Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Tani me duket edhe mua e udhës ti them nja dy a tri fjalë......artikullin e more nga kisha e janullit apo jo ??kto jan botime që dhe redaktor&kryeredaktor kanë janullin.....
Tani me që po na përmend kto qytetarët e nderit të Tiranës që janë dhe udhëheqësa....a smë thua pak emrat dhe origjinën e të gjithve atyre (përfshi ktu dhe janullin tat të omël).....Sa i përket kujt teme të dytë???
a ke mundësi të na i përkthesh kto fjalët apo kuptimet e mendimeve të tua sepse po më kujton një poezi të cilën e kam lexuar ktë javën e fundit edhe tingëllon "udhëtimi i mendimeve të mija"...na thuaj pra çdeshe me thën?kush jan kto përgjigjet e bazuara në fakte????
Të pyeta:
Nëse Atë Nikolla Marku qënka kaq i parëndësishëm për vetë janullin pse gjysma e gazetës mushet çdo muj me lajme dhe shpifje mbi At Nikolla Markun?

Sa për emrin ore laurent mos na e mbush menjen tani me kto gjepura....emrin landi arrite dhe e vure lantis në greqisht ja se ku jeni katandis ju vorioprijotët.....Nuk ke ti çtë më thuash mu ore landi se kur unë vija asaj rruge të gjatë ti shkoje e kupton?
Qe ajo patriarkana e stambollit që na e instaloi peshqesh janullin dhe është përsëri ajo që e sponsorizon atë e kupton ktë gjë???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Maj 2006 06:44
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lantis
Anetar i ri

Regjistruar: 16/02/2006
Vendbanimi: Athine
Mesazhe: 27

Ha ha ha ha Jeni shume te lezetshem o cuna kur perpiqeni te ofendoni ne menyre te sjellshme.
Pike se pari, Nuk shikoj asnje gabim ne ekzistencen e opsionit per te zgjedhur gjuhen ne greke per parjen e site te KOASH, dhe nuk e di madje sbesoj ne do ishte problem per ju nqs ne vend te ketij opsioni do te ishte ai per gjuhen italiane ose ndonje gjuhe tjeter dhe sa per flamurin grek ai tregohet perkrah opsionit per te zgjedhur gjuhen greke ashtu sic eshte dhe flamuri anglez perkrah opsionit perkates.
Arsyeja qe ne kete site shkruhet per Nikolla Markun eshte shume e thjeshte ,te mesojne te gjithe besimtaret dhe kushdo tjeter te verteten mbi kete njeri. Dhe pse sme thoni ju te verteten tuaj mbi te apo si e njohet etj etj.. .KU u be ai prift, nga cili episkop i Shqiperise, dhe cfare kishe i perket apo eshte si puna e Maliqit qe ben dhe ligjin e ka dhe shkopin.Me falni ne ju ofendova me kete qe thashe.
Dua ti them dicka Petritit, eshte gabimi me i madh kur ngaterron krishterimin(ne kete rast ortodoksine )me nacionalizma te ndryshem .Ortodksia nuk eshte greke dhe nuk mund te jete greke, prandaj nqs jam i krishtere para se te jem shqiptar nuk do te thote se jam grek para se te jem shqiptar dhe kjo nuk do ndodh.
Ti them dicka dhe Amoxil se mos merzitet.Shoh qe nderrove variant per emrin tim nga Taulant ne Laurent (qe sa per dijeni nuk eshte emer shqiptar), e thashe dhe nje here tjeter qe nuk do merrem me ty sepse ste pelqen pseudonimi im qe nuk ka te bej fare me emrin tim, dhe ne greqi vella i dashur kam aq vite aq sa zgjatin studimet e mia dhe kur te mbaroj do te te ve ne dijeni,ok?Me behet qejfi qe lexokerke dhe poezi.Vazhdo keshtu por ji pak me konkret dhe i mbushur me fakte dhe jo vec fjale.

Mesazh i vjetër 03 Maj 2006 13:45
lantis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lantis Kliko këtu për të kontaktuar me lantis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lantis Shto lantis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lantis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ss1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/11/2005
Vendbanimi: rrugeve te botes
Mesazhe: 113

Jane bere gabime? Ti je shume i ceket vogelushi lantis nese se ke kuptuar petritin qe ka shkruar shqipe lexoje edhe njehere ose me mire dile ndonje xhiro andej nga stenli se ai "kupton" ose me mire kerkoi ndime janulles te ta perktheje ne greqishte se mbase ke te gjuhe ke mesuar qe ne djep

Mesazh i vjetër 03 Maj 2006 23:21
ss1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ss1 Kliko këtu për të kontaktuar me ss1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ss1 Shto ss1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ss1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Me lantisa e larisa dalin ne pah se grekerit e kane bere te veten.

Mesazh i vjetër 03 Maj 2006 23:23
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ss1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/11/2005
Vendbanimi: rrugeve te botes
Mesazhe: 113

PO AMOXIL KE TE DREJTE POR MOS HARRO QE SHQIPJA ESHTE E PAMPOSHTUR KA QENE E DO TE JETE GJITHMONE KRENARE

Mesazh i vjetër 03 Maj 2006 23:31
ss1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ss1 Kliko këtu për të kontaktuar me ss1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ss1 Shto ss1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ss1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Lantis,

Citim:
Po citoj ato që tha lantis
Dua ti them dicka Petritit, eshte gabimi me i madh kur ngaterron krishterimin(ne kete rast ortodoksine )me nacionalizma te ndryshem .Ortodksia nuk eshte greke dhe nuk mund te jete greke, prandaj nqs jam i krishtere para se te jem shqiptar nuk do te thote se jam grek para se te jem shqiptar dhe kjo nuk do ndodh.

Ajo eshte zgjedhja jote dhe ndoshta shume fitimprurse(plote dhrahmi), por me keto qe thua po transmeton porosine e Janullit per te percare shqiptaret...
Faktikisht asnje e re dhe e papritur nga ana juaj...

Kame bere nje pyetje nja 15 here a mundet dikush ti pergjigjet?

Mesazh i vjetër 04 Maj 2006 01:00
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

o Petrit ...
çmerresh me kta aman...kta ktu shpifin dhe tek gazeta e tyre "ngjallja e krishtit" dmth janulli, që At Nikolla Marku ka vjedhur edhe vjedh akoma, edhe botojn gjithë ato lajme me shuma astronomike të vjedhura nga At Nikolla Marku, i fusin në fund edhe nji lajmërim që kto janë fakte thonë....por kur jan kaq të futur pse nuk nxjerrin se ku jeton Atë Nikolla Marku?????
po të kishte vjedhur kaq shumë dhe të kishte shitur gjysmën e elbasanit siç thot janulli do kishte vila sot apo kta se gjejn dot????
pse se tregojn realitetin se jeton në një shtëpi 1 dhomë e guzhin bashkë me të birin e tij i cili është dhe i martuar?
apo sepse nuk ju intereson??
pse sna japin ca informatika se ku jeton ai legeni janullatos????që e ka kthy vilën e tij në nji ambient luksoz ???ku i gjeti paret ai apo investojn grekët për të njofturin problem "vorio epiri" në Shqipëri...
dhe kur gjejn pafillo si kta të shiturit mirë bëjnë....

Mesazh i vjetër 04 Maj 2006 05:15
lantis
Anetar i ri

Regjistruar: 16/02/2006
Vendbanimi: Athine
Mesazhe: 27

Dua ti pergjigjem vetem Petritit sepse nga menyra se si te tjeret flasin besoj se sja vlen te vazhdosh packa se kete teme e ka hapur Amoxili.
I krishtere ortodoks une jam bere para me shume se 12 vjetesh dhe atehere nuk dija as Greqi e as greqisht por u bera per shkak te bindjeve te mia qe edhe sot skane ndryshuar,keto bindje konsistojne ne besimin tek nje Zot Jisu Krishtin per te cilin nuk ka kufij shteteror por na pranon per ate qe jemi pa dalluar ne jemi shqiptar ,anglez,italian, greke apo turq me kete kuptim thashe qe jam me pare i krishtere e pastaj shqiptar duke perjashtuar kategorimatikisht qe otodoksia e vertete eshte greqizem apo e cfaredolloji tjeter kombesie prandaj dhe nuk percan asnjelloj kombi, dhe i kesaj lloji ortodoksie jam une pasues dhe besimtar i Atij Zoti qe nuk ben te tilla dallime.
Gjithashtu ne kishe une nuk shkoj as per njerin prift apo per tjetrin sic edhe as per njerin kryepeskop apo tjetrin por ama gabimet qe kane bere te tjere skuptoj pse duhet te ndjekin cdo (le te themi me shume kujdes,sepse eshte nje krahasim aspak i arritur)pasardhes te tyre. E kam thene dhe here tjeter qe do vij koha kur mos te jete me krepiskopi Anastas pasardhesi i tij shume drejt do te jete shqiptar, dhe per kete nje merite ka edhe kryepiskopi i tanishem sepse ndihmon formimin e plote te klerikeve te rinj shqiptare .:

Mesazh i vjetër 04 Maj 2006 17:20
lantis nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lantis Kliko këtu për të kontaktuar me lantis (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lantis Shto lantis në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lantis në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

janulli të pagëzoi ore pafillo?
nuk ke si të flasësh ndryshe me njerëz që shesin nënë babë dhe motër e vlla për tu bërë grekofona....ju skeni pik karakteri...

Mesazh i vjetër 05 Maj 2006 00:51
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Lantis,

Ketu nuk diskutojme ortodoksine apo krishterimin ne pergjithsi. Ashtu eshte krishterimi nuk bene dallim midis kombesive por greket thone te kunderten (persa behet fjale per shqiptaret ortodoks). Por dua te shtoje se krishterimi nuk bene dallime dhe midis putanave dhe pederasve... Ky eshte nje realitet lexo dhe shiko filmin "Kodet e DaVincit"...Biles edhe Sadami dhe Hitleri jane te pranueshem bolle qe ne momentin e fundit te frymes te pranojne Jezisin dhe ne parajse vene.
Frojdi po e ke degjuar eshte ne Hell se nuk e ka pranuar, ndersa Sadua me Hitlon dhe kriminela te tjere jane atje ne parajse..
Biles kryetari i kishesh Anglikane ne New Hampshire la gruan me femije dhe u martua me dashnor (burre). Ishte ky nje nga ata qe i dha Janullatosit voten ne ate qe juve e trumbetoni si merite te madhe te tije...
Tjetra eshte qe Janulla nuk ka te beje me krishterimin por ASFALINE dhe ja kam friken se do le pase ndonje pjelle te shpelare shqiptare...

Rilindas figura fetare na mesojne se "Feja e shqiptarit eshte shqiptaria", por me sa shohe Janua e ka ndryshuar per disa...

Mesazh i vjetër 05 Maj 2006 06:36
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:37 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit .

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar