Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

ZILJA E TELEFONIT

Vetmi, vetmi, vetmi.
Monotoni, monotoni, monotoni.
Xhama te medha te bardha mbuluar nga mjegulla, pertej te cilave ti nuk mund te shohesh asgje, ma asgje, vetem nje bardhesi te pafundme.
Ti ndjen urine e kesaj vetmie, qe shtrihet ne trupin dhe trurin tend dhe kerkon te qash me lot e ngasherim. Te gjitha qelizat e trupit plogeshtohen, tkurren dhe te gjitha tiparet e fytyres tende bien poshte e me poshte, varen atje ku qendra e gravitacionit ka deshire ti coje.

Papritur nje zile e zakonshme telefoni bie mbi tavolinen tende te punes dhe ti instiktivisht e ngre duke iu pergjigjur me ate fallcitetin tend te nje njeriu profesionist, qe ndodhet perpara nje monitori te pashpirt dhe te pa ze.

"Oh my GOOOD, you did it? I can't believe it" dhe nje e qeshur e madhe i shoqeroi keto fjale te thena instiktivisht ne anglisht.

Ishte nje qetesi e akullt, qe mbizoteronte si gjithmone ne katin a asaj ndertese te larte ku punonjesit duken si fantazma, qe ecin ashtu heshtur gjithe diten mbi karpetin e bute per te mos prishur qetesine e paprishur kurre.

Dhe une qesh, flas, bertas duke mos mu bere vone per kete qetesi fallco, qe shkaterron nervat e sa e sa kolegeve te mij, por qe e kane kaq te veshtire ta pranojne. Po ta pranojne, ata do ta konsiderojne veten te vdekur pas ketij deklarimi ne veten e tyre. Por mua nuk me behet vone, une jam nga ata, qe e pranoj vetmine dhe trishtimin tim dhe kjo zile e embel, qe prishi monotonine time me dha mua kaq gaz dhe hare. Ata e dine, qe mua me pelqen te jetoj, te qesh, te qaj, te shetis dhe qeshin me mua kur me degjojne. "It's her" thone neper dhembe me buze ne gaz dhe tastirat ndalojne njeheresh, te mundohen te kapin me veshet perpjete ndonje fjale te kesaj shqipes time te cuditshmeqe, sa here flas me dike. Me ben te ndihem e eksituar nga gezimi dhe dashuria, qe ndjej per njeriun qe kam matane telit te telefonit. Une qesh se me duket sikur personi matane telit e sheh kete te qeshuren time dhe une dua te degjoj vetem te rejat dhe e le te flase, te flase, te flase ndersa une vetem qesh dhe nuk lodhem duke qeshur.

Sa shume doja te flisja gjate e me gjate, por dikush tjeter me priste poshte, qe une mezi prisja ti thoja te rejat e vogla dhe kaq te rendesishme per mua.

Nje zile telefoni vlen me shume, se nje jete e tere ndonjehere.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Maj 2006 20:27
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

Serisht e preka qiellin, serisht realizova nje enderr qe ende me duket enderr. E cuditshme qe nje cope leter e ngjitur tek pashaporta te permbledhe 11 vjet jete. Jam e lumtur, aq e lumtur sa shpirti nuk mundet ta permbaje kete lumturi, zemra me rreh fort dhe dua ta ndaj me gjithe boten kete qe perjetoj. Me ne fund pas gjithe ketyre mundimeve. Me ne fund. Faleminderit Zot. Sot u ribinda serisht qe ti shperblimet ua fal njerezve nje dite.

MAMIIIIIIII TI DO ISHE E LUMTUR PER MUA SOT, SHUME E LUMTUR

Modifikuar nga Klodel datë 15/05/2006 ora 21:07

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 20:48
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

ANA..........

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 21:27
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Eri

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 21:46
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 21:50
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Ana! Gete ka thene:

Rruga e veshtire neper te cilen kalojme te permbushim ate qe deshirojme quhet LUMTURI

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 21:53
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

football flm

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 22:03
Cindi
larguar

to be or not to be......
to love or not to love......
both cause tears.....
help me to forget love.....

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 00:19
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Urime Ana!

Bernshtajn ka thene: "Suksesi zakonisht, eshte hapi i gabuar ne drejtim te duhur..!!" po per ty ka qene keshtu..:p

Fundja c'rendesi ka, te gjithe ne jete fillimisht i hedhim hapat te pasigurt, me pas me vendosmeri dhe vullnet realizojme (me ndihmen e Zotit), ate qe duam..

Suksese ne jete dhe Zoti te dhente begati e dashuri!

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 14:46
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Ana

nga une "zemerkalbezuari" . Nga une qe ne paranojen e njerezve akuzohem akoma per "perndjekje" edhe kur syte e mi kane kohe qe shohin perpara.
Nga une "i pavullneti" qe sa here shoh pergjigje ne kete teme derguar ne e-mailin tim, futem me deshire te te lexoj.

Urimet me te perzemerta.
Nga ato qe kam lexuar besoj qe u perket atyre te paket njerezve te cilet kam patur fatin te njoh, qe edhe pse perballur me gjithe veshtiresite e jetes, arrijne te ruajne shpirtin e enderrimtarit , e forcen per te ecur perpara duke i ngelur besnik vetes ..

nje dicka me pak ne listen tende te deshirave

qofshi mire

Mesazh i vjetër 16 Maj 2006 18:54
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar