Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Eria nje sekonde.. Ca date i bie e marta.. Uiiiiiiiiii me verte? p.s. Sa me fat po me duket vetja qe jam brez i vjeter Edhe une ndjehem Happy,qe jam moshatare Mc. Mossss,edhe do lexoja sot
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Eria nje sekonde.. Ca date i bie e marta.. Uiiiiiiiiii me verte? p.s. Sa me fat po me duket vetja qe jam brez i vjeter
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo p.s. Sa me fat po me duket vetja qe jam brez i vjeter Dukesh ti, punetore e madhe..
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo p.s. Sa me fat po me duket vetja qe jam brez i vjeter
__________________ Walking the drunkard's walk...
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Dukesh ti, punetore e madhe.. Nga cili dukem me shume, nga ai me xham apo ai pa xham? Eria pse paske filluar studimet ti?
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Dukesh ti, punetore e madhe..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Dukesh ti, punetore e madhe.. Mire is bere MC: Pamje fantastike nga Tarraca, Pedonalja ne pellembe te dores, edhe ca cuna simpatike ne sfond
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Nga cili dukem me shume, nga ai me xham apo ai pa xham? Jo dukesh me shume perdorimi i shakave nga filmat e vjeter
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Nga cili dukem me shume, nga ai me xham apo ai pa xham?
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Jo dukesh me shume perdorimi i shakave nga filmat e vjeter Nuk eshte si mendon.. Jam vetem nje studiuese e mire manualesh Dielli rrezatues kishe gje ti? (po qe paske qene dhe larglartpamese e tmerrshme ti )
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Jo dukesh me shume perdorimi i shakave nga filmat e vjeter
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Miratoj! Kush beson se. Jane hojna thuj. Moj dylan, po na bo me zemer moj goce.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Miratoj!
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Eria pse paske filluar studimet ti? Nuk na pranon burri pa dhipllome oj! E te mendosh qe une batutat e filmave i kam si buka me djath,kushedi ca moshe me japin mua
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Eria pse paske filluar studimet ti?
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Nuk eshte si mendon.. Jam vetem nje studiuese e mire manualesh Dielli rrezatues kishe gje ti? (po qe paske qene dhe larglartpamese e tmerrshme ti ) Do me lini rehat, se po me shperndani vemendjen Shelg, po ju je o djal se na mori malli.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Nuk eshte si mendon.. Jam vetem nje studiuese e mire manualesh Dielli rrezatues kishe gje ti? (po qe paske qene dhe larglartpamese e tmerrshme ti )
Eria pse me hyn ne hise? E ta them dhe une nje nga keto qe kane dale ne mode, kam mesuar qe nuk ka rendesi mosha e trupit, por ajo e mendjes. Gezoju rrudhave Eria!