Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957
|
Citim: Po citoj ato që tha halfgang
Mbasi u permbys nje anije, ne nje ishull te pabanueshem dalin vetem nje vlonjat dhe nje goce... Mbasi njihen me njeri tjetrin keta dhe shikojne qe ne ishull jane vetem keta te dy bejne nje shtepi me gjethe pemesh dhe fruta per te ngrene kishte plot aty... mbasi kalojne 2 jave i vajti keq keq vlonjatit per pak seks dhe i thote asaj...
- Ne asnje menyre -thote ajo e revoltuar
Dhe nga pergjigjia e saj vlonjati rri i merzitur dhe nuk i flet fare asaj, kalon nje dite dy dhe diten e trete ajo goca e sheh qe ska cfare te bej se nuk shtyhet vetem pranon, dhe tere naten ata ben dashuri...
Ngrihet ne mengjes vajza dhe sheh vlonjatin perseri te merzitur...
- Pse je keshtu perseri???- i thote ajo- mos nuk u kenaqe mbreme???
- Jo jo nuk eshte ajo gje -thote vlonjati
- Po atehere cfare ke??? -pyet perseri vajza
- Te do qejfi te besh edhe dicka tjeter per mua??? -i thote vlonjati asaj
- Po -thote ajo se nuk donte te ishte perseri vetem
- Pri nje tufe floke nga te tute, veri si mustaqe, dhe vish kemishen time qe te ngjash si burre -i thote vlonjati asaj...
I ben ajo keto qe i tha vlonjati dhe e pret ulur anes detit...
I vete vlonjati nga pas asaj dhe e i ve doren tek supi dhe i thote...
- Degjon ti vella, kam kaluar nje nate te bukur mbreme me nje goce qe ta heq trurin fare.....
Citim: Po citoj ato që tha Donika Arianiti
. Halfgang, shume e bukur, po ja qe nga vlonjati nuk heq dore...
Une e di icik ndryshe kete... Ai cuni ishte nga Skrapari   ... ndersa ajo goca ishte franceze.
Dhe i thote asaj goces... do vesh keto floket si mustaqe, do marresh nje shkop (sic mbajne pleqte), hidhe kete xhaketen kraheve (si pleqte)... dhe i vete goces te transformuar ne plak duke i thene...
E qe thuaj ti xha Braho... une kam palluar miss Francen