IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750
|
Y nuk munda ta lexoj mesazhin tend fatkeqesisht.Shprehja qe na ke permendur zotrote, ka dale ne Laberi nga gjahtaret lab,por ti e ke me te degjuar kete shprehje.Une qe jam gjahtar qe nga mosha 15 vjet, kam vrare edhe derra kur kishte askohe,por kishte rrezik se nqse e plagosje duhet te gjeje vend te futeshe se derri te cante barkun.Me keq eshte kur i ke koburet qe qellojne me caraca ,sepse duhet te gjesh vend te futesh.Nuk ke kohe te beshe llogje Kavaje.Mos e merr perpjekur se ne rrahim uje ne hava e nuk na pyet askush.
Pse duhet te zgjidhet president nje njeri qe nuk i ka dhene ndonje kontribut te vecante ne politiken e vendit tone.Cfare ka bere ky Zaimi?Ka ngrene e ka pire e ka fjetur gjume ne shtepi te tij.Per punen qe ka bere dhe bene ka marre rrogen.I ngrihet edvinit ose skender qenushit dhe hajde te vendosim nje njeri me zero kontribute se duan ata te behet ashtu.Ky person nuk krahasohet me asnjerin nga kandidatet politikane.ai mund te jete njeri i mire,por edhe ky zanat ka koburen dhe te ngrenit e fasuleve si Moisiu.
Po ju permend fjalet e deputetit te LSI D Prifti:Ne do te votonim Z Topi sepse eshte me dinjitoz se kandidati i PS-s.Ndersa Ceka tha se nqse Nano do te jete ne Parlament ne do te shkojme atje.Dihet se Ceka eshte anti Nano.I beni pyetjen vetes pse tre deputetet greke i kane dhene votat Nanos?Ai eshte kandidature e Greqise.Nga ai nuk pritet asgje e mire,pavaresisht se cfare derdellis ai neper media.
Pra edhe opozita edhe pse nuk po merr pjese ne dy votimet qe jane bere do kete njerez qe ju dhimbset karrigia e deputetit dhe do ti kthejne menderen si edvinit edhe Nanos.Dy vjet nuk jane pak per ata.Ata e dijne se neser edvin huri do tua fusi.Pra eshte me mire qe ata t'ja fusin atij kesaj radhe.Dhe do t'ja fusin.Le te bredhe edvini qyteteve te Shqiperise si kakua per krisje Heroi.Po te drejtohem ty sepse ti e di kujt i thoshim ne keshtu ne Vlore.