diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381
|
Vendose ta grisesh masken e hipokrizise dhe te jesh vetevetja vetem per nje cast.Vendose te mos ta genjeje me boten me buzeqeshje ,mos ta perkedhelje me henen dhe te mos puthje me yjet.Vendose nje cast shkujdesur te beheshe pjese e imja dhe pastaj te me vidhje shpirtin .Pikerisht ai cast egoizmi ishte lamtumira qe vret me shume sesa dashuria e humbur qe su gjet kurre .Me kujtohet kur jetoja mes iluzionesh ku une bastardi i zakonshem kisha njohur dike qe nuk me linte te isha bastard as edhe nje cast te vetem .Me kujtohet kur ne endrat e mia me ty prisja agimin te vinte ,dhe pastaj ne zgjim te takoheshim perseri. Tashme sbej asgje tjeter vecse djeg fotografi kujtimesh ku ti buzeqeshje duke ... duke me vrare me copeza mashtrimesh.Vazhdoj akoma te jetoj ashtu si di ,ashtu si nuk isha kurre me ty ,ashtu si duhet te jete i njejti bastard.Ndersa ti akoma vazhdon ta kesh ate masken e hipokrizise duke buzeqeshur ,pa e ditur se bota te perqesh .Jeto si te duash por mos me thuaj qe te pakten une te mos ta bej nje gje te tille sepse une ...nejse.
|