Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

[QUOTE]Po citoj ato që tha briseide
[B]Nuk njihet njeriu ne forum,por perse te pretendosh ta njohesh?

hahaha!! well said. ti marrim ashtu sic i shohim, te behemi me naive sa larg do na cojne sikur te mos ishin te verteta anyway!!!??

me pelqen ajo thenia ne filmin jerry meguajer.

kur i thote tom cruise-it: "lie to me jerry lie to me" haahhah

edhe nese dikush genjen ktu dhe e ngjyrosin karakterin e tyre me ngjyra shume te bukura pse mos tja besoj. ne nje film me koti qe kam pare, mesova nje thenie shume te bukur qe e tha ajo vajza ne fund te filmit.

"genjeshtrat qe trgojme per veten, na motivojne qe te behemi njerz me te mire"

pra duke u bere pak naive, dhe duke besuar gjithka, thjesht i motivoj njerzit te behen me te mire. fundja e fundit asgje nuk nderron ne jeten rreale te perditshme qe kam, p.sh. tani e urrej rrealitetin, qe me duhet te behem gati per pune dhe te punoj gjithe naten, per nje dembel si une ky rrealitet eshte pak i merzithshem so!! lie to me, lie to me!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:28
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Liverpuli fitoje, por turli te lutem mos mi kthe temat te gjitha ne sport. shko tek zonat perkatese
gjalle qenke ti:p :p ????

po shyqyr...

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:32
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Gjalle jam gjalle, qe mos qofsha :p:p

Mendimi i castit....

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:34
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Liverpuli fitoje 4 - 2 , por turli te lutem mos mi kthe temat te gjitha ne sport. shko tek zonat perkatese

Po ca te bej une moj, nuk vjen njeri andeja..... pastaj muhabet po bejme... prandaj eshte ky i shkrete. Ene ju keni me ca merreni, i futni ka i te fshime kur kemi mbaruar ne.

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 07:29
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha turll

p.s. s'un e mora vesh une, kush kishe probleme me burrin ?????

Me kap te pa pergatitur - me jep kohe hahahahaha :p

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 13:32
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

O kurti si s'paske pertuar e ke shkruajtur gjithe kete cercaf, por mendoj se jeni keqkuptuar me Ari77labin se ne fakt nuk e kishte me ty, por me shoqen e tij te ngushte qe ka ketu ne forum (hahahahh)

Nejse mjafton vetem te mos kaloni ne ofendime se ska lezet, jeni cuna te rritur dhe te zgjuar.

Mendimi im i çastit....
Ky Ari do rraf nganjehere :p:p:p:p:p

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 14:31
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
O kurti si s'paske pertuar e ke shkruajtur gjithe kete cercaf, por mendoj se jeni keqkuptuar me Ari77labin se ne fakt nuk e kishte me ty, por me shoqen e tij te ngushte qe ka ketu ne forum (hahahahh)

Nejse mjafton vetem te mos kaloni ne ofendime se ska lezet, jeni cuna te rritur dhe te zgjuar.

Mendimi im i çastit....
Ky Ari do rraf nganjehere :p:p:p:p:p

ahahah, kur e pashe ashtu thashe me vete edhe une obobo!! pse kaq shume fjale, po nejse nuk shahem se kam rrespekt per te gjithe. pavarsisht se as nuk ju njoh dhe as nuk kam per tu takuar kurre, dola nga puna dhe nuk bie ne gjume dot naten, tv nuk kam po degjoj muzik dhe po rrefehem pak me patriotet e mij. pse jo?!?! hahah mos u ben merak se edhe une tall bythen me veten shume here gjera te vogla

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 14:52
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: o krutiii

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

mendim tjeter casti: per disa antar veteran qe  perserisin shume fjalet "nuk eshte ky forum si dikur" "nuk e ka gjadherine e meparshme" perdoret kjo kur nje antar i ri hyn ne debat,etj etj etj. kjo eshte nje gje shume tipike universale e shume njerzve. te gjithe brezat e perserisin kte gje "nuk eshte me si dikur", baballaret, e baballaret e tyre etj etj etj.  fakti qe ju po pershkruani nje periudhe te ktij forumi, si momentin me te ndricuar te jetes tuaj, kjo eshte me te vertet per te ardhur keq. rrezet e diellit ndricojn kudo cdo dite cdo minute ne nje cep te rruzullit tokesor. e kam fjalen per boten rreale.

woops!! mos nevrikosa diken tjeter tani!!!

Nje vezhgim personal, lidhur me shprehjet e mesiperme ....... me pak se nje vit me pare, ne oren 13:00-14:00 (me oren e evropit) kur hapje forumin kishte nja 5 faqe me mesazhe te reja, kishte shume me teper anetare qe sot i shoh te hyjne vetem tre kater here ne jave. Ka pat qene nje nga forumet me popullor shqiptare. Gjerat evoluojne, njerezit kane pune, halle, rriten, piqen, dashurohen. Kjo nuk do te thote qe eshte faji i forumit ..... eshte dialektika e jetes.
Dikur Treshi, Peshtimi, Ari, Klodian, Dreqja, Erzeni, Lezhjani, Admirali,Myzo, Interisti e plot e plot te tjere ishin shume me te ngeshem (nuk po flas per Lelen, se nuk e merrja vesh kur flinte ... ) dhe i kishe ketu ne cdo ore te dites.
E shoh qe tani hyjne me rralle, sepse pale ku jane, cfare bejne, s'kane me kohe, etj etj. Cdo gje ka up and down-net e veta. Ndoshta neser kane me shume nge kthehen, une e ti do largohemi.
Si perfundim, se u bo terkuz, nuk ishte verejtje per forumin, por nje observim i shkurter.
p.s. Kom nje TV 20 inch tube ..... du me i gjet venin ...... .

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 15:54
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Hahahaha une i veja pergjigjen automatike profilit tim.....se vallai nga 10 ore gjume flija per nate.

Pune pune nate e dite qe te shohim pakez drite.

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 16:02
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
[QUOTE]Po citoj ato që tha briseide
[B]Nuk njihet njeriu ne forum,por perse te pretendosh ta njohesh?

hahaha!! well said. ti marrim ashtu sic i shohim, te behemi me naive sa larg do na cojne sikur te mos ishin te verteta anyway!!!??

me pelqen ajo thenia ne filmin jerry meguajer.

kur i thote tom cruise-it: "lie to me jerry lie to me" haahhah

edhe nese dikush genjen ktu dhe e ngjyrosin karakterin e tyre me ngjyra shume te bukura pse mos tja besoj. ne nje film me koti qe kam pare, mesova nje thenie shume te bukur qe e tha ajo vajza ne fund te filmit.

"genjeshtrat qe trgojme per veten, na motivojne qe te behemi njerz me te mire"

pra duke u bere pak naive, dhe duke besuar gjithka, thjesht i motivoj njerzit te behen me te mire. fundja e fundit asgje nuk nderron ne jeten rreale te perditshme qe kam, p.sh. tani e urrej rrealitetin, qe me duhet te behem gati per pune dhe te punoj gjithe naten, per nje dembel si une ky rrealitet eshte pak i merzithshem so!! lie to me, lie to me!!!

Mendime te castit :p :Ne fakt e more pakez ndryshe fjaline time
Une s'e di nese ka njerez qe genjejne,dhe faktikisht s'me intereson.Me sakte,per sa te zgjate relata ime me kete forum do kisha deshire te tregoheshin te sinqerte,por s'e pretendoj.Sigurisht nuk cenohet njeri nga fjalet.
Asnje s'e di kur eshte i sinqerte dhe me veten jo me me te tjeret.Ka pastaj nga ata qe vendosin te mos te thote disa gjera,ose te tregohen te lumtur kur nuk jane etj etj,si ne nje jete ordinere mendoj

Mendim casti tjeter : Ca te ha per dreke?

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 16:05
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar