Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po fillon te me vije keq Nqs ka per te dek kush nga e qeshura ajo jam une ...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po fillon te me vije keq
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Nqs ka per te dek kush nga e qeshura ajo jam une ... Edhe une
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Nqs ka per te dek kush nga e qeshura ajo jam une ...
Regjistruar: 27/06/2007 Vendbanimi: ...prapa diellit... Mesazhe: 3492
Po ju do vdsini te dyja ?? lol Gjynah se ju kemi te mira dhe do na ngelet peng qe ....
__________________ Cdo gje shqiptare esht e dashur per mua
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Ku jane biondia & amori? Kerkohen se kam ca llafe sekrete me ju thone Raimondo perfundoje mendimin
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Raimondo perfundoje mendimin --- ....qe nuk pime nje kafe me ato te dyja .
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Raimondo perfundoje mendimin
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
ku jeeeeeeeeeee
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
prape me blurje kilometrash .
hurt
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
M.C Po vras mendjen kush me ka dhuruar kete cd me kenge te Pirro Cakos qe i rafte e mira i rafte ...po sa i forte qe paska qelluar mazalla se prishet vin ne mjes vin ne dreke vin ne darke ...dhe si per cudi ngec po ke e njejta kenge...
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
sa forc te madhe ndikimi kan paragjykimet ndryshojn ate qe e mendon te paprekshme
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.