Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Shkrime te ndryshme
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
eh!! kotka! una qenkam me me i lire se askush. theeee defenition of freedom i guess...

Do ta kuptosh rendesine e lirise qe ke tani vetem kur te martohesh.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 22 Maj 2008 18:28
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Lunch

Erdhi edhe radha ime te shpenzoj pushimin e drekes me tim bir, ashtu sic e shpenzoja edhe une dikur me time me kur une isha ne vitet e para te viteve te mija 20.

Ah c'kenaqesi e papershkueshme. Edhe pse im bir nuk flet shume, se eshte mashkull si gjithe meshkujt e tjere, une perseri ngopesha vetem duke e pare ashtu nen kostumin e tij, kur ai shikonte te tjeret dhe jo mua. Une e dija qe mendja e tij ishte ne tjeter vend gjetke, por pak me interesonte qe ai nuk mendonte per mua ne ate moment.

Ai pikerisht nje moment me pare mendoi per mua, qe pranoi te hanim ne kohen e pushimit bashke ne restorant.

Ishte shume i zene dhe i preokupuar, i ngarkuar ne mendime dhe ne stress, por kohen per mua e gjeti.

Femijet tane jane te lodhur, shume te lodhur. Ne moshen e tyre neve nuk u lodhem kaq sa lodhen ata tani.

Por me mire nje rini me lodhje, qe te gezosh nje pleqeri ne clodhje....

Mesazh i vjetr 23 Maj 2008 22:32
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: Lunch

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Erdhi edhe radha ime te shpenzoj pushimin e drekes me tim bir, ashtu sic e shpenzoja edhe une dikur me time me kur une isha ne vitet e para te viteve te mija 20.

Ah c'kenaqesi e papershkueshme. Edhe pse im bir nuk flet shume, se eshte mashkull si gjithe meshkujt e tjere, une perseri ngopesha vetem duke e pare ashtu nen kostumin e tij, kur ai shikonte te tjeret dhe jo mua. Une e dija qe mendja e tij ishte ne tjeter vend gjetke, por pak me interesonte qe ai nuk mendonte per mua ne ate moment.

Ai pikerisht nje moment me pare mendoi per mua, qe pranoi te hanim ne kohen e pushimit bashke ne restorant.

Ishte shume i zene dhe i preokupuar, i ngarkuar ne mendime dhe ne stress, por kohen per mua e gjeti.

Femijet tane jane te lodhur, shume te lodhur. Ne moshen e tyre neve nuk u lodhem kaq sa lodhen ata tani.

Por me mire nje rini me lodhje, qe te gezosh nje pleqeri ne clodhje....

bukur kotka. nuk e di se s'me plas shume per martese por nganjehere  mendoj per nje femije. faktitkisht martesa zyrtare etj etj, s'ma merr mendja se me plas t'i bej kurr, por te kem  fememije ne jete, kte e dua, e di.

Mesazh i vjetr 24 Maj 2008 00:30
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Re: Re: Lunch

Citim:
bukur kotka. nuk e di se s'me plas shume per martese por nganjehere  mendoj per nje femije. faktitkisht martesa zyrtare etj etj, s'ma merr mendja se me plas t'i bej kurr, por te kem  fememije ne jete, kte e dua, e di.
Kurti, jo te gjitha shkrimet kane te bejne me ty.

Normal qe njerzit qe duan kete bote duan te kene femije dhe jane te lidhur kaq shume me kete bote.
Kjo eshte arsyeja e njeriut te mençur dhe bujar dhe jo egoist dhe kurrnac.

ps: per temen ska çfare me thene shume e bukur.:p :p :p

Mesazh i vjetr 24 Maj 2008 00:37
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: Re: Re: Lunch

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kurti, jo te gjitha shkrimet kane te bejne me ty.

Normal qe njerzit qe duan kete bote duan te kene femije dhe jane te lidhur kaq shume me kete bote.
Kjo eshte arsyeja e njeriut te mençur dhe bujar dhe jo egoist dhe kurrnac.

ps: per temen ska çfare me thene shume e bukur.:p :p :p

hahahahahah, ma fute shume bukur, e pranoj, e lashe veten hapur per nje knock out punch ne ket rast, hahahahahahahah

Mesazh i vjetr 24 Maj 2008 01:34
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Re: Re: Lunch

Citim:

Kurti i dashur,

Neve njerezit i krijuam martesat dhe letrat e pafundme per te kryer nje martese apo nje divorc.... Po, eshte e vertete kemi gabuar dhe kemi deshtuar.

Ai, qe kurre nuk gabon eshte vetem ZOTI. Ai krijoi instiktin e fuqishem te dashurise, qe pragmatizohet me deshiren per te patur femije nepermjet ndjenjes se shumepjellshmerise.

Me duket se Piktori ka te drejte, ka te beje me shume me ate ndjenjen e fuqishme qe vjen automatikisht, te gjithe duam dashurine nje dite ta ndajme me dike dhe ti themi bye-bye egoizmit...

Vetem, je si asnje.

Mesazh i vjetr 27 Maj 2008 18:00
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Re: Re: Re: Lunch

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Kurti i dashur,

Neve njerezit i krijuam martesat dhe letrat e pafundme per te kryer nje martese apo nje divorc.... Po, eshte e vertete kemi gabuar dhe kemi deshtuar.

Ai, qe kurre nuk gabon eshte vetem ZOTI. Ai krijoi instiktin e fuqishem te dashurise, qe pragmatizohet me deshiren per te patur femije nepermjet ndjenjes se shumepjellshmerise.

Me duket se Piktori ka te drejte, ka te beje me shume me ate ndjenjen e fuqishme qe vjen automatikisht, te gjithe duam dashurine nje dite ta ndajme me dike dhe ti themi bye-bye egoizmit...

Vetem, je si asnje.

Beautiful Knot

sa per dijeni

1 knot = 0.514444444 m / s

Mesazh i vjetr 27 Maj 2008 18:44
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Ringjallja

Sa shume besoj tek kjo fjale..

Ringjallja e kujtimeve, ringjallja e historive, ringjallja e mendimeve, ringjallja e stileve, ringjallja e ndjenjave, ringjallja e sistemeve dhe ajo me e fundit ringjallja e shpirtrave...

Eshte vertet nje fenomen kaq i bukur, qe vjen kaq natyrshem tek une dhe sa here kjo ringjallje vejn ne shpirtin tim, une perseri filloj dhe belbezoj me vehten time. Atje jeni ju te gjithe, perpara syve te mij, kujtimeve te mija, te fresket, te gjalle dhe plot jete.

Ringjallja eshte nxitesi i levizjeve te mija, eshte motivi i jetes time, eshte pikerisht kjo ringjallje, qe me mbush perseri baterite e mija ne trupin dhe trurin tim, qe une perseri te kthehem ne jeten time me energji te reja.

Ringjallje, do te beje mire te na kujtoje dhe vizitoje me shpesh e dashur...

Mesazh i vjetr 28 Maj 2008 18:37
sjara
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/04/2008
Vendbanimi: gjëegjëzë
Mesazhe: 173

Ate dite kisha provim ne nje nga lendet me pak te “rendesishme” ne planin mesimor.
E mora ne dore ate lende gjate gjithe kohes qe kisha ne dispozicion, mblodha te gjitha leksionet, librat dhe materialet shtese qe kisha mundur te gjeja, i vura para vetes dhe i’u vura punes. Meqenese ishte nje volum i madh fillova “seleksionimin”.
Hiq nje teme dhe redukto nje tjeter.
Erdhi dita e provimit dhe une me plot siguri u drejtova per ne universitet. Mendoja se cfar kam mesuar eshte ajo qe ka me teper rendesi, ajo qe do te kerkohet ne pyetje.
Hyra ne sallen e provimit, pedagogu na njoftoi per menyren e procedimit (gjera rutine) u be sekretimi dhe ai filloi te jape pyetjet. Shkrova pyetjen e pare dhe zemra filloi te rrahe shpejt, te dyten, te treten, te katerten dhe...
Trupi mu ftoh dhe balli mu mbush me djerse, duart filluan te dridhen nga kjo gjendje e pazakonte tek une.
Ngrija koken nga letra e bardhe dhe nuk dalloja asgje vec pedagogut i cili ne ato caste me dukej xhelat. Leshova stilolapsin dhe shtanga, asgje nuk me erdhi ne mendje ate cast vec se perserita me vete: po sikur ky provim te ishte i MADHI per ty? Ky provim do te shkoje keq dhe demi i tij rregullohet me perseritje, po ai qe nuk ka “vjeshte”? Cfar bere per te?
Duke qene se isha nxenese me rezultate te mira nuk e kisha perjetuar kete. Ne provim me kishin rene te gjitha pyetjet qe une i kisha hequr edhe prej pyetjeve qe i dija kishin rene pjeset e reduktuara, Subhanallah.
U shpreha se nuk ndihesha mire dhe dola. Meritoja note ngelese, nese pedagogu nuk do te dyshonte ne papergatitjen time nuk do te hezitonte ta vendoste.
U shty ky provim per mua, por mesova se ka provime qe nuk shtyhen. Provime qe nuk ka nevoje te japesh arsye sepse zemra te arsyeton, goja te deshmon pa dashur ti. Arsyetimi, zemra, puna nuk do te munden te te justifikojne sado i mire te jesh.

Ky ishte nje perjetim i veshtire per mua dhe do t'ju keshilloja te MOS SHKONIT PA PERGATITUR NE PROVIM.
Sjara

Mesazh i vjetr 28 Maj 2008 19:08
sjara nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sjara Kliko këtu për të kontaktuar me sjara (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sjara Shto sjara në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sjara në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Pritja...

Me jep dicka, vetem dicka...,
Me thuaj nje fjale, vetem nje fjale...,
Me trego nje gje, vetem nje gje...,
Ne pritje jam dhe lodhje s'kam.

Pritja eshte e shenjte, me lumturon,
Pritja nuk flet, vetem vezhgon,
Mallin perjeton edhe pse nuk jeton,
Kujtimet gerryen ne heshtje i mbulon.

Vijne kujtimet ashtu pa ftuar,
Ne preherin tim ulen, perkedhelje duan,
Dhe une zgjas butshem gishterinjte e mij,
Qe ato ashtu ngadalshem te largohen nen floket e zinj.

Sa shume mungesa ju kujtimet e mija beni,
Dhe une me juve kurre nuk u zemerova,
Ju pres dhe ju percjell me buzeqeshjen time,
Sa here qe juve kuvenden time deshironi.

Te bukura si trendelinat jeni ju kujtimet e mija,
Ne kutine time te vogel ju kam mbyllur me celes,
Dhe sa here une kete kuti dua me nostalgji ta hap,
Aromen tuaj dehese shperndaj ne dhomen time.

Modifikuar nga kotka datë 28/05/2008 ora 19:22

Mesazh i vjetr 28 Maj 2008 19:10
Ora tani: 20:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Shkrime te ndryshme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar