Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

Citim:
Po citoj ato që tha keila
Z. Kodoshi!

Kur pritet te kete nje konference shtypi me te dhenat qe keni deri tani?

dale dale, c'ne ministri i thesarit konferenca shtypi per atentatet ndaj gazetareve???

deri tani nuk bejme dot deklarata zyrtare lidhur me ngjarjen, pasi kjo mund te ndikoje negativisht tek hetimet. Mund vetem t'ju sigurojme se po mundohemi me te gjitha menyrat per te gjetur autoret e ketij krimi te turpshem.

(o myzo, shume dakort jam per ate takimin, po duhet ta bejme me ndonje vend te sigurte, se po na pergjuan na mori lumi! (se s'jemi te gjithe aq te zote sa ti bejme bisht provave te incizuara))

P.S. Mos u merzit NS-6, se s'te le njeri ne duart e atyre te pangopurave, tani po dergoj nje ambulance per te shperngulur ne kliniken private te baxhanakut te burrit halles sime, me te gjitha kushtet moderne

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 02:18
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Deklarate per Shtyp

Per shkak te situates se krijuar ne mjediset qeveritare dhe sjelljen jo te hijshme te disa grupeve terrosriste un si Minister i Turizmit jap dorheqjen per ti hapur rruge hetimeve dhe bashkohem me protestat e opozites per zgjedhje te parakohshme.
I lutem Kryeministrit qe te pranoj dorheqjen time, nese jo, do te hyj ne greve deri ne plotesimin e te gjithave kerkesave te mija te meposhteshenuara.

1. Qeverija te ndryshoj Kryeministrin
2. Ministri i Brendshem te jap dorheqjen
3. Kerkoj qe brenda 3 diteve te krijohet nje qeveri me baz te gjere.

Per post kesaj kerkoj qe te ndryshohet pika C ne Nenin 231 / 2 qe Ministrat mos te ken me shum se 6 dashmore, nga 7 qe kan tani, pasi e djela duhet te jet dit pushimi dhe kjo cenon rende integritetin teritorial...

Sinqerisht
Ministri i Turizmit

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 08:34
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

I dashur koleg Durrsak.
Presidentit i ka shku dorheqja e kryeministrit dhe doreheqja e ministres se brendshme.
Pra ti mos u bashko me opoziten,sepse procesi kerkon nje jave ose dy jave kohe qe te mbaroje.
keni fjalen time te nderit,si spiun i vjeter qe jam qe keshtu do te ndodhe.
me rrespek
Kolegu jot dhe shoku jot i luftes.

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 11:37
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Re: Deklarate per Shtyp

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Per shkak te situates se krijuar ne mjediset qeveritare dhe sjelljen jo te hijshme te disa grupeve terrosriste un si Minister i Turizmit jap dorheqjen per ti hapur rruge hetimeve dhe bashkohem me protestat e opozites per zgjedhje te parakohshme.
I lutem Kryeministrit qe te pranoj dorheqjen time, nese jo, do te hyj ne greve deri ne plotesimin e te gjithave kerkesave te mija te meposhteshenuara.

Per post kesaj kerkoj qe te ndryshohet pika C ne Nenin 231 / 2 qe Ministrat mos te ken me shum se 6 dashmore, nga 7 qe kan tani, pasi e djela duhet te jet dit pushimi dhe kjo cenon rende integritetin teritorial...

Sinqerisht
Ministri i Turizmit

Durrsak te pershendes per enisiativen qe keni ndermarre me kte akt sakrilegj.

Une kerkoj tani me fort se kurre doreheqjen e kryeministrit dhe krijimin e nje qeverie te perkoheshme deri na zgjedhjet e reja te parakoheshme...

Une si Kryetar i Opozites propozoj Qe Durrsaku te emerohet Kryeminister i vendit deri ne zgjedhjet e reja si dhe te kete kohe te pershtatshme per krijimin e ketij kabineti te ri qeveritar.

Fund!

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 12:08
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

po si mer gjith ato ministra dhe nuk gjejne dot nje atentator?ca bohet kshe mer: si me e pas fut vete ate atentatorin se nuk di si me e shpjegu mo kete rast...me gjith keto plage qe mora...aka me shkoi ajo plaga e 10 mer se e huma....aaa ja ku qeka...me gjith keto plage nuk mi merr asnje parasysh....i kerkoj ministres wydra te beje te pamunduren...

lubi shume faleminderit qe me je gjendur prane ne keto momente...keto infermieret coc ngaterrojne...kam frike se bo me bejne te paberen...ej nese ke mundesi ato fondet me duhen sa me shpejt se nuk di si ta botoj numrin tjeter te gazetes qe e kam gati...ose ose e bejme keshtu: me kontakto te ta nis ty dhe botoje ti se ty nuk te bejne dot gje keshtu qe edhe une per momentin rri ne spital edhe shtypi del...me duket me mire keshtu...populli ka te drejte te informohet!!!

analiste do te futesh ne ministri ti?e kam nje artikull sa per ti dhene nje shtyre qeverise te rishikoje ministrat qe nuk jane shfaqur para popullit dhe ti ndryshoje...(myzeqaro analistja eshte femer vllai,di te qeverise me sa di une.pastaj e ke edhe analiste me kuptimin e pare te fjales)po iher per iher te me rihet lekura se e kam vula vula nga djegiet...

ti durrsak do beje mire te bashkoheshe me opoziten se je person i rralle dhe e ke perjetuar kete sistem...ne ate tjetrin mund te perdoresh dijen dhe eksperiencen tende ne drejtim!!!

lubi kam besim tek ty per fondet dhe per publikimin
po e le me kaq se erdhen keto infermieret prape...duan te me marrin gjak per analizat....ej me falni moj shoqe po nje shishe nuk eshte pak shume aaa?

Mesazh i vjetër 26 Maj 2005 13:05
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

eh tani tani........

ej NS-6 mos e mbajmendjen njehere tek politika e tek gazetat
e rendesishme tani per tani eshte fakti qe ti te jesh mire te sherohesh-------e sidomos qe kur te dalesh nga spitali t'i kesh me vete te gjitha pjeset ---se mesa po shoh une ato infermieret le qe te moren gjithe ate gjak por mos marin dhe "lende te tjera te rendesishme nga ti"

hap syte mire e ruaj veten---sa per te tjerat eshte ngritur nje qeveri e tere dhe jane duke u angazhuar shume seriozisht per
kapjen
arrestimin
denimin
e atyre qe bene kete akt te pashembullt e te neveritshem

aman te keqen bej kujdes per ato qe te thashe

jam prane teje me zemer dhe bashkohem me dhimbjen tende.......................

Mesazh i vjetër 27 Maj 2005 02:40
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Re: Deklarate per Shtyp

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Sinqerisht
Ministri i Turizmit

Kush te korruptoi ty mor aman , pse kaq e kishe ti te beri per vete opozita!!
Nejse ua bej te qarte se une dhe Kontja jemi te patundur ne detyrat tona !!
Valle kerceni , merjani nje

Mesazh i vjetër 27 Maj 2005 03:32
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Myzo...kjo pune ka zgjidhje,por, po na tradhetoi Durrsaku,na mori lumi , se ai di shume gjera.
Jepi nja dy-tre milione qe ta mbylli gojen.
Se shpejti kam planin B, po ti mos u merzit.

Mesazh i vjetër 27 Maj 2005 10:41
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Re: Qeveria e re

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Ketu kemi kabinetin e ri te qeverise Shqiptare pas zgjedhjeve.

1) Kryeminister = MYZEQARI,Myzeqari,MYZEQARI,
BAAAAAAAMMMMMMMM tia beni

Si Ambasador i SHBA-se prane forumit horizont me eshte kerkuar qe te ndryshoj kryeministrin dhe sic e dini mire, deshirat e Shtepise se Bardhe jane urdhra per mua, une e ndryshova Kryeministrin tuaj. Qe nga ky moment, Kryeminister eshte Myzeqari...dhe ska burre nene ta luaj nga vendi

Pershendetje.........

Modifikuar nga myzeqari datë 03/06/2005 ora 22:34

Mesazh i vjetër 27 Maj 2005 20:37
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Ne si qeveri distancohemi plotesisht nga keto veprime kriminale.Kerkojme qe dretesia te veproje mbi kriminelet dhe gjetjen e tyre dhe ata t'i kalojne drejtesise.
Gjithashtu gezohemi qe nuk pati viktima.
Faleminderit.

( PS. Wydra, si t'i a gjejme i cike shtepine atij Oliinterit se do tja tregoj une atij ato cengelat,po nuk e fluturova edhe ate ne hava,mos me thencin Kontinent bej Tirona.)

Hej kontinento po te vjen fundi eh????

Adresa ime eshte sekret dhe ruhet me sekret shteteror....

Jo te gjithe dine emrin tim te vertete!

hahahahahahahahahha!

do e hani te gjithe juve dhe do tju var prej bythe ne sheshin skenderbej!

Mesazh i vjetër 27 Maj 2005 20:42
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar