Balerina ke te drejte duhet bere lista dhe ketu, Nickelback i kam vene me pare jam e sigurte ...me te vertete e ke nis listen ? Sa do me ndihmoje
Tani nje kenge e vecante ...kujt i pelqen futbolli duhet ta mbaje mend qe ne boterorin e fundit tifozet e Italise e perdoren si himn te skuadres ( dhe e shkaterruan kengen me popopopopo :o :o )
The White Stripes - Seven Nation Army
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525
Citim:Po citoj ato që tha tulipani Balerina ke te drejte duhet bere lista dhe ketu, Nickelback i kam vene me pare jam e sigurte ...me te vertete e ke nis listen ? Sa do me ndihmoje
akoma tek faqja 6 (12 tani) jam :o se nuk me lane temperaturat te bej progres, por asaj rruge jam.
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
Modifikuar nga Balerina datë 05/07/2007 ora 02:51
Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235
Citim:Po citoj ato që tha tulipani Per Deep Purple s'kam cfare te them....me vjen keq po s'me kane pelqyer asnjehere :o :o une jam me shume per Dire Straits
Dire Straits - Brothers in Arms
sdo ndaloj asnjehere se degjuari kete kenge....ja di gjithcka permendesh po prape sngopem
"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE