lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692
|
Citim: Po citoj ato që tha Fajtori
Komunistet e qelbur. S'po vjen losti ti fusi nje te peshtyre. U be presidenti te diskutoje fjalen e partise ku bente pjese. U be Spartak Ngjela qe ishte ne komisionin e ligjeve ti ktheje ligjet mbrapsh. U be Zef Broci te hahet me naltmadherine e tij. Te gjithe ne biruce do perfundojne, si trute e simpatizanteve tane te devotshem.
Duket qe ke dashur te me besh nje fleterrufe, por kjo qe thua eshte pa lidhje me ato qe kam thene une.
Ajo qe ju kam then qysh ne fillim ka qene qe revolucionet nuk ju cojne asgjekundi, pavaresisht se ti dhe ideologet e tjere te horizontit po na mbushnit mendjen ne nevojshmerine e revolucioneve kunder diktaturave. Lufte me mullinje e eres.
C'po ndodh? E gjithe Europa, si ata qe shohin CNN dhe ata qe nuk shohin, po te thone qe duhet gjetur zgjidhje brenda institucioneve dhe jo ne rruge.
E vetmja lidhje mund te ekzsitoje me dukurine tjeter qe po ndodh dhe eshte qe politika e refuzimit.
E filloi i pari ai komandanti yt, Rama, me refuzimin e zgjidhjes qe japin gjykata per zgjedhjet, pastaj, Sala me refuzimin e dorezimit te gardisteve e keshtu me rradhe. Refuzo refuzimin, kush ja var trajsen institucioneve!!