Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne epo kot nuk thon,, njeriu deshtak i kushton rendesi virtualietet he he he he Uaaaaaa ................... pse deshtake je ti me ????????????????
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne epo kot nuk thon,, njeriu deshtak i kushton rendesi virtualietet he he he he
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Uaaaaaa ................... pse deshtake je ti me ???????????????? Un spo kerkoj gje..diku diku ishe ti andej nga Friend_I e kam fjalen qe u qave
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Uaaaaaa ................... pse deshtake je ti me ????????????????
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Uaaaaaa ................... pse deshtake je ti me ???????????????? ndrro metode se perher me nje sarkazem shkruan...
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ndrro metode se perher me nje sarkazem shkruan... Ndoshta nuk eshte seriozitet ........... po jo sarkazem ............ Megjithate faleminderit per complimentin ........ .
Citim:Po citoj ato që tha Niqua ndrro metode se perher me nje sarkazem shkruan...
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Un spo kerkoj gje..diku diku ishe ti andej nga Friend_I e kam fjalen qe u qave cfare i bie te jete Friend_I ....... qe te kthjellohem une?????
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Un spo kerkoj gje..diku diku ishe ti andej nga Friend_I e kam fjalen qe u qave
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Ndoshta nuk eshte seriozitet ........... po jo sarkazem ............ Megjithate faleminderit per complimentin ........ . merre si te duash..
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Ndoshta nuk eshte seriozitet ........... po jo sarkazem ............ Megjithate faleminderit per complimentin ........ .
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth cfare i bie te jete Friend_I ....... qe te kthjellohem une????? Ik se tpret gruja dmth
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth cfare i bie te jete Friend_I ....... qe te kthjellohem une?????
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ik se tpret gruja dmth Ja ....... kjo po qe eshte sarkazem ............. s'ka kinez qe ta deshifroje ......................... .
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Ik se tpret gruja dmth
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Tipa te lezetshem keta lart qe ngul-shkul duke i krehur cullufet njeri-tjetrit. Amon, ti s'merr vesh fare!!!!!!!
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Tipa te lezetshem keta lart qe ngul-shkul duke i krehur cullufet njeri-tjetrit. Amon, ti s'merr vesh fare!!!!!!! Jo zemra ........ se jam shume i kondicionuar .................. .
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Tipa te lezetshem keta lart qe ngul-shkul duke i krehur cullufet njeri-tjetrit. Amon, ti s'merr vesh fare!!!!!!!