Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ajo qe me ben te vdes ne kete makine eshte qe mes kilometrazhit dhe rrotullimeve te motorit ka dhe nje indikator me kengen qe po degjon, temperaturen, shpejtesine qe po ecen dhe njehere te perseritur ne vlere numerike,...wauwwww eeee, me duket vetja ne nje kompjuter gjigand. Pastaj ka nje sistem navigacioni...brrrr. Cdogje te perseritur dhe tek marzhet(radio, navigacion,...), pra shume i rehatshem per t'u perdorur dhe kur je duke i dhene makines.
Shpesh pjatat e medha servirin pak.

e shof ketu ne google qe eshte i bukur shume --Po ato butonat e kasetofonit qe i ngre zerin i ka tek timoni ? ---------- Se citroeni im i kishte tek timoni , ishte shume lezecem

........servirin pak food, por shume zemer...... hahahahaha

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 17:32
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Kjo imja i ka ne anen e djathte te timonit.

Yammmm, erdhi pizza.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 17:47
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
Kjo imja i ka ne anen e djathte te timonit.

Yammmm, erdhi pizza.

--Po pse te dyja ne krah te djathte jane butonat e zerit te kasetofonit ? -------butonat duhet te jene nje ne te djathe dhe nje ne te majte

Piza me djath ha ti ?--- Ato jane kolesterol i gjalle ?-----------Une kur marr piza i them atij beje pa djathe,... -

-ok te befte mire piza o Amore

Po sa eshte ora aty qe ha piza ti ? ----Ketu tek une eshte pothuaj 9 i mengjezit dhe une jam akoma ne krevat

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 17:52
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

--Po pse te dyja ne krah te djathte jane butonat e zerit te kasetofonit ? -------butonat duhet te jene nje ne te djathe dhe nje ne te majte

Piza me djath ha ti ?--- Ato jane kolesterol i gjalle ?-----------Une kur marr piza i them atij beje pa djathe,... -

-ok te befte mire piza o Amore

Po sa eshte ora aty qe ha piza ti ? ----Ketu tek une eshte pothuaj 9 i mengjezit dhe une jam akoma ne krevat

Te dyja ne te njejten ane, i njejti buton(plus siper, min poshte).

Kam permbajtje te balancuar LDL-HDL, Raimondo, ndaj mund ta ha pa problem.
Ora eshte 3pm.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 17:56
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:

Te dyja ne te njejten ane, i njejti buton(plus siper, min poshte).

Kam permbajtje te balancuar LDL-HDL, Raimondo, ndaj mund ta ha pa problem.
Ora eshte 3pm.

Aha i paska ne te njejten ane butonat ....

E mire kur e paske te balancuar kolesterolin ok atehere --Por prape ai lloj ushqimi te shendosh --te jep fat ...... ti ben prapanicat sa nje faqe muri hahahahahaha

Qenka dreke aty tek ty , prandaj ha pizza zotrote----

----Une po lexoj gazeten Tema tani ..........

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 18:01
RAIMONDI
Veteran ne forum

Amore qenka ftohte jashte --duhet me u vesh ......

O Zot sa pertoj tani - edhe Amorja te vije tani me Audi prape nuk cohem dot ....
...... Sa ters qe jam ndertuar , s'e marr vesh as vete.....

--Sot Do vete te blej nje kemishe Hugo Boss , se mu gris kemisha tek bryl......

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 18:18
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
--Sot Do vete te blej nje kemishe Hugo Boss , se mu gris kemisha tek bryl......

Se mos shkon e blen nga ato 29 dollarshet dhe i thua dynjase qe ka kushtuar 300! Jo per gje por une mallin e keq e njoh direkt, te iku xhiroja pastaj.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 23:22
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Lela_Dr

Une kam kohe qe sperdor aspirator, jam me pushime

duhet me i vene flaken sic thote Ns-6

Shi shi dreqi, paske qen me pushime, po pse s'dole naj xhiro kte mi, te çoja çik buz detit, tpinim naj gjo tftoht e te nxirrnim mallin e durrsit.
sa per aspiratorin, ti se perdor se ke puntoret, bej qef, aty e mos u ni hiç lool

p.s sa me pelqejn mendimet e sinqerta, qofte edhe kur shprehin ndonje gomarrllik, po thjesht me pelqejn kur tregojn vertetesi

Mesazh i vjetër 16 Prill 2011 23:44
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:

Se mos shkon e blen nga ato 29 dollarshet dhe i thua dynjase qe ka kushtuar 300! Jo per gje por une mallin e keq e njoh direkt, te iku xhiroja pastaj.

hahahahahahaha----Sa dhelper je !----------Hugo Boss kushton 135 dollare ose 110 Dollare--
--Kjo qe mu gris ishte Donald Trum,p , ishte njgyre e embel e bardhe ne rose , dhe wrinkless , ndaj me pelqente

Bleva njehere nje xhakete fix 29 dollare hahahahahaha --po me rinte great---Me flisnin ruges...... , Kur me pyesnin sa e ke blere? --U thosha 290 dollare --hahahahahahahahaha --Ndaj i re ne te me ate qe ke thene aty larte hahahahahahahaha

Mesazh i vjetër 17 Prill 2011 01:28
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Erias nuk i shkon hic mbi shpatulla ai avatari .

Mesazh i vjetër 17 Prill 2011 02:42
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:15 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 373 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar