Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
northwest
derri do plumb

Regjistruar: 28/04/2006
Vendbanimi: mbrapa PC tende :)
Mesazhe: 362

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Ti edhe mund te kesh qene por nuk pyt njeri si ke qene por si je. Edhe un kam qene antar i Pd kur kryetar ishte i ndjeri Azem Hajdari (kryetar i komisionit nismetar per krijimin e pd).

Megjithese sot nuk jam antar i Pd bindja nuk me ka ndryshuar Y.

ke te drejt qe nuk pyet njeri si ke qen po ketu po flitet me teper per te kaluaren se sa per te ardhmen,he se harova sjam antar i as nje partije,kam qen aktivist i PDs po kurr antar dhe sma ha mendja te behem antar i ndo nje partije ,shendet dhe me thuaj je akoma antar i PDs apo jo :p po qe se nuk eshte top sekret

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2007 10:52
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha ypsiloni

ke te drejt qe nuk pyet njeri si ke qen po ketu po flitet me teper per te kaluaren se sa per te ardhmen,he se harova sjam antar i as nje partije,kam qen aktivist i PDs po kurr antar dhe sma ha mendja te behem antar i ndo nje partije ,shendet dhe me thuaj je akoma antar i PDs apo jo :p po qe se nuk eshte top sekret

partie e jo partije.

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2007 12:42
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:

Sikur thonit qe kete e ka ber sollaku apo na doli presidenti pastaj Tan Gjermeni nuk ka qen kryetari se po te kishte qen Aldo Bare do ishte jasht me pushime ne Durres mos i beso RDs shum se ja fusin kote.

Ypsyloni mbaji koburet lart se mos ndonje plumb qorr na kap edvinin ne koke,sepse e ka koken me lart se gjithe PS-istat.Sa here te kam thene o njeri,se mund te kem nja 9-10 vjet qe nuk lexoj asnje gazete shqiptare.Kurre mos me besofsh.Cdo gje qe shkruaj eshte nga mendja ime.Fasulngrenesi eshte bere mbrojtes i ketyre mafiozve ne drejtesine shqiptare.Ata jane pasuruar aq shume sa nuk ta merr mendja Y.

Koburet i ke me  caraca jo me plumba.

Shendet

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2007 17:05
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

bad-drown -boy

Te lutem ma perkthe ne shqip fjalen pixela se nuk e kuptoj.

Mua nuk me plas per asnjerin nga politikanet e ndyre shqiptar dhe nuk i shkoj asnjerit mbrapa.Une kam pikpamjet e mia dhe gjer tani nuk e kam gjetur veten tek partite politike shqiptare,por kurren e kurres nuk mund te jem perkrahes i bijeve te atyre qe na futen 50 vjet nen dhe.Ata jane te pabesueshem per mua.Edhe edvini eshte njeri nga keta.Eshte djale komunisti qe vjen nga radhet e artit.Une quaj edvin,sepse ashtu e ka ne te vertete emrin ne gjendjen civile ne lagjen Muradie ku ka jetuar dikur ne Vlore.Nuk me pelqen ta therras me perkedheli nje person i cili nuk me pelqen.Ai eshte person me derrasa mangut dhe kete e kemi pare me uliremat e tij si ujk,duke bredhur rrugeve te Tiranes me sopate ne krahe apo ne fotot nudo etj.Per mua ai eshte nje skizofren.

Keto dite qe po tentohet te zgjidhet presidenti edvini po tregon veten edhe njeri pazaresh ,tamam si pazaret per sheshe ndertimi per pallatet ne Tirane e kudo.

Ai mor zotni e ka kthyer PS-n Si Bashkine e Tiranes ku bene cfare i do qefi.Ai edhe ne te ashtuquajturen nisme nje anetare nje vote ka abuzuar duke propozuar e zgjedhur ke i ka dashur by..a atij.Edhe ne kongresin e PS ai shmangu votimin e fshehte ku pati shume kontestime jo nga te vjetrit por edhe nga te rinjte e PS-s.Si mund ti kerkoj parlamentit votim te fshehte kur ai vete ne "demokracine"e brendeshme te PS nuk e zbaton kete parim demokratik.Me politiken e tij ai e ka percare PS.Ta jap une me 1 mil% se nqse F Nano nuk votohet per president nje parti e re e majte do te krijohet.Pozitat e tij gjithmone e me te dobta do te jene.Edhe paqetimi me Meten eshte nje farse.Nqse ne zgjedhjet e ardheshme,te rregullta apo te parakoheshme Meta do t'i kerkoj nje pozite kryesore ne qeverine e ardheshme nqse do te fitoje e majta.Keshtu qe do te lindin percarje te tjera ne radhet e tyre dhe fajtori eshte politika e mendje hurit edvin rama.Do te vije nje dite qe ai do te ngelet ne minorance me gjithe PS e ndertuar sipas stilit te tij diktatorial.

Po te me pyesesh mua,une e dua solide PS ,opoziten e sotme dhe te ndihmoje vendin ne zhvillimin e reformave jo ti vendosi gure nen rrota qeverise se zgjedhur me votat popullore.Une po te me pyesnin kur te behet reforma zgjedhore do te thosha qe keta zagaret e vegjel te eleminoheshin nga te dyja krahet.Jo shume por pragu i hyrjes ne parlament te ishte 5%; ose vendos sistemin mazhoritar dhe te dihet se kujt i perket deputeti.Konet e vogla me lehjet e tyre jane ata qe hapin sherrin ne politike.Ti me thua se ai ka bere gjera te mira ne Tirane,gje te cilen une nuk e mohoj,ashtu sic ka bere edhe pislleqe.Ndersa per drejtimin autoritar te PS ai do te pesoj zhgenjime.Gjer tani nuk ka konsensus per presidentin.Do behen zgjedhje te parakoheshme.Ne rregull le te behen.PS nuk ka per te fituar kurre 84 vota per te zgjedhur presidentin.PD nuk do t'i japi konsensusin ashtu sic po bene PS tani.A e mendojne nje gje te tille edvinet e PS-s?Kjo eshte politika e edvinit ne te mire te vendit?Keshtu do te vazhdojme te rrijme ne ne zgjedhje te vazhdueshme?Nuk mund ta mbaje vendin nje sallak pezull.Kryeprokurorin le ta propozoj PS,por sallaku duhet te largohet,sepse eshte pale me krimin.

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2007 17:54
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
northwest
derri do plumb

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Po mir po ata qe ndjekin ps çfare jane?

Pastaj jeni me shume te kenaqur me u prish Sala me Bamirin se te zgjidhet prasidenti. Apo te degjojme thirrjet revanshiste te ndonjelit qe na doka zgjelje te palakoshme . respekte.

he he he meqen se ma kape ...gabimin po ta ve dhe un...ne dukje qe ke dhe ti gabime ne te shkruar nuk shkruhet PALAKOSHME dhe tjetra nuk shkruhet NDONJELIT,here tjeter mos u merr me kapje ..gabimesh po perbaju temes

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2007 21:09
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
northwest
derri do plumb

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Ypsyloni mbaji koburet lart se mos ndonje plumb qorr na kap edvinin ne koke,sepse e ka koken me lart se gjithe PS-istat.Sa here te kam thene o njeri,se mund te kem nja 9-10 vjet qe nuk lexoj asnje gazete shqiptare.Kurre mos me besofsh.Cdo gje qe shkruaj eshte nga mendja ime.Fasulngrenesi eshte bere mbrojtes i ketyre mafiozve ne drejtesine shqiptare.Ata jane pasuruar aq shume sa nuk ta merr mendja Y.

Koburet i ke me  caraca jo me plumba.

Shendet

shum humor i shemtut ky i joti iqvlora,fasulengrenesi ka rrespektin e pjeses me te madhe ne shqiperi,ti dhe disa berishian jeni te paktet ne numer te beni ndo nje ndryshim sipas stilit SALI BERISHA he he hehe,dhe ste vej shum faj jo po do ishte mir te gjenit nje kalendar te 2007 dhe hiqeni ate te 92 nga muri.klm

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2007 21:12
Piktor
Artist

Citim:
leri picat po na thuaj ndo nje gje per presidentin e ri,e zgjodhen Bamirin apo jo,me duket se Sala ka per tja ber si ja ber Ed Selamit kur e pa qe po merte kreun dhe Sala bummmmmmmm ja futi sic e ka zakon.......
JO.

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2007 00:02
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

[QUOTE]Po citoj ato që tha ypsiloni

shum humor i shemtut ky i joti iqvlora,fasulengrenesi ka rrespektin e pjeses me te madhe ne shqiperi,ti dhe disa berishian jeni te paktet ne numer te beni ndo nje ndryshim sipas stilit SALI BERISHA he he hehe,dhe ste vej shum faj jo po do ishte mir te gjenit nje kalendar te 2007 dhe hiqeni ate te 92 nga muri.klm
[/QUOTE

Si duket nuk te ka pelqyer humori im Ypsyloni.Merret vesh se sa i paanshem je ne kete rast.Por cedo se ketyre gjoja te shumteve nuk ju shkon firma per te mbajtur ate bullar ne presidence qe te haje fasule akoma.Nga anketimet e bera del se ai ishte mbrapa karros ne vend te dyte.Disa njerez si ty dhe disa edvinista  e duan kete kerr te vjeter vetem per nje arsye;si mbeshtetes te njerezve te korruptuar dhe pengues te reformave qe ka ndermarre qeveria.Mendoj se te perkrahesh nje president idiot e inatci eshte vertete shemti komuniste.

Edhe une mendoj qe  ti dhe disa te tjere te hiqni flamurin roze me trendafil te 1991 dhe te vendosni ate me yll te vitit 1945 se ju shkon me shume..

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2007 00:20
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

IQVLORA

Ke bindjet e tua e perseris per te qindten here ...
Nuk kam nder mend te lodhem kot!

Kembanat bien per ata qe kane vesh per ta degjuar e sy per te pare... te tjeret...

Respekte zoteri!

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2007 00:31
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

ec e jepi dum . PSE

Nano shpall kandidaturen
Rama thot president konsnsual.
Rama ndez motorrat
Ne parlament votohet
Ps mungon .

Mesazh i vjetër 09 Korrik 2007 00:45
Ora tani: 12:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar