Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 215 216 217 218 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 230 231 232 233 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha al74
me dite koti nuk e ben nona . ishalla po perfundo ma mire .

hahhaha mbaje veten al

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Korrik 2011 23:44
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ooooo kryti ku ku

A te vi te ta ferkoj pak?

Masazh e kisha llafen.

Kurt nuk i duroj dot ankimet dhe po ofroj dnihme humanitare. MIre e kam?

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 03:05
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

mire thu ti shelgo, per dylan dueht tjet me detyrim. eshte valute kjo:d vetem dashuri sjedh sa here hyn ne forum: "kiss you all, love you all, night you all" lool

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 03:36
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

.

Ja ke fut kot plako

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 03:58
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Ajo qe me peqlqen te femijet eshte fakti qe jo vetem nuk eshte e veshtire ti besh te lumtur, por nuk e fshehin lumturine.

Naten piplla se po me mbyllen syte.

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 05:44
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ajo qe me peqlqen te femijet eshte fakti qe jo vetem nuk eshte e veshtire ti besh te lumtur, por nuk e fshehin lumturine.

Naten piplla se po me mbyllen syte.

Femijet qajne e qeshin shume shpejt. Kjo ndodh sepse qendra e te qarit ne tru ndodhet shume afer qendres se te qeshurit. Truri i femijes eshte i pazhvilluar mire dhe per pasoje qendrat nuk kane diferencim te shprehur. Kjo eshte edhe arsyeja qe nje femije kalon shpejt nga e qara ne te qeshur dhe po ashtu ky eshte shkaku qe edhe nje i rritur kur qesh shume fort, ndodh qe edhe te perlotet.

Keshti Deb, lumturia e femijes eshte pak e dyshimte per t'u klasifikuar si e tille.

Kaq per sot.

Dylan ku je mor zot?

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 06:28
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Nje tjeter tentative e deshtuar per t'i gjetur nje titull sa me poetik albumit te fotove.. une heq dore!

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 18:40
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Keshti Deb, lumturia e femijes eshte pak e dyshimte per t'u klasifikuar si e tille.

Pse.. ka ndonje menyre per te klasifikuar lumturine?

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 18:42
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Kam falur gabime gati te pafalshme,kam provuar te zvendesoj persona gati te pazvendesueshem dhe kam harruar persona te paharrueshem.Kam vepruar sipas momentit, jam zhgenjyer nga persona qe nuk mendoja kurre qe mund te zhgenjehesha por dhe un kam zhgenjyer....Kam mbajtur dike mes kraheve te mi per ta mbrojtur,jam bere mik perjet. Kam qeshur kur nuk ka qene e nevojshme,kam dashuruar,me kane dashuruar por edhe me kane refuzuar.Me kane dashuruar dhe un nuk kam ditur si tua kthej dashurine.Kam bertitur dhe jam hedhur perpjete per kaq shume gezime.per kaq shume.....Kam qare duke degjuar muzike e duke pare disa fotografi te mbushura me kujtime...Kam telefonuar thjesht per te degjuar nje ze...Jam dashuruar perseri me nje buzeqeshje...Kam besuar perseri me nostalgji dhe...kam pasur frike te humbas nje person shum te vecante (te cilin kam perfunduar duke e humbur) ...por kam mbijetuar! Dhe jetoj akoma! Dhe jeta nuk me lodh! Dhe ti...nuk duhet te lodhesh nga jeta.JETO! Eshte mrekulli te perpiqesh me bindje,ta perqafosh jeten dhe te jetosh me pasion.Te humbesh me klas dhe te fitosh me guxim... Sepse JETA i perket atij qe guxon...

Charlie Chaplin

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 22:21
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Kam falur gabime gati te pafalshme,kam provuar te zvendesoj persona gati te pazvendesueshem dhe kam harruar persona te paharrueshem.Kam vepruar sipas momentit, jam zhgenjyer nga persona qe nuk mendoja kurre qe mund te zhgenjehesha por dhe un kam zhgenjyer....Kam mbajtur dike mes kraheve te mi per ta mbrojtur,jam bere mik perjet. Kam qeshur kur nuk ka qene e nevojshme,kam dashuruar,me kane dashuruar por edhe me kane refuzuar.Me kane dashuruar dhe un nuk kam ditur si tua kthej dashurine.Kam bertitur dhe jam hedhur perpjete per kaq shume gezime.per kaq shume.....Kam qare duke degjuar muzike e duke pare disa fotografi te mbushura me kujtime...Kam telefonuar thjesht per te degjuar nje ze...Jam dashuruar perseri me nje buzeqeshje...Kam besuar perseri me nostalgji dhe...kam pasur frike te humbas nje person shum te vecante (te cilin kam perfunduar duke e humbur) ...por kam mbijetuar! Dhe jetoj akoma! Dhe jeta nuk me lodh! Dhe ti...nuk duhet te lodhesh nga jeta.JETO! Eshte mrekulli te perpiqesh me bindje,ta perqafosh jeten dhe te jetosh me pasion.Te humbesh me klas dhe te fitosh me guxim... Sepse JETA i perket atij qe guxon...

Charlie Chaplin

Mesazh i vjetër 08 Korrik 2011 22:29
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:23 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 215 216 217 218 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 230 231 232 233 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar