kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Re: pergjigje
Citim: Po citoj ato që tha ariskratos
une s'ta dua pergjigjen se e di qe me pare. ju flisni vetemù budalleqe pa menduar per pasojat e atyre qe thoni. perbuzni shqiptaret e kthyer ne shqiperi per mossukses, dhe sukses quani se dini te lani banjot e evropianeve. larja e banjove ju ben ju kaq krenar sa te perbuzni bashkatdhetaret tuaj?
Une nuk perbuz asnje Shqiptar, qofte te suksesshem, qofte te pasuksesshem se fati kurre nuk e dime si do te na marri ne kete jete, sot je ne maje te shkalles dhe neser mund te jesh ne fund te shkalles. Shume nga keta shqiptare qe u kthyen perseri, paten shume sukses ne vendin e tyre mbas kthimit dhe nuk ka fare rendesi se ku eshte suksesi i Shqiptarit, ata mbijetojne ne Shqiperi packa se nuk mbijetuan dot jashte Shqiperie.
Une perbuz te gjitha ata qe nuk dine te respektojne bashkefolesit dhe kapen mbas degeve pa mbarim sespe thjesht u pelqen te fyejne, te ofendojne apo te grinden pa aresye, qe te con ne ate titullin e temes se hapur ketu ne forum "kush e stis urrejtjen krahinore"