Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Arti dhe teknologjite e reja > Foto te bukura Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Foto te bukura

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re stories_image.jpg
Ky file është shkarkuar 134 herë.

...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 31 Mars 2005 12:14
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aries_girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/11/2004
Vendbanimi: in you're heart (i hope)
Mesazhe: 128

hi

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re fandol1.gif
Ky file është shkarkuar 123 herë.

Mesazh i vjetër 12 Prill 2005 02:09
aries_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aries_girl Kliko këtu për të kontaktuar me aries_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aries_girl Shto aries_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aries_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
aries_girl
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/11/2004
Vendbanimi: in you're heart (i hope)
Mesazhe: 128

:)

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re untitled.gif
Ky file është shkarkuar 116 herë.

.

Mesazh i vjetër 13 Prill 2005 04:40
aries_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të aries_girl Kliko këtu për të kontaktuar me aries_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: aries_girl Shto aries_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto aries_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re ford probe gt6.jpg
Ky file është shkarkuar 106 herë.

ja nje foto reale:p:p

Mesazh i vjetër 14 Prill 2005 12:32
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

e jotja kjo makina, besoj.....
po ti ku je, sikur spo shoh shofer

Mesazh i vjetër 14 Prill 2005 13:04
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arakati
$$$$

Regjistruar: 24/02/2005
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 44

Wink

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re romantic.jpg
Ky file është shkarkuar 92 herë.

e bukur kjo

Modifikuar nga arakati datë 15/04/2005 ora 00:43

Mesazh i vjetër 15 Prill 2005 00:27
arakati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arakati Kliko këtu për të kontaktuar me arakati (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të arakati't! Kërko mesazhe të tjera nga: arakati Shto arakati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arakati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re images.jpg
Ky file është shkarkuar 83 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha isra
e jotja kjo makina, besoj.....
po ti ku je, sikur spo shoh shofer

ja ku jam ,po te shkruaj.Lexoje:"Hi Israaaaaaaaaaaaaaa" :p:p
edhe nje foto tjeter:

Mesazh i vjetër 19 Prill 2005 10:22
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

po he mo ku e ke foton tjeter...

Roke - Milan..aha e kuptoooovaaaa....

Mesazh i vjetër 19 Prill 2005 11:05
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Mesazh i vjetër 05 Maj 2005 14:19
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darke
Syri i Natës

Regjistruar: 24/08/2003
Vendbanimi: night
Mesazhe: 2545

misterious thigs in those paintings, Une_Ti_Dhe_Vdekja :o

Mesazh i vjetër 05 Maj 2005 17:06
darke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darke Kliko këtu për të kontaktuar me darke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darke Shto darke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Arti dhe teknologjite e reja > Foto te bukura

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar