Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot??? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Pershendetje!

Si jam veshur sot....
Si perdite me uniforme.
Kam 5 muaj qe nuk vishem civil dhe me thene te drejten i kam humbur pak shijet e veshjeve!

Respekte!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 13:58
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dionis
piktor

Regjistruar: 16/04/2004
Vendbanimi: ne piknik
Mesazhe: 205

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

hirushja, lexo mire te keqen, se ti nuk gabon kollaj, po ndodh ndonjehere te fluturosh diku larg vetmise tende, dhe ngaterrohesh, me ndodh dhe mua e te tjereve..me fal qe u zgjata

I veshur shume klassic, dhe e cuditshmja eshte se sot kam lidhur floket me fjongo, per cudi, floket kacurrele te kapura bisht, e imagjinoni si me rrijne?!..

eh, gocat i kam rrotulluar si guri i bjeshkes., po e cuditshmja tjeter se dhe cunit i kam bere per vete, s'me ka ndodhur nje gje e tille..

P.s mos me besoni edhe aq shume.....

pershendetje

ha ha shih shih cfar na thot floket kacurela me bisht...

cilat femra i ke rrotullu ne gisht mo plloshtani...ha ha

jam vesh me uniformen e piktoreve

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2004 21:26
Dionis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dionis Kliko këtu për të kontaktuar me Dionis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dionis Shto Dionis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dionis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Une tani jam veshur me rroba,dmth me breke ose mbathje:p sdhe me nje bluze blu dhe me krahet e shkurtera.Mbathejet jane JOE BOXER!Hmmmmhej vajza!Apo s'me rrine edhe pak te ngushta.
roke pergjumesh:p

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2004 17:58
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Rrokja pergjumesh, pergjumesh dhe vetes ja beri prezantimin qe ne mengjes..je duke shkuar per plazh o Rroke..
Hajde fillim te mbare te weekendit..

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2004 18:09
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Wink

Me xhinse blu, me nje bluze ne ngjyre gjaku, dhe atletet levis.................

mona, ka kohe qe nuk te lexoj ne forum, valle ku ke vajtur?

pershendetje mona

Mesazh i vjetër 13 Dhjetor 2004 21:19
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Mesazhe: 2397

Citim:
Po citoj ato që tha mona
Rrokja pergjumesh, pergjumesh dhe vetes ja beri prezantimin qe ne mengjes..je duke shkuar per plazh o Rroke..
Hajde fillim te mbare te weekendit..

Tani jam veshur me tuta

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 10:40
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Komplet me ngjyre kafeje...(bile dhe celin e kam me ngjyre kafeje)

P.s blue petrol

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 17:09
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra
Gazetare cnn

Regjistruar: 26/11/2004
Mesazhe: 416

C`fare kam veshur sot?

-Momentalisht ndodhem ne college(kuptohet kohe pauze),
jam veshur me te zeza,
pallto te zeze,
nje fund deri ne gjunje prej cofe ngjyre te zeze,
kemishe te bardhe , cizme te zeza,
dhe asgje kaq,nje shall te bardhe, dorashkat i kam ne xhepa te palltos, eleganteee fare!

ju perqafoj _Sykaltra

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 20:40
Sykaltra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra Kliko këtu për të kontaktuar me Sykaltra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra Shto Sykaltra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Re: C`fare kam veshur sot?

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
-Momentalisht ndodhem ne college(kuptohet kohe pauze),
jam veshur me te zeza,
pallto te zeze,
nje fund deri ne gjunje prej cofe ngjyre te zeze,
kemishe te bardhe , cizme te zeza,
dhe asgje kaq,nje shall te bardhe, dorashkat i kam ne xhepa te palltos, eleganteee fare!

ju perqafoj _Sykaltra

Kush e di sa cuna i ke bere per vete sot, me kete veshje mund dhe te kishe rrezuar edhe ndonje princ keshtu si une

E imagjinoj si mundet te kishe qene...e bukur fare....

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 21:40
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

une kam veshur pizhame jeshile me kanatjere te bardhe po bahem gati me vesh corap se po me merdhasin gishtat e kamve... uuuuuu harrova edhe breke te bardha

Mesazh i vjetër 14 Dhjetor 2004 21:45
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > Cfare Keni Veshur Sot???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar