Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Edhe une te dua shume <3 Eshte reciproke! A kane ujeeeeeeeeeeeee ato burimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Edhe une te dua shume <3
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Eshte reciproke! A kane ujeeeeeeeeeeeee ato burimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Te kendofte shpirti oj cuce. Ua po c'ze qe paske jarabi.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Eshte reciproke! A kane ujeeeeeeeeeeeee ato burimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Regjistruar: 01/02/2012 Vendbanimi: Mesazhe: 1139
U lodha more njerez duke i shpjeguar gomereve c'eshte liria e fjales
__________________ mir..
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
fiton gjo me lodhjen? Gomeret nuk kuptojne prandaj quhen te tille jane vetem per ti shalu ne pune asgje tjeter
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Po shof Milanin!
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Nuk ndiqem nga parimi i fitimit
raid, mund te di (nqs doni,kuptohet) ne cilin Zot besoni? Apo Fé,si te doni merreni?
po nga cili parim? Do me ndryshu boten? Derri sbohet daje or ti raid kot e ke
Jo mer daj s'dua une te ndryshoj asgje. Te kap naiher pasioni i diskutimit, dhe pasioni eshte iracional sic ka thene Ngjela. Cecilia, nuk besoj ne asnje zot apo fe. Pse duhet te besoj?
po mer daj te kuptova mair shume vk ajo pytja me lart po te lexosh postimet e sotme dihet ca pikpamje ke mbi besimet dhe fene