Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman Jo mi zemra nuk ishte per tyve ajo kjo eshte per tyve Duck Sauce - Barbra Streisand ki kujdes me Cecin ti mer....mos ma ngacmo shume...
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman Jo mi zemra nuk ishte per tyve ajo kjo eshte per tyve Duck Sauce - Barbra Streisand
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Per Erian, Angel, Lelen, Brisin, Heyday, Shelgun dhe Tulipanken.. Emma Shapplin - Nothing Wrong
__________________ .
Ben Harper & Relentless7 "Feel Love" @ North Sea Jazz 2010 Per Fajen
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ki kujdes me Cecin ti mer....mos ma ngacmo shume... Je i modh
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs ki kujdes me Cecin ti mer....mos ma ngacmo shume...
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
David Gilmour & Candy Dulfer - Shine On You Crazy Diamond http://www.youtube.com/watch?v=5gcOHZXxG_k aL ..
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Je i modh 2 metra jam..po te ngacmoi ai tipi me thuaj...
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Je i modh
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs 2 metra jam..po te ngacmoi ai tipi me thuaj... Mos me jep krah te fluturoj tani Kape kete per ty: Bruno Mars - Liquor Store Blues ft. Damian Marley [AUDIO]
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs 2 metra jam..po te ngacmoi ai tipi me thuaj...
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Mos me jep krah te fluturoj tani Kape kete per ty: Bruno Mars - Liquor Store Blues ft. Damian Marley [AUDIO] shume rrofsh do te qeras edhe une me ndonje
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Mos me jep krah te fluturoj tani Kape kete per ty: Bruno Mars - Liquor Store Blues ft. Damian Marley [AUDIO]
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs 2 metra jam... siper karriges deshe me thon lol
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs 2 metra jam...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil siper karriges deshe me thon lol Pa eh, angel nxirrja içik ketij se si shume... i gjate po me behet
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil siper karriges deshe me thon lol