drown -boy
Te lutem ma perkthe ne shqip fjalen pixela se nuk e kuptoj.
Mua nuk me plas per asnjerin nga politikanet e ndyre shqiptar dhe nuk i shkoj asnjerit mbrapa.Une kam pikpamjet e mia dhe gjer tani nuk e kam gjetur veten tek partite politike shqiptare,por kurren e kurres nuk mund te jem perkrahes i bijeve te atyre qe na futen 50 vjet nen dhe.Ata jane te pabesueshem per mua.Edhe edvini eshte njeri nga keta.Eshte djale komunisti qe vjen nga radhet e artit.Une quaj edvin,sepse ashtu e ka ne te vertete emrin ne gjendjen civile ne lagjen Muradie ku ka jetuar dikur ne Vlore.Nuk me pelqen ta therras me perkedheli nje person i cili nuk me pelqen.Ai eshte person me derrasa mangut dhe kete e kemi pare me uliremat e tij si ujk,duke bredhur rrugeve te Tiranes me sopate ne krahe apo ne fotot nudo etj.Per mua ai eshte nje skizofren.
Keto dite qe po tentohet te zgjidhet presidenti edvini po tregon veten edhe njeri pazaresh ,tamam si pazaret per sheshe ndertimi per pallatet ne Tirane e kudo.
Ai mor zotni e ka kthyer PS-n Si Bashkine e Tiranes ku bene cfare i do qefi.Ai edhe ne te ashtuquajturen nisme nje anetare nje vote ka abuzuar duke propozuar e zgjedhur ke i ka dashur by..a atij.Edhe ne kongresin e PS ai shmangu votimin e fshehte ku pati shume kontestime jo nga te vjetrit por edhe nga te rinjte e PS-s.Si mund ti kerkoj parlamentit votim te fshehte kur ai vete ne "demokracine"e brendeshme te PS nuk e zbaton kete parim demokratik.Me politiken e tij ai e ka percare PS.Ta jap une me 1 mil% se nqse F Nano nuk votohet per president nje parti e re e majte do te krijohet.Pozitat e tij gjithmone e me te dobta do te jene.Edhe paqetimi me Meten eshte nje farse.Nqse ne zgjedhjet e ardheshme,te rregullta apo te parakoheshme Meta do t'i kerkoj nje pozite kryesore ne qeverine e ardheshme nqse do te fitoje e majta.Keshtu qe do te lindin percarje te tjera ne radhet e tyre dhe fajtori eshte politika e mendje hurit edvin rama.Do te vije nje dite qe ai do te ngelet ne minorance me gjithe PS e ndertuar sipas stilit te tij diktatorial.
Po te me pyesesh mua,une e dua solide PS ,opoziten e sotme dhe te ndihmoje vendin ne zhvillimin e reformave jo ti vendosi gure nen rrota qeverise se zgjedhur me votat popullore.Une po te me pyesnin kur te behet reforma zgjedhore do te thosha qe keta zagaret e vegjel te eleminoheshin nga te dyja krahet.Jo shume por pragu i hyrjes ne parlament te ishte 5%; ose vendos sistemin mazhoritar dhe te dihet se kujt i perket deputeti.Konet e vogla me lehjet e tyre jane ata qe hapin sherrin ne politike.Ti me thua se ai ka bere gjera te mira ne Tirane,gje te cilen une nuk e mohoj,ashtu sic ka bere edhe pislleqe.Ndersa per drejtimin autoritar te PS ai do te pesoj zhgenjime.Gjer tani nuk ka konsensus per presidentin.Do behen zgjedhje te parakoheshme.Ne rregull le te behen.PS nuk ka per te fituar kurre 84 vota per te zgjedhur presidentin.PD nuk do t'i japi konsensusin ashtu sic po bene PS tani.A e mendojne nje gje te tille edvinet e PS-s?Kjo eshte politika e edvinit ne te mire te vendit?Keshtu do te vazhdojme te rrijme ne ne zgjedhje te vazhdueshme?Nuk mund ta mbaje vendin nje sallak pezull.Kryeprokurorin le ta propozoj PS,por sallaku duhet te largohet,sepse eshte pale me krimin.