Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike? Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 2.50.
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Kurse une kam frike nga shoferet kineze.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Mars 2011 06:03
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Kurse une kam frike nga shoferet kineze.
jo kinez, por cdo aziatik eshte i rrezikshen ne timon.
jane skandaloza krejt ne makine.
shkon me 70 ne ore, t keput rrugen te del perpara me 35 ne ore, ne freeway. boh, nuk duhet lejohen ne timon aspak me ligj

Mesazh i vjetër 31 Mars 2011 08:18
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

frike

nga dhimbja. Jo fizike por emocionale,sidmos e krijuar prej humbjes se nje personi te dashur. (whether death,break up or distance ) Por e trajnoj veten duke menduar qe eshte nje test me shume dhe sfide me shume si githe gjerat ne jete, dhe qe eshte per nje arsye te vecante, per tu bere me e forte ndoshta a per te mesuar ndonje mesim prej ndodhise, so pain diffuses with time.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 31 Mars 2011 10:50
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

frike

Nga termetet

Mesazh i vjetër 31 Mars 2011 13:34
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Nga disa ndienja qe sdi ti kontrolloj Urretje dhe Neveria.

Mesazh i vjetër 31 Mars 2011 15:37
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amelie
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/09/2011
Vendbanimi: France
Mesazhe: 94

Re: Pse ke frike ti? Behu icik trim....

Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Nje pyetje kam per ju antare te forumit...

Cila eshte gjeja qe ju frikson me shume?

PS. Nuk ka trima ne kete bote :p

...ajo qe me trremb me shum ne ket jet esht te te humbas njerzit qe dua me shum ne jeten time!!!!...kjo gje me tmerron,nuk kam jet pa ato pak persona qe jan JETA IME!!:((

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2011 17:54
Amelie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amelie Kliko këtu për të kontaktuar me Amelie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Amelie't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amelie Shto Amelie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amelie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amelie
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/09/2011
Vendbanimi: France
Mesazhe: 94

Re: Pse ke frike ti? Behu icik trim....

Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Nje pyetje kam per ju antare te forumit...

Cila eshte gjeja qe ju frikson me shume?

PS. Nuk ka trima ne kete bote :p

...ajo qe me trremb me shum ne ket jet esht te te humbas njerzit qe dua me shum ne jeten time!!!!...kjo gje me tmerron,nuk kam jet pa ato pak persona qe jan JETA IME!!:((

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2011 17:54
Amelie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amelie Kliko këtu për të kontaktuar me Amelie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Amelie't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amelie Shto Amelie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amelie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
moonlight
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/04/2010
Vendbanimi: bjhguijhmnbjkhl
Mesazhe: 656

Gjarperinjte dhe uji.

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2011 23:33
moonlight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të moonlight Kliko këtu për të kontaktuar me moonlight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: moonlight Shto moonlight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto moonlight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

fukarallikun

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2011 00:32
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Gjarperinjte .

Un i kam frik & nga tv (nderroj direkt kanal)

X il resto skam frik nga asgje (para se te me thot kush frikacak) Ok?

Mesazh i vjetër 29 Dhjetor 2011 00:40
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Nga cfare keni frike?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar