Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Videot/kenget me te bukura te muzikes shqiptare.
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 21:52
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Faje ke ngatarruar teme...:)

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2009 23:24
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Cfare lloj muzike eshte kjo mo Fajtor?

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 00:21
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Waw... Roi,

Me variacionet e kitares se Seikos jam rritur. I zbulova nje dite rastesisht ne Radio Tirana dhe shtanga me goje hapur. Suksesi i erdhi fale nje çmimi te rendesishem qe fituan ne Kaliforni.

Ton Deda iku ne NYC, ku besoj eshte akoma. Dikur hynte ketu ne forum por e la pastaj.

Fajtor s'te dija k aq Roketar apo Metalar
Faktikisht ka shume persona qe ne fillim te viteve 90 dgjonin muzike te tille edhe per faktin pasi mbaj mend kur sapo TVSH-ja filloi te jepte muzike te huaj diku aty reth fund-vitit 91 e me pas,kenget qe trasmentonte me shume ishin Nothing else matter e Metallica-ve, The final count-down e Europe-ve,Don't cry e Guns-ave etj etj,pra me pak fjale te rinjte po rriteshin me muzike rock,te forte e te bute ! Normalisht njekohesisht ishin dhe grupe qe benin rryme tjeter,rap apo techno, grupe si Snap,Corona,La Bouche e kshu me radhe por sdq ishin me shume muzike diskoje,e lezetshme po jo kushedi se c'fare,faktikisht kenget e Guns-ave apo Metallica-ve i mbajne mend te gjithe,ndersa te ketyre te fundit jo dhe aq,shume pak !

Nga mezi dhe fundi i viteve 90 mori nje rruge te keqe muzika ne Shqiperi! pasi u shkrine pothuajse tere fillestaret e muzikes se vertet,asaj rock,tere grupet e medhenj qe lartpermenda,s'doli askush tu zinte vendin,perkundrazi,muzika me e modes filloi te ishte turbo-folku e tere ato ekperimente qe bashkonin kengen popullore me rryma te tipit dance apo reggeton ! Vertet per te ardh keq ! Sot cik me ndryshe eshte situata,po sdq cunat tane duhet ti japin cik forca , boll me keta pseudo artiste si GBani,Bleona Qerreti apo Zajmina, Ciljeta e Ingrid Gjoni e ku di une !
Me keto te fundit nuk e kuptoj c'pune kane me muziken ! per te bere leke mjaftonte te benin nga nje kalendar per vit me gjokset jashte, e ja i zgjidhen problemet !

Shume interesante historite e pjestareve te grupit pas ndarjes,edhe se paksa per te ardh keq!Biles per Eltonin kam lexuar se ne Amerike i binte pianos neper piano bare,thjsesht si pune dmth
Historine e incizimit ne Kaliforni te albumit vertet nuk e dija ! Ama duhet thene qe cfare kane bere e kane per puro pasion !Perfitimet kane qene vertet minimale, e normale qe kur arrin nje fare moshe duhet menduar edhe per te ardhmen,per nje familje si edhe dhe per anen ekonomike ! Ne Shqiperi,ne ate periudhe ka qene e pamundur te beje leke me muziken !
Sdq nuk besoj se kane kopjuar ndonje grup ! Thesht jane frymezuar,kete po,ashtu sic edhe shume grupe te tjera,por une s'di te kene kopjuar ndonje kenge qe te dallohet ta kene marr nga dikush tjeter !

Dmth Eltoni futej ketu me para ??? Wow,sa inat qe s'futet me....do ishte bukur sikur te ishte e te kishim hapur nje teme mbi muziken te tipit...Ne pyesim,Eltoni pergjigjet

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 00:33
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Ej po me duket se po na behen 2 tema paralele me muzike shqiptare ...

Roi ia kam kerkuar para teje por s'me ka degjuar, kerkoja Eltonit publikisht dhe ti ose te mbledhim firmat :p

ke pare ti kur te pelqen nje gje, te pelqen dhe pa e ditur qe e ka bere nje kompozitor qe admiron ... me sa duket kengen e fundit te Eugent Bushpepes e ka bere po ai, si me dalin llogarite perhere s'po e ve sepse e kam vene tek tema tjeter me kenge shqiptare kur ishte Top Fest 6.

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 02:41
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Cfare lloj muzike eshte kjo mo Fajtor?

Kjo eshte pergjigjia e asaj qe i kisha thene une me pare...

Ndiqeni temen pra...

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 03:14
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Ej po me duket se po na behen 2 tema paralele me muzike shqiptare ...

Roi ia kam kerkuar para teje por s'me ka degjuar, kerkoja Eltonit publikisht dhe ti ose te mbledhim firmat :p

ke pare ti kur te pelqen nje gje, te pelqen dhe pa e ditur qe e ka bere nje kompozitor qe admiron ... me sa duket kengen e fundit te Eugent Bushpepes e ka bere po ai, si me dalin llogarite perhere s'po e ve sepse e kam vene tek tema tjeter me kenge shqiptare kur ishte Top Fest 6.

2 tema...pse kush eshte tjetra ??

Ia ke kerkuar Eltonit nje gje te tille ?? vertet...po ca periudhe ishte kur frekuentonte kete forum ai ??

Te Eugent Bushpepa doja te arrija,por avash avash...kish ndermend te beja nje fare historiku te kjo teme te muzikes shqiptare e pare nga nje pikpamje me se shumti rock ! Doja te postoja me para ndonje kenge te Ritfolk-ve,te Gjergj Jorgaqit e keshtu me rrashe... :p
Sdq per Gentin do thoja qe eshte kengetari me i zoti dhe me i madh ne Shqiperi per sa i perket te kenduarit! Ka nje ze qe mund te arrije cdo kenge rock apo metal,te cdo grupi apo kengetari ! Biles mund ti beje edhe me mire besoj ! Vetem se ka nje problem,ashtu si Qepa do thoja ! Eshte i zoti per cover,por i mungon krijmtaria,prodhushmeria personale ! Pra te berit vete te kengeve,te dickaje personale, ku rezultati te jete i kenaqshem e kam llafin ! Se faktikisht ai ka nje grup qe quhet Sunrise ! Ka bere disa kenge,por sinqerisht shpresoja per ndonje gje me cilesore ! Me vjen keq qe s'po arrin te beje dicka te veten qe vertet t'ja vleje,dicka qe te leje shenje ! Nejse,ndoshta me tutje mbase i vjen ai delli artistik,ndoshta krijon ndonje gje te hajrit

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 03:20
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Nje tjeter video e xhiruar ne ambjente diskoje dhe koreografi (femra e meshkuj me ca pseudo balete qe asaj kohe quheshin modern )teper te ngjashme me ate te Thunder Way-ve ! Jo kushedi,por duhet te kujtojme qe jemi ne Shqipeine e 93-shit !

Kesaj here eshte Gjergj Jorgaqi me grupin Crazy Diamond ! Grup rock qe nuk zgjati as ky shume pasi Gjergji filloi te bente kenge si solit !
Emrin kenges nuk ia di !

Gjergji ka veshur nje bluze te Guns-ave, nje bluze teper te ngjashme te Guns-ave mbaja dhe une ne ate periudhe, sado qe isha goxha i vogel :p

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 03:33
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Genti eshte nje nder te preferuarit e mi,por sic tha dhe Roi fatkeqeisht eshte nder ato talente qe deri tani nuk ka pasur nje produksion te vetin qe ia vlen me te vertete dhe qe e afirmon ate. Une e kam degjuar disa here live me gr. dhe kendon ne nje menyre te mahnitshme. Shkurt me pelqen!

Gjithsesi  kenga  " Maska e madheshtise" eshte me e mira qe ka bere deri tani, mendimi im!

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 03:34
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Hahaha ia kam kerkuar neper faqet e forumit kur kam postuar kenget e tij jo se e njoh. Nuk e di kur ka qene ketu, ja pyet keta pleqte rreth e rrotull :p

kjo eshte tema qe po flisja e ca nga keto kenget i kam vene dhe une, me duket se duhet ti bashkoj keto temat

http://www.forumihorizont.com/showt...0&pagenumber=11

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2009 03:42
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Video Muzikore > Videot/kenget me te bukura te muzikes shqiptare.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar